- Poruka
- 2.522
tacno!niko od 14 godina nije zreo,ne gledam to samo po sebi al ajd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...poznato je zene sazrevaju ranije od muskaraca savrsen dokaz je da danasnji muskraci 88god i dalje oce samo sex...znaci ono sto je meni normalno tj normalan frajer jeste onaj koj nije sex pa sex(jeste vazan al ne najvazniji)...ali takvog jos necu nacipa dobro ja imam tek 14 godina ima i toga al nije bas taok sex i tako to ,nego malo slabije ali to me bas nervira e pa ne moze,pitam se da li cu ja naci nekog ,,normalnog,,
a do kada ako smem da znam,kako da zivim sledecih 10 godina
Pa zato sto su devojke rodjene da pate i da se muce(zato ako radim zensko ima da se killnem)...Devojka kada spava sa deckom ili ga prevari je ***** ili se muva sa dosta njih(sto mzda znaci da je slobodna ili zaljubljive prirode)je *****,a sve to kod muskraca znaci da je FACA I SMEKER...znaci mislim da sam vec pisala da sam zbog svog ponasanja upsiana jednom liku kao Ana FUCA-jer nisam htela da spavam sa njim...**** lud zbunjenog ko je ovde normalan...***** sam ako necu,***** sam ako ocu...a ***** je ona sto napalcuje sex...al dobro nije to tema
Imala sam 6 momaka,i sva sestorica su me zajebala...i sad treba da kazem losa sreca,a?

Sta mislite zbog cega tinejdzeri swe ranije i ranije stupaju u sexualne odnose?
Danasnje dewojke spawaju sa momcima sa 14 ili 15 godina... Cast izuzecima!![]()
Sto si nepristojna,boga mu,...Ova filozofija je toliko zastarela da je vec degute.Pa zato sto su devojke rodjene da pate i da se muce(zato ako radim zensko ima da se killnem)...Devojka kada spava sa deckom ili ga prevari je ***** ili se muva sa dosta njih(sto mzda znaci da je slobodna ili zaljubljive prirode)je *****,a sve to kod muskraca znaci da je FACA I SMEKER...znaci mislim da sam vec pisala da sam zbog svog ponasanja upsiana jednom liku kao Ana FUCA-jer nisam htela da spavam sa njim...**** lud zbunjenog ko je ovde normalan...***** sam ako necu,***** sam ako ocu...a ***** je ona sto napalcuje sex...al dobro nije to tema
Tako je!Zapalimo muskarce!Ne cek,..ajde ne.Mozda ti nisi naisla na nekog normalnog muskarca,sta ja znam,ali preterujes.Muskarci misle 'sex pa veza',i tako dok ne naidju na drugu...EPA NECE MOCI...
Eh da si znaaaaaaaaaaala.A koliko sad imas?29?Prosle su tri pisljive godine,znam da je tesko to skontati,ali nisi popila svu pamet sveta.ma pooolaaakkooo de bre zuris...da sam znala sa 14god kroz sta cu sve proci...Normalnog neces naci jer ga ni ja do sada nisam nasla...poznato je zene sazrevaju ranije od muskaraca savrsen dokaz je da danasnji muskraci 88god i dalje oce samo sex...znaci ono sto je meni normalno tj normalan frajer jeste onaj koj nije sex pa sex(jeste vazan al ne najvazniji)...ali takvog jos necu naci

jer realno,devojka koja je nekoliko godina mladja ma koliko bila zrelija,dosta tema i shvatanja ne moze da poklopi sa starijim deckom.