prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.085
Da a plate jedno 5-7 puta vece tamopoenta je da niej nista povoljnije tamo kako mario prica
cene su slicne nasima ili vece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da a plate jedno 5-7 puta vece tamopoenta je da niej nista povoljnije tamo kako mario prica
cene su slicne nasima ili vece.
Bio u DenBosch kupio Telefon bio 180 eur Motorola nemam pojam sad ni koja pogledam kolko je u Bg nema ispod 260Spanija jeste jeftina ali dodji u Holandiju da o Norveskoj i ne govorim.
kako ljudi vole da pricaju o stvarima o kojima ne znaju nistaDa a plate jedno 5-7 puta vece tamo
Nema toga odavno kupuješ na kartomatu ili online a sa qr kodom ulaziš. Gore sam stavio link.izvini zezno sam se.. sad sam pogledao karticu.
da voznja je bila 2 €
a paket od 10 voznji je 15€
Pogledajte prilog 1622015
Izadji na veceru i piceBio u DenBosch kupio Telefon bio 180 eur Motorola nemam pojam sad ni koja pogledam kolko je u Bg nema ispod 260
Pa opet 3 puta veca...minimalni sat u njemacku 14 eur u Srbiji nije ni cela 3 eurkako ljudi vole da pricaju o stvarima o kojima ne znaju nista
u nasem coveku je neki gen da tudje dize u nebesa a da nase spusta
oko 1.800€ neto je prosecna plata u spaniji
ne loopetaj.. bio i video ovog leta da ne pricam o proslosti i tadasnjim cenamaNema toga odavno kupuješ na kartomatu ili online a sa qr kodom ulaziš. Gore sam stavio link.
slazem se da je veca ali za razliku od nas oni postuju svaki centPa opet 3 puta veca...minimalni sat u njemacku 14 eur u Srbiji nije ni cela 3 eur
Jedino sto je skuplji su Kopenhagen piva 7 eur I Bazel coca cola tamo pored Rajne 5 eur bila Al kolke su plate u Danskoj I Svajcarskoj?Izadji na veceru i pice
Imaju ogromnu konkurenciju sto se tice restorana i barova u turistickim dijelovima Spanije tako da to spusta cijenu,ako ce na Ramblasu u Barseloni piti pivo tu ces dobro platiti to je tacno.ma nije jeftinija. to mario nalazi neke rupe.
Bas u taj Den Bosch kod turcina u pekaru nece mi prodje kartica za lahmadzun Lik pored holandjanin izvadi 5 eur kaze desava se ja reko daj da podignem negde da ti dam kwze ma ne trebaslazem se da je veca ali za razliku od nas oni postuju svaki cent
vracaju 1 cent u prodavnici a kad mu ga ostavis zahvaljuje ti se kao da si mu dao 100€
A Evo recimo u Torino odem na pijac uzmem hobotnicu za nesto tipa 8-9 eur a u Krakov uzo detetu martinke za 130 u Bg nema ispod 250Ne mozes da uporedjujes random mesto u EU sa glavnim gradom Srbije.
Uzmes grad istog znacaja pa uporedjujes.
ma nije jeftinija. to mario nalazi neke rupe.
kako ljudi vole da pricaju o stvarima o kojima ne znaju nista
u nasem coveku je neki gen da tudje dize u nebesa a da nase spusta
oko 1.800€ neto je prosecna plata u spaniji.
Ti si sponzoruša ko tebe šta pita?Ne mozes da uporedjujes random mesto u EU sa glavnim gradom Srbije.
Uzmes grad istog znacaja pa uporedjujes.
Takve stvari su cesto i u Spaniji skuplje ali neke druge su 10 puta jeftinje ,ja imam u Spaniji mercedes A klase turbo dizel 2000 kubika i placam godisnju putarinu 106 eura u Holandiji za takvo auto placam to mjesecno za benzinca bi placao 40 eura godisnje u Spaniji.Bio u DenBosch kupio Telefon bio 180 eur Motorola nemam pojam sad ni koja pogledam kolko je u Bg nema ispod 260
Ti si sponzoruša ko tebe šta pita?
Dizel placam jeftinije u nemackoj nego u Srbiji cak I u Svedskoj je Cena ista nije skuplji...a opet uporedi plate I odnos cenaTakve stvari su cesto i u Spaniji skuplje ali neke druge su 10 puta jeftinje ,ja imam u Spaniji mercedes A klase turbo dizel 2000 kubika i placam godisnju putarinu 106 eura u Holandiji za takvo auto placam to mjesecno za benzinca bi placao 40 eura godisnje u Spaniji.
Ti si sponzoruša ko tebe šta pita?
Lepo u EU aDokupili smo jedan kofer od 20 kila i napunili ga kobasicama i sirevima. Duplo jeftinija hrana u eu. Evo davimo se u ovčijim i kozjim sirevima koji su 8-9 evra kilo. Već planiramo sledeći "turistički" obilazak EU. Karte nas izađu džabe!
Vidi ovo, 50 metara samo sirevi!
Pogledajte prilog 1621978