Zašto supruga ne daje?

Kakvo ružno mišljenje o suprugama

Fuj Milune fuj
daj bre da ne izigravamo puritanske konzervativce. Svi znamo pravo stanje stvari na terenu. Moja zena je za mene najbolja na svetu, cenim sve zene i tudje supruge al nisam gluv ni slep da ne vidim istinu. Zivimo i radimo kako zelimo uz samo jedan uslov : da takim ponasanjem ne nanesemo drugima stetu.
Ako nijedna strana nije ugrozena i nema posledica , zasto braniti slobodu , posebno ako je nase telo u pitanju ? Svalerisi se u dogovoru sa svojim partnerom ali nemoj drugima rasturati porodicu, vezu,... vec se svalerisi sa onim parovima koji imaju isti stav kao i vi. Ko je tu gubitnik ?
Problem kod nas balkanaca je sto svi mora da mislimo isto cak i kada su najintimnije stvari u pitanju. Zasto da mi odnose sa partnerom uredjuje drustvo, familija, religija , zakoni (koji se ionako stalno menjaju pa danas sto je zabranjene nece biti i sutra, a onda je gubitnik onaj sto postuje danasnji zakon).

Молим?

Где си препознала ружно мишљење?

Не. Ја видим да ти имаш ружно мишљење о женама, јер сматраш да је ружно кад је жена добра са комшијом и шефом.

А не разумеш да је све то љубав.

Госпође са овог потфорума морају да осуде твоје конзервативне ставове, и тебе лично.

И да затраже трајни бан за тебе са овог потфорума.

Ružno je razmišljati da supruge opšte sa komšijom ili uopšte da opšte van kuće svoje

❗❗❗

daj bre da ne izigravamo puritanske konzervativce. Svi znamo pravo stanje stvari na terenu. Moja zena je za mene najbolja na svetu, cenim sve zene i tudje supruge al nisam gluv ni slep da ne vidim istinu. Zivimo i radimo kako zelimo uz samo jedan uslov : da takim ponasanjem ne nanesemo drugima stetu.
Ako nijedna strana nije ugrozena i nema posledica , zasto braniti slobodu , posebno ako je nase telo u pitanju ? Svalerisi se u dogovoru sa svojim partnerom ali nemoj drugima rasturati porodicu, vezu,... vec se svalerisi sa onim parovima koji imaju isti stav kao i vi. Ko je tu gubitnik ?
Problem kod nas balkanaca je sto svi mora da mislimo isto cak i kada su najintimnije stvari u pitanju. Zasto da mi odnose sa partnerom uredjuje drustvo, familija, religija , zakoni (koji se ionako stalno menjaju pa danas sto je zabranjene nece biti i sutra, a onda je gubitnik onaj sto postuje danasnji zakon).

Ти се мало разликујеш од огроне већине путинофила (тзв. рyсoгуза) са ПТФ Политика, кад су ове тем у питању.

1.Masa muskaraca vara svoje supruge, jos pre vencanja, i nastavljaju dalje, bez da traze , ili izmisljaju opravdanje
2. Muskarci se ne zene zbog toga da bi mogli .ebati, ili da im zena kuva obroke
3. Zena ne daje zato sto joj se ne seksa tog momenta, ili zato sto se ne zeli seksati vise sa suprugom, ili zato sto ima nekog drugog za tu radnju.Ne boli je glava kada masturbira, niti je umor sprecava da masturbira.Ako moze masturbirati, moze imati i seks
Ovo je pretuzno.
Najbolje je vise da se ljudi ne vencavaju I svi da se jebuckaju sa svima, decu cemo kolektivno odgajati i tako...

Жене у браку не дају.

Не дају већ узимају.

Узимају мушкост свом супругу. Узимају, узимају, узимају, док он тотално не остане без своје мушкости.

И кад му коначно узму сву мушкост, и натерају га да пишки седећи, е, тек онда постану задовољне својим резултатом.

To je najčešća situacija u brakovima koji imaju duži staž ,izgubi se interesovanje , jer je sex već prešao u naviku, bez izazova i iznenađenja.
Е то је оно што ми се не свиђа. Зар није поента да што си дуже са неким то ти је лепше са њим? Постоји нешто што се зове везивање, суживот... А ми то заборављамо

Жене у браку не дају.

Не дају већ узимају.

Узимају мушкост свом супругу. Узимају, узимају, узимају, док он тотално не остане без своје мушкости.

И кад му коначно узму сву мушкост, и натерају га да пишки седећи, е, тек онда постану задовољне својим резултатом.
Jeste uzimaju mu a on se bori i ne da.
Moraju pištolj na čelo da bi mu uzele.

Back