Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene nije... valjda sam izgubila nevinost (sa bioloske strane) tokom nekog od ranijih "igranja"
ali ne sjecam se da me je ikada ista boljelo....
mozda je do njega
a mozda sam ja neki freak...
ej! pa sto se to zalim :lol:

nego, bilo je dok sam bila u osnovnoj nekog pritiska ali samo po pitanju - jesi li imala ili ne momka
seks se nije ni spominjao

tek u srednjoj su krenule price i odjednom svi ispadose iskusni :lol:
a vi mladje generacije ste nesto mnogo napredni...

postanu ili se prave da jesu...

na faksu vec, ako se sazna da je neka nevina,
to je kao ono sa vjesticama u srednjem vijeku... :roll:
e, tu vec ima podosta pritiska

naravno, bilo je i kod nas u osnovnoj, crna ovca tu i tamo
uvijek ih ima
ali ne u ovolikom broju, niti se to smatralo necim za pohvalu, popularnim

prvi kiss sa oko 7, prvi francuski oko 5min nakon prvog uopste :lol:
prvi peting sa oko 11-12, nisam sigurna
prvo jaci u manje/vise isto vrijeme

seks sa 17, ne mislim da je bilo rano, ali iz sasvim pogresnih razloga

iskreno, samo nek me sad napadne neko...
zao mi je na neki nacin ovih sto cekaju na primjer fax za to
ono, bice im stvarno gadno

Obozavam HN(imam kucu na Podima)

vatanje je kada se ljubis sa deckom i sedis mu u krilu,i tako dalje

..i tako dodjem ja na krstu....posle godinu dana...i napravim novi account jer je dijete debil password zaboravilo...:P

i vidJim ovakve ...hm...smijesne stvari(((((:

ne kontam koja je fora ove price...ono kao rano ovo-ono...svi dosli ovdje pametni se prave...osudjuju,a u sustini su oni ti o kojima se navodno prica...:P
sredina utice>??....da slaZzem seee,ali zar niste ii vi dio te sredine....??...:P

opet ...cast iZzuZzecima..((((((:

Sto si nepristojna,boga mu,...Ova filozofija je toliko zastarela da je vec degute.:roll:
Takve prozivke se ne desavaju narucito kad predjes dvadesetu.Nikome to vise nije bitno,a izuzetci naravno potvrdjuju pravilo.

Tako je!Zapalimo muskarce!Ne cek,..ajde ne.Mozda ti nisi naisla na nekog normalnog muskarca,sta ja znam,ali preterujes.

Eh da si znaaaaaaaaaaala.A koliko sad imas?29?Prosle su tri pisljive godine,znam da je tesko to skontati,ali nisi popila svu pamet sveta.:lol:
A kako doista poznajem 88 godiste,prilicno sam slobodna a kzaem da je opet velika vecina normalna,skoro svi ljudi koje znam su u poduzim vezama(i oh moj boze,ne radi seksa!).Dobro,verovatno neko ko je 88 donekle gleda na klinke,kao samo na zeljne i neiskusne malisane,jer realno,devojka koja je nekoliko godina mladja ma koliko bila zrelija,dosta tema i shvatanja ne moze da poklopi sa starijim deckom.

Sve zajedno receno,...devojko furas se na klisee.

Hehehe/....o tome sam pricala..:P...respectt djevojko....(((:

u, bre, muzitju...pa, nemoj tako...=)

nema tu rano..kad 'otjesh-'otjesh :lol:

ja josh nisam imala 16 (par dana pre 16. rodjendana :mrgreen: )
mislila sam da sam spremna, ali sam posle skapirala da nisam bila....mislim, plakala sam kao kreten danima...(da, znam da se setjate :P )
ali, posle sam se iskulirala..uradila sam to sa nekim koga sam volela i ko me je voleo, bili smo dovoljno dugo zajedno...tako da, ono..ne zalim :mrgreen:

a mo'sh da imash i 20 godina i da ti "nije vreme"

E ajde da se ne lazemo, deca (mi) su danas luda k'o struja...Naravno, ima normalnih, al' kakva je to devojcica koja ima ***** k'o krater???! Lepo je imati decka i sve to al' stvarno sto je mnogo - mnogo je...I svi ti koji podrzavaju takve stvari imaju probleme u ganglijama, al' najozbiljnije. Sta tu neka ******a klinka ima da zna o sexu i kondomima i Bog te pita cemu jos, pa ja bih svima njima zapalila par samara i mrs kuci na ucenje....prirode i drustva!:mad:
Mala je riba...m'da...
Bas smo iz psihologije radili projekat, piramidu vrednosti. Deca debili stavljali na vrh piramide sex, sex na plazi, sex u liftu itd...Ama sta ona od metar i cevap ima da zna o q..., pa i pitanje je da li je videla i na TV-u nesto slicno, a da ne pricam uzivo...Pu! Kuda ide ovaj svet...:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back