Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лоше утичу на данашњу омладину. Све ти је јасно кад је некој клинки данас идол Мина, Инди, Сека, Карлеуша и остале певаљке популарне музике

Procitala sam malo sta ste pisali na ovoj Temi. Moj jedini savet je: ne zenite se i i ne udajte mladi, pre 27-28 devojke i 35 mladici! Drugo, zivite izvesno vreme zajedno, ne morate da se vencavate - PAPIR je prevazidjena stvar, obzirom da su bracna i vanbracna deca IZJEDNACENA, a isto vazi i za imovinu stecenu u takozvanoj Ekonomskoj zajednici!:D:D:D Deli se na "ravne casti"!
I jedno, moje iskustvo, koje se pokazalo istinitim: od dugih ljubavi, zabavljanja...nema nista! Brak obavezno propadne! :(

Moja skolska iz osnovne se k..sala u 13 . Tako ti je kad te uhvati pubertetsko ludilo . Doduse i ja sam jos u pubertetu tek mi je shesnaest ali jos ne razmisljam o tome,nekako mi deluje suvise rano...sta vi mislite?

Zato sto je to kod nekih devojaka IN da tek kad dodjes do kraja osmog razreda kazes da si spavala sa nekim i da kazes da si dobila menstruaciju, tek tad. Do tada nemas pojma ni o cemu. Prvi razred srednje skole je vreme kad pocinjes da pusis, mislim na cigare. To je taj tajming. To je klasika.I to je kasno, a ne rano.

Лоше утичу на данашњу омладину. Све ти је јасно кад је некој клинки данас идол Мина, Инди, Сека, Карлеуша и остале певаљке популарне музике

hahha ne verujem da se ova devojka ugledala na pevacice tj na grand nego je ona sama takva,uhvatilo je ludilo ..strasno!!!!!!!!!!!!

Zato sto je to kod nekih devojaka IN da tek kad dodjes do kraja osmog razreda kazes da si spavala sa nekim i da kazes da si dobila menstruaciju, tek tad. Do tada nemas pojma ni o cemu. Prvi razred srednje skole je vreme kad pocinjes da pusis, mislim na cigare. To je taj tajming. To je klasika.I to je kasno, a ne rano.

mooooliiiim:confused::confused::confused::shock::shock:

Moze da gleda i neki reality show na MTV. Pretpostavljam da Shot of love, dissmised i sl., takodje negativno uticu na decake i devojcice? Ne branim grand, on je ocigledan. Sa svih medija stizu poruke kako, eto nije sex najvazniji, ali treba dobro izgledati, biti fit i in, a svoje samopouzdanje graditi na tome koliko se dopadas suprotnom polu.

Nema to veze,sve je individualno.:roll: Ali,mislim da ispod 16-te ne treba nista raditi,zna se na sta mislim.

Ipak je potrebna i veelika psihicka zrelost,da znas da time postajes zena,i da treba mnoogo vise da vodis racuna o zdravlju.

Daco,Grandovci su veeliki uzori danasnjoj omladini.A i strani poznati,tipa sestra Britni Spirs,16 godina ima, a u 4 mesceu trudnoce.Ode joj mladost.

[/B]

Nema to veze,sve je individualno.:roll: Ali,mislim da ispod 16-te ne treba nista raditi,zna se na sta mislim.

Ipak je potrebna i veelika psihicka zrelost,da znas da time postajes zena,i da treba mnoogo vise da vodis racuna o zdravlju.

Daco,Grandovci su veeliki uzori danasnjoj omladini.A i strani poznati,tipa sestra Britni Spirs,16 godina ima, a u 4 mesceu trudnoce.Ode joj mladost.

Ode ode...ode u p****** p********

Trudnoca sa 15-16 je najmanje losa od losih stvari koje mogu da zadese devojku. Tako mlade, uglavnom ne insistiraju na kondomu, koji je zastita od opasnih i manje opasnih polnih infekcija, koje mogu posle da izazovu neplodnost. Npr. ako nije dovoljno svesna i spremna da insistira na upotrebi kondoma, da redovno odlazi kod ginekologa, onda ne bi trebalo ni da ima sex.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back