- Poruka
- 919
Moze naravno,starost nema veze ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А како се удала кад није пунолетна?

Sta mislite zbog cega tinejdzeri swe ranije i ranije stupaju u sexualne odnose?
Danasnje dewojke spawaju sa momcima sa 14 ili 15 godina... Cast izuzecima!![]()
Лоше утичу на данашњу омладину. Све ти је јасно кад је некој клинки данас идол Мина, Инди, Сека, Карлеуша и остале певаљке популарне музике
Zato sto je to kod nekih devojaka IN da tek kad dodjes do kraja osmog razreda kazes da si spavala sa nekim i da kazes da si dobila menstruaciju, tek tad. Do tada nemas pojma ni o cemu. Prvi razred srednje skole je vreme kad pocinjes da pusis, mislim na cigare. To je taj tajming. To je klasika.I to je kasno, a ne rano.
А како се удала кад није пунолетна?
Лоше утичу на данашњу омладину. Све ти је јасно кад је некој клинки данас идол Мина, Инди, Сека, Карлеуша и остале певаљке популарне музике
Zato sto je to kod nekih devojaka IN da tek kad dodjes do kraja osmog razreda kazes da si spavala sa nekim i da kazes da si dobila menstruaciju, tek tad. Do tada nemas pojma ni o cemu. Prvi razred srednje skole je vreme kad pocinjes da pusis, mislim na cigare. To je taj tajming. To je klasika.I to je kasno, a ne rano.
To je klasika.I to je kasno, a ne rano.

[/B]
Nema to veze,sve je individualno.Ali,mislim da ispod 16-te ne treba nista raditi,zna se na sta mislim.
Ipak je potrebna i veelika psihicka zrelost,da znas da time postajes zena,i da treba mnoogo vise da vodis racuna o zdravlju.
Daco,Grandovci su veeliki uzori danasnjoj omladini.A i strani poznati,tipa sestra Britni Spirs,16 godina ima, a u 4 mesceu trudnoce.Ode joj mladost.