Zašto su restorani u EU jeftiniji nego u Srbiji?

slazem se da je veca ali za razliku od nas oni postuju svaki cent
vracaju 1 cent u prodavnici a kad mu ga ostavis zahvaljuje ti se kao da si mu dao 100€
Bas u taj Den Bosch kod turcina u pekaru nece mi prodje kartica za lahmadzun Lik pored holandjanin izvadi 5 eur kaze desava se ja reko daj da podignem negde da ti dam kwze ma ne treba

ma nije jeftinija. to mario nalazi neke rupe.
1723064822885.jpeg

Bio u DenBosch kupio Telefon bio 180 eur Motorola nemam pojam sad ni koja pogledam kolko je u Bg nema ispod 260
Takve stvari su cesto i u Spaniji skuplje ali neke druge su 10 puta jeftinje ,ja imam u Spaniji mercedes A klase turbo dizel 2000 kubika i placam godisnju putarinu 106 eura u Holandiji za takvo auto placam to mjesecno za benzinca bi placao 40 eura godisnje u Spaniji.

Takve stvari su cesto i u Spaniji skuplje ali neke druge su 10 puta jeftinje ,ja imam u Spaniji mercedes A klase turbo dizel 2000 kubika i placam godisnju putarinu 106 eura u Holandiji za takvo auto placam to mjesecno za benzinca bi placao 40 eura godisnje u Spaniji.
Dizel placam jeftinije u nemackoj nego u Srbiji cak I u Svedskoj je Cena ista nije skuplji...a opet uporedi plate I odnos cena

Back