Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaki nick.sva tri zapravo.povlacim se sa foruma...
mozda se vratim na politiku i tako to.ali ne javljam se nikome od poznatih.

mada znajuci sebe nece moj ****** da izdrzi pa da ne pukne kad vidim gluposti kako se prosipaju a ljudi u nedostatku boljeg(mene)sve to upijaju

Sta mislite zbog cega tinejdzeri swe ranije i ranije stupaju u sexualne odnose?

Danasnje dewojke spawaju sa momcima sa 14 ili 15 godina... Cast izuzecima!:confused::confused:
pa da bi im se pica rascvetala brzo i da bi onda mogle da traže od dečka analni seks sa 17 godina? pa analni je sad in, mora se biti u toku sa stvarima. 8)

a za ozbiljan odgovor na ovu temu samo treba pokrenuti pitanje motivacije tinejdžera, i uticaja koje oblikuju te motivacije, a to su društvo, ulica, masovni mediji i masovna kultura. svako iole razuman će shvatiti - društvo potrošnje, jeftina kultura, brza hrana, brz internet, jeftin seks, površni odnos prema svemu, brzo idi tamo brzo idi vamo, nema stajanja - zgrabi snickers, nema stajanja na putu ka EU, i tako dalje. niko nije pošteđen, a to se lako hvata na klince koji su orijentisani na otkrivanje sebe i drugih i na nivou seksa, a pošto je danas sve lako dostupno, sve je jeftino, sve brzo, potrošno, nevažno..... dobijete i ovakvu situaciju.

oni su tek posebna priča.
"moderno" društvo otvoreno teži ka pedofiliji, možda kao kompenzacija za strah od smrti koja je još uvek van domena moći savremenog "svemoćnog" čoveka, a možda kao težnja za dečjom nevinošću i iskrenošću u do korena iskvarenom društvu. sve to recimo estetski izraz pronalazi u podmlađivanju, zatezanju kože, brijanju pice i kite, a bogami i ostalih delova tela, i slično.
šta da vam kažem... u pedofilskom društvu, ne možeš bolje očekivati od klinaca.

Meni je nejasno sto se svi zgrazaju sto neko spava sa 14 godina.Ne kazem da je kul,ali nije da je to sad neka uzasavajuca nemoralna grozna stvar pa trebamo da je analiziramo kao da je pocinjen genocid nad stanovnistvom,a ne rani teen sex.

Valjda zato sto u danasnje vreme dolazi do izrazaja, ne krije se i prica se mnogo vise o tome.
Toga je bilo i medju mojim generacijama i medju starijim... i uvek je toga bilo verovatno. Al' valjda kad danas vidis polugolu dechurliju kako se shetaju Knezom, a sa strane kruze price, ova se... i ona se... onda valjda ljudi moraju da se zgrazavaju nad "kud ide ovaj svet" sudbinom.

Zasto? Mislim od ovoga se napravila cela drama. Da li je postavljac teme ljubomoran na nesto ili sta? Nista lose nema ti jer je sex zakonski dozvoljen nakon napunjene 14. godine (citao sam juce zakone :lol:)
A drugo je to ako neko sa sa toliko godina ide i ima odonse sa 15 razlicitih osoba, to je vec zabrinjavajuce. Nisu svi isti... Znaci ako se neko zaista voli, onda nek ima odnose, zasto ne bi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back