gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Imam ja za tebe jedno pitanje glasnice...da li je adam znao za 1. zapovest i da li se ona dnosila na njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emanuilo: Ljudi nisu u raju drzali subotu niti to igde pise. U raju u pocetku nije bilo greha pa nije bilo nikakvog zakona jer je zakon dat da otkrije greh.
I subota je ukazivala na pocinak u Hristu koji je trebalo da dodje.
Ovoliko neznanja nisam ocekivao od tebe???
Sam Isus kaze sledece:
Markus 2:27 I govoraše im: Subota je načinjena čoveka radi, a nije čovek subote radi.
Rec nacinjena znaci stvorena, rec za coveka i Jevrejskom stoji Adama. Rec stvorena znamo d aje subota stvorena prilikom stvaranja.
Sam Bog pociva das bi dao primer prvom coveku:
1.Mo 2:2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini;
1.Mo 2:3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
Opet iskrivljuejs tekst koji ne kaze tako.
Iako am ti nekoliko puta navodio sta kaze izvorni tekst, namerno psoatvljas ove neistine i pokusavas da na ovaj nacin dokazes ono sto nemas i nemozes?
Koje je ovo stanje duse?
Neo: kako su mogli da drze subotu kad sedmi dan jos nije ni poceo...lupas glasnice ko lonche niz stepenice....
Imam ja za tebe jedno pitanje glasnice...da li je adam znao za 1. zapovest i da li se ona dnosila na njega?
Kazes li ti to Neo da Bog lupa?
1.Mo 2:2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini;
1.Mo 2:3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
Bog tada stvara subotu kako sam kaze, kako isus kaze i onda on i covek pocivaju u tom danu:
Evo ovde:
Markus 2:27 I govoraše im: Subota je načinjena čoveka radi, a nije čovek subote radi.
Rec nacinjena znaci stvorena, rec za coveka i Jevrejskom stoji Adama. Rec stvorena znamo d aje subota stvorena prilikom stvaranja.
Sam Bog pociva das bi dao primer prvom coveku.
Rec pocinu je nesto sto ima pcoetak i kraj.
Bog je pocinuo, zavrsna radnja.
Na ovo pitanje sam ti odgvorio an temi adventisti.
Kopiraj ga i postavis ovde.
I Mika ti je odgvorio i ja.
Neznam cemu to dovdi da se stalno ponavljamo i cemu ej cilj toga?
Odes i procitas ili i8skopiras i psoatvis ovde...
a izvorni tekst je verovatno subotarska biblija
daj odgovor podseti me molim te nesto sam zaboravio
nema sedmog dana u postanju..nigde ne pise bi jutro bi vece dan sedmi
opet bezis od odgovora...tipicno
Pa dokazi da ti nisam dao odgovoror na temu adventisti?
Ne bezim ja nego ti opet blefiras.
Ovde je razgovor o vecnim sitinama, ne kartanje moj neo?
Moze malo ozbiljnosti?
http://sr.wikipedia.org/sr/Хришћанска_адвентистичка_цркваАдвентисте седмога дана се у Србији или Црној Гори најчешће ословљава само с „Адвентисти“. Такође и сами верници Адвентистичке цркве у нашим земљама најчешће изостављају продужетак „седмог дана“. Један од „надимака“ који се у на овим просторима употребљава за Адвентисте јесте колоквијални термин с често негативним конотацијама - „суботари“. Назив је настао на темељу адвентистичког светковања Суботе и користи се само у говорном жаргону.
Pitanje pravoslavnima.
Vi svetkujete nedelju namesto subote.
Pravoslvni kalendar citira 10 zapovesti 4 zapovest.
8 Sećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je medju vratima tvojim.
11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.
12 Poštuj oca svog i mater svoju, da ti se produže dani na zemlji, koju ti da Gospod Bog tvoj.
Lepo kaze ne radite niakvoga posla.
Kako vi postujete nedelju i na osnovu cega?
Radite li neki posao tada? Zasto da zasto ne na osnovu cega?
Da li pomazete nekome u nevolji kaida je nedelja ili kazete nesmemo da radimo, na osnovu cega se pozivate i zasto?
Da li bolseni sme da nosi svoj odar u nedelju kada bude izlecen i zasto, na osnovu cega?
Vise puta smo Neo na ovim diskusijama citirali Ruskog Patrijarha Kirila koja kaze da sedmi dan odmora vazi kao odmor i da je danas vise nego ikada potreban.
Da ne postavljam ponovo ako treba samo reci.
Ova njegova izjava se u veliko razulikuje od tvoje?
Da li vi ne priznate Rusku pravoslvcnu crkvu i da li su vam ucenja razlicita sto se tice nedelje i odmora toga dana jer ovo sto si tir ekao nije isto sto je rekao Kiril?
Pa nisi odgovorio na sve.
Zapovest jasno kaze ne radi.
Zasto bi se nesto citiralo a da se ne postuje?
Hoces reci da vi radite nedelju???
Mozes li nam navesti neki pravoslavni stav o nedelji!
Na to tvoje pitanje smo vec najmanje 15 puta odgovorili?
Zasto opet piras???
Izraljski drzavni zakon je nalagao da ko krsi Bozje zakone biva kaznjen smrcu.
Ta Izrailjska drzava ne postoji vise.
Nitu taj zakon vazi za nas.
Zapivest o sunoti je posebna zspovest 4 zapovest i ona ne sadrzi nista o kaznjavanju smrcu.
Kaznjavanje smrcu je drzavna zapovest.
Eto pitaj odma jos par puta to isto pa da ti odgovorim tako da si sutra slobodan...