Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 93.690
Ili poštar.
Електричар, баштован... а тек водоинсталатер!!!! Ијјааоооо...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili poštar.
Pozove hitne intervencije, a pojavi se jedan ovakavа тек водоинсталатер!!!! Ијјааоооо...
Sex u braku je fizički posao. Nema tu neću hoću, moraš da odradiš, ako ti se neće....Нема ко други да буде крив осим мене ако не привлачим жену. То је знак да не радим на себи довољно и не задовољавам у одређеном смислу.
Ако она у међувремену подиже критеријуме, то већ није више мој проблем, него њен. Ништа је спречава да ми то каже уместо да ћути и не решава ништа.Постоји могућност да ти радиш на себи довољно, али да комшија на себи ради далеко више, тако да, ако он на себи ради далеко више, онда и на односној жени ради далеко више.
Јеси видео оно са степмом форицама :ДPozove hitne intervencije, a pojavi se jedan ovakav
Vidis koliko nisi bio u pravu sa originalnom pretpostavkom.Ако она у међувремену подиже критеријуме, то већ није више мој проблем, него њен. Ништа је спречава да ми то каже уместо да ћути и не решава ништа.
ili stepsisЈеси видео оно са степмом форицама :Д
Оригинална претпоставка није подразумевала прецизирану ситуацију попут њеног подизања критеријума у тајности. Али, да, та претпоставка није увек тачна, наравно.Vidis koliko nisi bio u pravu sa originalnom pretpostavkom.
ili stepsis![]()
My name is Sharon, you don't have to call me stepmom

pre neku godinu, jedan moj poznanik mi se poverio. On bi teo vise od 4 zida i navucene zavese al tolko voli zenu da ne bi ni u snu reskirao da joj prizna sta zeli iz straha da ga ne ostavi. I tako, gusili se sto se odrazilo i na seks a stime i na celokupni odnos. Par godina kasnije, oboje pocnu da muvaju sa strane i kao epilog dodju do rastanka.Naravno, on svestan odakle je sve krenulo a ona nije imala pojma, pa je skupio hrabrost i posle razvoda rekao da je sa njom zeleo da posecuju svinger-klub...........a ona mu rece : "ti mi tada nisi dao nikakve predloge........".Zašto je direktno ne pitaš?
I da bude potpuno iskrena u čemu je problem. I onda rešavate. Ako uopšte može da se reši. Ako ne, razvedete se, raskinete.
Just so you know, if you get stuck, I'M NOT HELPING YOU!!!My name is Sharon, you don't have to call me stepmom![]()
cutanje je smrt za vezu. Mnoge veze su umrle jer partneri nisu razgovarali medju sobom vec su to cinili samo u mislima.Ако она у међувремену подиже критеријуме, то већ није више мој проблем, него њен. Ништа је спречава да ми то каже уместо да ћути и не решава ништа.
Pa ne znam, očigledno je bio u pravu, Sad nisi napisao zbog čega su se rastavili ako svingeraj nije problem?pre neku godinu, jedan moj poznanik mi se poverio. On bi teo vise od 4 zida i navucene zavese al tolko voli zenu da ne bi ni u snu reskirao da joj prizna sta zeli iz straha da ga ne ostavi. I tako, gusili se sto se odrazilo i na seks a stime i na celokupni odnos. Par godina kasnije, oboje pocnu da muvaju sa strane i kao epilog dodju do rastanka.Naravno, on svestan odakle je sve krenulo a ona nije imala pojma, pa je skupio hrabrost i posle razvoda rekao da je sa njom zeleo da posecuju svinger-klub...........a ona mu rece : "ti mi tada nisi dao nikakve predloge........".
Zato, ako se par zaista iskreno voli, treba se o svemu diskutovati i odstraniti misljenja da su nasa masta, fantazija po pitanju intime, bolest, pokvarenost..........jer su mnogi parovi razdvojeni iz razloga ne-komunikacije. Mozda i druga strana ima iste ideje ali i strahove da ih pred partnerom iskaze.
Zalosno , ali jedno znam, ako suzbijamo svoju seksualnu slobodu , i najjaca ljubav i bliskost medju partnerima nece izdrzati taj pritisak potisnutih seksualnih zelja , dolazi do nervoze, razdrazljivosti, prelazi u svadju, cime sve vise gubimo poverenje u partnera da iznesemo nase fantazije............i sve se zavrsava, klasicno, najpre prevarama a potom , buduci da nam je, nekada, voljena osoba postala teret u intimnom zivotu, sledi rastanak.
Pa da, ako se redovno ne svađaš, onda nakupljaš u sebi, to su uglavnom brakovi gde samo cvrkuću i onda tras, razvod...cutanje je smrt za vezu. Mnoge veze su umrle jer partneri nisu razgovarali medju sobom vec su to cinili samo u mislima.
o tim njegovim zeljama rekao je zeni tek posle razvoda. Da je to rekao pre razvoda, danas bi bili sretan par i ziveli zajedno punim plucima u seksualnoj slobodi.Pa ne znam, očigledno je bio u pravu, Sad nisi napisao zbog čega su se rastavili ako svingeraj nije problem?
naravno. Da sa zenom nemam bas nikakvih problema, posumnjao bih u nas IQ.Pa da, ako se redovno ne svađaš, onda nakupljaš u sebi, to su uglavnom brakovi gde samo cvrkuću i onda tras, razvod...
Pa koja razlika? Neveranko će nešto da krije samo onda ako nema iskrenosti. Meni bi recimo odgovaralo da me neko odmeni u pranjuo tim njegovim zeljama rekao je zeni tek posle razvoda. Da je to rekao pre razvoda, danas bi bili sretan par i ziveli zajedno punim plucima u seksualnoj slobodi.
A rastavili su se jer su se oboje gusili u svojim skrivenim zeljama i izlaz iz te frustracije potrazili u tudjem krevetu. Hteli ne hteli, na kraju su oboje bili nedeklarisani "svingeri" jer su se kresali naokolo ......samo sto druga strana nije direktno znala za to.
Zalosno.

Puno boje ga drkati nego otaljaavati.Nije bolje, onda moraš da drkaš...
Па ово је форум, није инстаграм, ваља се дати што више можеш информација и мишљењаТоо лонг, дидн'т реад.
Uopšte se foliram.Ne foliraj se
Гледај:Па ово је форум, није инстаграм, ваља се дати што више можеш информација и мишљења
Поготово на овакве теме. Не можеш одговорити једном речју...
Фала Богу, све потписујемZašto je direktno ne pitaš?
I da bude potpuno iskrena u čemu je problem. I onda rešavate. Ako uopšte može da se reši. Ako ne, razvedete se, raskinete.
Што правиш тензију тамо где је нема ? Не знам шта сам лоше рекаоГледај:
Може.