Ja majke mi ne razumem giros....probao sam da razumem prednost girosa...ali ne razumem
Pre bih izabrao , vesalicu sa rostilja, pre bih izabrao pljeskavicu Nisku , cevape Niske, naglasavam Niske zato sto oni imaju luk u sebi u mesu ....pre bih izabrao pohovanu piletinu sto je bila u Bulevaru kod Lole pa je oterase odatle, to je bila em najavljena dobra plietina, em je tu bilo i drugih stvari jako dobrih i normalne cene....ostalo u secanju...
Ne mogu da izaberem MAXI pljeskavice, brate niti ima ujednacenost niti to lici na nesto kad krljnu dzigerice i slano , ne lici na nista...
Pre bih izabrao prasetinu iz pecenjare...ili hladno od juce ili vrelo od malo pre, ali pre nego giros..
Ili pljesku i pohovani kackavalj iz indexa..i to bih pre nego giros...a giros skuplji od svega toga....
I zato nista ne razumem...probao i u grckoj nekoliko puta i kod nas i dzabe...
Cak mi dzigerica u skrami koja je pisijada jeftina bolje izgleda i ukus ima od girosa...
Znaci nesto ne kapiram...a nisam pomenuo jagnjetinu ....najcudnije mi to oko vesalica i girosa...meni vesalice ukusnije duplo od girosa...tako da tu mi nesto nije jasno....