gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.432
То су глупости. Нарочито онај део "ни са мушкарцем, а камо ли мастурбацијом".Statistike su takve.![]()
Мушкарац може да омане, ја не могу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
То су глупости. Нарочито онај део "ни са мушкарцем, а камо ли мастурбацијом".Statistike su takve.![]()
Empirijsko istraživanje.Lol, isao si redom i pitao?
Statistike su takve.![]()
E pa ti ne možeš.То су глупости. Нарочито онај део "ни са мушкарцем, а камо ли мастурбацијом".
Мушкарац може да омане, ја не могу.
Jednom i hoću.Можеш ли да нам линкујеш научно истраживање које се бавило овом темом, да видимо како си то протумачио статистику.
daj bre da ne izigravamo puritanske konzervativce. Svi znamo pravo stanje stvari na terenu. Moja zena je za mene najbolja na svetu, cenim sve zene i tudje supruge al nisam gluv ni slep da ne vidim istinu. Zivimo i radimo kako zelimo uz samo jedan uslov : da takim ponasanjem ne nanesemo drugima stetu.Kakvo ružno mišljenje o suprugama
Fuj Milune fuj
Empirijsko istraživanje.
Молим?
Где си препознала ружно мишљење?
Не. Ја видим да ти имаш ружно мишљење о женама, јер сматраш да је ружно кад је жена добра са комшијом и шефом.
А не разумеш да је све то љубав.
Госпође са овог потфорума морају да осуде твоје конзервативне ставове, и тебе лично.
И да затраже трајни бан за тебе са овог потфорума.
Ti nikako ne možeš utvrditi da lažu da bi to sa takvom sigurnošću tvrdio.Питао си жене?
Оне лажу скоро као Вучић.
Та врста истраживање се не рачуна.
daj bre da ne izigravamo puritanske konzervativce. Svi znamo pravo stanje stvari na terenu. Moja zena je za mene najbolja na svetu, cenim sve zene i tudje supruge al nisam gluv ni slep da ne vidim istinu. Zivimo i radimo kako zelimo uz samo jedan uslov : da takim ponasanjem ne nanesemo drugima stetu.
Ako nijedna strana nije ugrozena i nema posledica , zasto braniti slobodu , posebno ako je nase telo u pitanju ? Svalerisi se u dogovoru sa svojim partnerom ali nemoj drugima rasturati porodicu, vezu,... vec se svalerisi sa onim parovima koji imaju isti stav kao i vi. Ko je tu gubitnik ?
Problem kod nas balkanaca je sto svi mora da mislimo isto cak i kada su najintimnije stvari u pitanju. Zasto da mi odnose sa partnerom uredjuje drustvo, familija, religija , zakoni (koji se ionako stalno menjaju pa danas sto je zabranjene nece biti i sutra, a onda je gubitnik onaj sto postuje danasnji zakon).
svaka zena pere necije gace, nekome kuva, odgaja neciju decu .........pa opet stigne da se zabavi oko penisa..........svalerovog.
Dosta muskaraca ne poznaje zensko telo, i ne slusaju sta im partnerka kazeE pa ti ne možeš.
Rijetke su kao ti.
Ružno je razmišljati da supruge opšte sa komšijom ili uopšte da opšte van kuće svoje
️
️
️
Ružno je razmišljati da supruge opšte sa komšijom ili uopšte da opšte van kuće svoje
️
️
️
Ovo je pretuzno.1.Masa muskaraca vara svoje supruge, jos pre vencanja, i nastavljaju dalje, bez da traze , ili izmisljaju opravdanje
2. Muskarci se ne zene zbog toga da bi mogli .ebati, ili da im zena kuva obroke
3. Zena ne daje zato sto joj se ne seksa tog momenta, ili zato sto se ne zeli seksati vise sa suprugom, ili zato sto ima nekog drugog za tu radnju.Ne boli je glava kada masturbira, niti je umor sprecava da masturbira.Ako moze masturbirati, moze imati i seks
Da, supruge su svetice.Kazem ja, kada se rodi zena, rodila se nova patnica...Ružno je razmišljati da supruge opšte sa komšijom ili uopšte da opšte van kuće svoje
️
️
️
Ma pusti ga.Fujčina Milune
(Sve se više sam ukopavas )
Daje? Šta mu daje? Ovo nikako ne razumijem. Ostavi mu čku u spavaću da se igra a ona ode gledati seriju?
E to je istina u velikom broju slučajeva.Dosta muskaraca ne poznaje zensko telo, i ne slusaju sta im partnerka kaze
https://pleasurebetter.com/orgasm-statistics/
Trebalo je po naslovu da zaključim ko je bio inspiracija, moja greška. PraštajOvo sam tako napisala jer je june komentarisao na jednoj temi
Očito je da muškarci tako najbolje razumije o čemu se radi
![]()
Pa, ako je istina, onda zasto tvrdis da zena u vecini slucajeva treba muskraca da svrsi?E to je istina u velikom broju slučajeva.
Е то је оно што ми се не свиђа. Зар није поента да што си дуже са неким то ти је лепше са њим? Постоји нешто што се зове везивање, суживот... А ми то заборављамоTo je najčešća situacija u brakovima koji imaju duži staž ,izgubi se interesovanje , jer je sex već prešao u naviku, bez izazova i iznenađenja.
Jeste uzimaju mu a on se bori i ne da.Жене у браку не дају.
Не дају већ узимају.
Узимају мушкост свом супругу. Узимају, узимају, узимају, док он тотално не остане без своје мушкости.
И кад му коначно узму сву мушкост, и натерају га да пишки седећи, е, тек онда постану задовољне својим резултатом.