Zašto supruga ne daje?

Жене у браку не дају.

Не дају већ узимају.

Узимају мушкост свом супругу. Узимају, узимају, узимају, док он тотално не остане без своје мушкости.

И кад му коначно узму сву мушкост, и натерају га да пишки седећи, е, тек онда постану задовољне својим резултатом.
Takoe, imam kutiju na ormaru piše na njoj MUŠKOST a do nje UKRASI ZA JELKU. Tako se to radi ako si pametna žena. 😆

Dobro jutro

Kao sto naslov kaže, a muškarci to koriste kao glavno opravdanje za varanje supruge

Ona ne daje kad on traži

A sigurno su i tražile i davale ali eto uvuku se obaveze, djeca, pos’o, kuća

Sve se to promijenije

Ko je kriv (a možda nema krivca) kad ona kaže boli me glava ?
Daje uvek. E sad, pre će biti da muž neće nego ona. Razlog za varanje može biti
višestruk. Moja kad neće, kaže: ajde da otaljam...

Шта кад ми тражимо а они не дају
Немојте то они ми, нисмо ми друге расе, иста смо раса само са друге стране позе у сексу

Ми дамо, они не ддају...они дају, ми не дсмо... Баталите се тога. Толико је све индивидуално да ево све статистике које сам нашо много варирају и нигде не постоји договор и консензус шта је како а шта није.

Немојте то они ми, нисмо ми друге расе, иста смо раса само са друге стране позе у сексу

Ми дамо, они не ддају...они дају, ми не дсмо... Баталите се тога. Толико је све индивидуално да ево све статистике које сам нашо много варирају и нигде не постоји договор и консензус шта је како а шта није.
Тоо лонг, дидн'т реад.

Dobro jutro

Kao sto naslov kaže, a muškarci to koriste kao glavno opravdanje za varanje supruge

Ona ne daje kad on traži

A sigurno su i tražile i davale ali eto uvuku se obaveze, djeca, pos’o, kuća

Sve se to promijeni

Ko je kriv (a možda nema krivca) kad ona kaže boli me glava ?
Крив је он, вероватно јер не задовољава адекватно њене потребе.

Нема ко други да буде крив осим мене ако не привлачим жену. То је знак да не радим на себи довољно и не задовољавам у одређеном смислу.
Osecam da ce ovo po obicaju biti neka kapetanmark level rasprava sa tobom.

Sta ako se zaljubi u kolegu sa posla?
Jednostavno se desi i ne mora biti tvoja krivica.

i to si u pravu. Da je baca u nesvest po krevetu ne bi je "bolela glava".
Не говорим искључиво о сексуалним потребама. На много начина можеш да оманеш, довољно је да се нпр. запустиш мало у хигијенском смислу.

Osecam da ce ovo po obicaju biti neka kapetanmark level rasprava sa tobom.

Sta ako se zaljubi u kolegu sa posla?
Jednostavno se desi i ne mora biti tvoja krivica.
Онда нема кривице никакве. Нема контроле над заљубљивањем па не може да буде крива за то што је ја не привлачим. Док ја имам контролу над собом и ако се запустим и постанем одбојан, јасно је да сносим кривицу за то. Још је тиме и додатно мотивишем да се окрене другим мушкарцима и у њима потражи то што јој код мене зафали.

И немој с њим само да ме поредиш, живота ти.

Нема ко други да буде крив осим мене ако не привлачим жену. То је знак да не радим на себи довољно и не задовољавам у одређеном смислу.

Постоји могућност да ти радиш на себи довољно, али да комшија на себи ради далеко више, тако да, ако он на себи ради далеко више, онда и на односној жени ради далеко више.

Back