- Poruka
- 13.451
Kaže seka, u Parizu biju po ušima.
I sve moraš da platiš karticom.
Maltene nema nigde da plaćaš kešom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma naravno.Kaže seka, u Parizu biju po ušima.
Stvarno ne znam .Lično nigde nisam putovala i kupovala.ma naravno.
pazi ja verujem da mario nadje radnju u kojoj nadje nekvalitetne stvari za male pare ili naleti na neku ludu akciju ali realno cene u spaniji posto nju spominje u radnjama su kao nase ili vise.
Samo ti glabaj vučićev parizer i uživaj.ma naravno.
pazi ja verujem da mario nadje radnju u kojoj nadje nekvalitetne stvari za male pare ili naleti na neku ludu akciju ali realno cene u spaniji posto nju spominje u radnjama su kao nase ili vise.
Ja objavio cenovnike iz restorana i fotke cena iz supermarketa a vi šuplje pričeBugarska je duplo jeftinija od Srbije u restoranima, Mađarska manje više ista. Nemačka je u principu skuplja jer su radni sat i usluga mnogo skuplji, Švajcarska je mnooooogo skuplja, Hrvatska osetljivo skuplja, Italija ako je pizza jeftinija ali skoro sve drugo ume itekako biti skuplje, Grčka skuplja....sem giros pite,
Dakle EU je preširok pojam i zavisi šta se naručuje.
Prevoz nikako nije jeftiniji. Bukvalno nema šanse da se voziš 90 minuta za 40 centi kao u Bg-u.Verujem da je prevoz i slične stvari da su jeftinije ali tipa neki kafić i hrana čisto sumnjam.
u spaniji je gradski 1.5€ ili kartica sa 10 karata za 10€Prevoz nikako nije jeftiniji. Bukvalno nema šanse da se voziš 90 minuta za 40 centi kao u Bg-u.
U Mađarskoj je karta za jednu vožnju 450 forinti, tj 1,10€ u Rimu 1,5€
U Nemačkoj najjeftinija karta za 3 stanice je 2,40€....
a restoran neki bircuzJa objavio cenovnike iz restorana i fotke cena iz supermarketa a vi šuplje priče
Letos bio u Lisabon ima pun qurac onih ulica kao skadarlija zdrao ribu regularno porciju za 15 eurne znam brate u kakve to restorane ides
na zapadu biju po usima.
u spaniji jedan koktel kosta izmedju 10 i 15€
normalan rucak za dvoje nemas ispod 50€
i puta dva i na to dodaj pice i nesto slatko i eto ti 50 koje spominjemLetos bio u Lisabon ima pun qurac onih ulica kao skadarlija zdrao ribu regularno porciju za 15 eur
Nema to odavno sada je 2,5 evra davno si bio:u spaniji je gradski 1.5€ ili kartica sa 10 karata za 10€
Davno si bio gsb je svuda otišao duploPrevoz nikako nije jeftiniji. Bukvalno nema šanse da se voziš 90 minuta za 40 centi kao u Bg-u.
U Mađarskoj je karta za jednu vožnju 450 forinti, tj 1,10€ u Rimu 1,5€
U Nemačkoj najjeftinija karta za 3 stanice je 2,40€....
Pa u Skadarliju pomnozi Jos sa 2 izaci cebte stojui puta dva i na to dodaj pice i nesto slatko i eto ti 50 koje spominjem
izvini zezno sam se.. sad sam pogledao karticu.
poenta je da niej nista povoljnije tamo kako mario pricaPa u Skadarliju pomnozi Jos sa 2 izaci cebte stoju
Ili u beton halu pre nekih mesec izveo curu na sushi I sake ja pio ona koktel 10 somica racun
Spanija jeste jeftina ali dodji u Holandiju da o Norveskoj i ne govorim.Kafa sa šlagom u centru barselone 300 din, pice po restoranima na samoj obali mora od 10-13 evra. Jeftinije od big pice tj brze hrane u beogradu. Dakle kako je moguće da su restorani u španiji na samoj obali jeftiniji od brze hrane u srbiji?!??
Pogledajte prilog 1621960Pogledajte prilog 1621961
Pogledajte prilog 1621962
Pogledajte prilog 1621963
Pogledajte prilog 1621965Pogledajte prilog 1621964
Pogledajte prilog 1621966
ma nije jeftinija. to mario nalazi neke rupe.Spanija jeste jeftina ali dodji u Holandiju da o Norveskoj i ne govorim.