Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goran_C

Zainteresovan član
Poruka
152
Teorija zavere: Avioni nisu udarili u Kule bliznakinje?

Putničkim avionima nije bilo moguće izvesti teroristički napad na Kule bliznakinje u Njujorku 11. septembra 2001. godine, tvrdi bivši pilot Džon Lir (65).
2014-09-25-448942_njujork--beta--ap--c.-s.-c._f.jpg

Teroristički napad na Svetski trgovinski centar

On je naveo više činjenica kojima potvrđuje svoju tezu. Pilot, koji u karijeri ima više od 19.000 sati leta na više od 160 različitih aviona, kaže da je fizički nemoguće da avioni tipa Boing tom brzinom koju su udarili u Kule bliznakinje lete na toj visini.

''Zbog gustine vazduha na 300 metara od zemlje, avion ne može da leti brzinom od 870 kilometara na sat. Takođe, u slučaju udara u zgradu, neki delovi aviona bi se raspali prilikom sudara sa čeličnom konstrukcijom'', kaže Lir i dodaje da bi neki delovi i pored sudara ostali gotovo celi.

''Motori aviona bi posle udara u konstrukciju, i pored udarca, ipak zadržali svoj osnovni oblik'', navodi ovaj penzionisani pilot.

U moru teoretičara zavere, njegove reči ipak imaju težinu pošto je on jedini pilot koji je ikad dobio sertifikat Federalne avio-administracije, a posebnu težinu ima i što je bivši službenik CIA, pošto je leteo širom sveta za tu obaveštajnu agenciju.

Светски трговински центар је срушен малом подземном а-бомбом како је и било по пројекту предвиђено да се сруши уколико из неког разлога то буде морало да се ради. Зато се и претворио у прах, јер је рушен на посебан начин подземном А-бомбом. Погледајте видео ако вас занима и ако имате времена.

Сви облакодери у Њујорку прављени после 1968 године морали су у пројекту да имају и план за контролисано рушење.

i sad neko samo sto ima 19 000 sati leta je merodavan?

bavili se time i pametniji i strucniji ljudi i nisu dokazali da je zavera tako da je opet samo jedna vise tema medju milion tema o zaveri

И разни други се јављали и објашњавали и сумњали, тога има колико хоћеш. А и не треба бити неки стручњак да би се закључило да је у питању контролисано рушење.

Зар на Крстарици не постоји подфорум "Теорије завере"?

ima i RELIGIJA pa svi slave božić i vaskrs po Politici
kao Bog nije video šta radite ostalih dana...

Što se tiče Trgovinskog centra - Srbi kasnili na posao taj dan
a onaj što je skako kroz prozor... to vam je neki menidjer... budućnos poslovanja

a iza svega stoji kretenska namera CIA-e da smo svi potencijalni terorist i da možemo biti uhapšeni
kad god se ne složimo sa odlukama aristokratije ili domaćeg ološa koji kupuje stanove po Čikagu
dok penzionerima smanjuje penzije 25% a sledeći mesec podiže struju

И разни други се јављали и објашњавали и сумњали, тога има колико хоћеш. А и не треба бити неки стручњак да би се закључило да је у питању контролисано рушење.
Bas tako, a i ''Neiskusni piloti ne mogu da upravljaju takvim tipovima aviona. To je jednostavno nemoguće''
Po principu "Sta zna mali ciga sta je 2. tone, dosao i odneo" :D

Poslednja izmena:
Molim link za temu.

a jel ti radiš za "Krstaricu" ili za "SLOBODNO DRUŠTVO"?

Bosanske teme aka pokazali Bosanci KRS muslimanima po Sarajevu - to može... to validno... to baš civilizacijski...
a svi se posle nabiju u Beograd da kusaju tanjir supe... jer tamo zatucano...
dakle sa muslimanima nek se izvine jedni drugima
nek se zavetuju krvlju iz srednjeg prsta i nek počnu da žive...
Nema više Tita da im daje donacije posle zemljotresa pa oni odma kupili fensi trendi PZ-jca umesto da poprave kuće...

a ne ti odavde da brineš sirota o bolesnim mozgovima iz Amerike...
oni ne brinu tvoje brige
a ni Bosanci svoje

Poslednja izmena:
Ja sam pročitao slične priče.

Moguće je, i činjenica je da su Amerikanci nakon toga zaoštrili svoju politiku sa izgovorom borba protiv terorizma.

Moguće je da su marketinški imali veću korist i zaradu od tih nekoliko srušenih zgrada

Naravno !
Valjalo je naciji poturiti jak razlog, a onda otvoreno, svom silinom raspaliti po Arapima.
Nisu mogli naći bolji od ovog što su odradili.
Dok je u biti svega dugoročna ekspanzionističko - kolonijalna strategija.
Resursi, posebno nafta !
I onda je usledio "izvoz demokratije" u Irak ....

А и не треба бити неки стручњак да би се закључило да је у питању контролисано рушење.
Razume se da je kontrolisano rušenje, trebalo je naciljati 200 tona čelika i kerozina u zgradu pri brzini od 900km/h...

- - - - - - - - - -

Valjalo je naciji poturiti jak razlog, a onda otvoreno, svom silinom raspaliti po Arapima...
Amerima nikad nije trebao nikakav razlog u istoriji da rade šta god oće. Ovo što ti pričaš bilo bi kao kada se dvojica komšija zavade, pa jedan pobije sopstvenu decu da mi mogao za to ubistvo ovog drugog da optuži i da mu se iz osvete popiša na travnjak.

Razume se da je kontrolisano rušenje, trebalo je naciljati 200 tona čelika i kerozina u zgradu pri brzini od 900km/h...

- - - - - - - - - -

Amerima nikad nije trebao nikakav razlog u istoriji da rade šta god oće. Ovo što ti pričaš bilo bi kao kada se dvojica komšija zavade, pa jedan pobije sopstvenu decu da mi mogao za to ubistvo ovog drugog da optuži i da mu se iz osvete popiša na travnjak.

...........zapravo je obrnuto.

..............da sebi popiša travnjak kako bi mogao da optuži komsiju i pobije mu decu .

...........zapravo je obrnuto.

..............da sebi popiša travnjak kako bi mogao da optuži komsiju i pobije mu decu .

Potpuni bullshit... da su hteli da "zapišaju travnjak", oborili bi neki svoj vojni avion, izmislili neko oružje kobajagi masovnog uništenja, ili uradili nešto slično... ne bi sjebali 3-5 hiljada milijardi USD koliko ih je na kraju koštao 9/11.
Međutim, zašto bi čak i to radili, kada su kroz istoriju pokazali da NIKOME ne moraju da polažu račune a da mogu da rade šta god oće? Da li su to radili za KOreance, za Vijetnam, kad su nas bombardovali... za svih sto i nešto ratova koje su poveli kad im se digla kita? NIsu, jer ne moraju... a baš zato što su bili takvi kakvi su bili, dobili su ono po nosu.

Pogledaj ovo, pa prosudi sam da li oni misle da im je potrebno opravdanje da nekoga napadnu kad je to u njihovom interesu... pogotovo opravdanje koje se meri hiljadama izgubljenih milijardi....

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

Čuj nisu avioni udarili? :hahaha:
A sve one desetine snimaka iz raznoraznih uglova gde se vidi kako udaraju avioni, ni izjave hiljada svedoka, to isto ništa?

By the way, sve i da jeste orkestrirano od strane vlade SAD, čini mi se da svi zaboravljaju da kule bliznakinje nisu sve mete udara koji su se desili 11.septembra, zaboravili smo Pentagon i onaj avion koji nije udario cilj nego je pao na njivu jer su verovatno putnici pokušali da se odupru teroristima?
Ako bi to bio povod za povećano osmatranje građana i objavljivanje rata Avganistanu, zar vam se ne čini da je to pomalo preterano? Hmmmm

Jedina zvanična priča koja eventualno može da bude sumnjiva je onaj avion koji je pao u Pansilvaniji... nije nemoguće da su ga po komandi oborili lovci i zataškali stvar... ovo u NY i DC je čisto kao suza... drugo, ja sam u to vreme živeo tamo, i leteo stalno tim lokalnim letovima. Istina je da si mogao da radiš šta hoćeš, maltene nikakve kontrole nije bilo na ulazu u avion... ako nemaš check-in prtljag, u avion si ulazio pravo bez ikakve kontrole, a piloti su vrlo često ostavljali otvorena vrata kabine, pa sam rado gvirio unutra u instrumente i uvek kupovao sedišta koja su blizu pilota da bolje vidim. Uneti noževe nije bio nikakav problem, lično sam unosio metalne šrafcigere u kabinu koji su imali šiljke po 25cm i nikad me niko ništa nije pitao.... iz te perspektive govorim da je vrlo verovatno i moguće da je nekome palo na pamet da iskoristi tu ležernu situaciju i napravi milionsku štetu vrlo lako... a to da aviona nije bilo može deda da ***** do sutra... u jednom od tih letova (onom za Los Angeles) poginula je sestra mog kolege Koreanca.

Međutim, zašto bi čak i to radili, kada su kroz istoriju pokazali da NIKOME ne moraju da polažu račune a da mogu da rade šta god oće? Da li su to radili za KOreance, za Vijetnam, kad su nas bombardovali... ]

Naravno, na globalnom planu nema nekog međunarodnog prava, nego vlada zakon jačeg. Uglavnom su samo manje zemlje te koje se pozivaju na međunarodno pravo, nažalost.
I kad su nas bombardovali, koliko je meni poznato NATO nije imao blagoslov Ujedinjenih Nacija, pa su svejedno udarili

Jedina zvanična priča koja eventualno može da bude sumnjiva je onaj avion koji je pao u Pansilvaniji... nije nemoguće da su ga po komandi oborili lovci i zataškali stvar... ovo u NY i DC je čisto kao suza... drugo, ja sam u to vreme živeo tamo, i leteo stalno tim lokalnim letovima. Istina je da si mogao da radiš šta hoćeš, maltene nikakve kontrole nije bilo na ulazu u avion... ako nemaš check-in prtljag, u avion si ulazio pravo bez ikakve kontrole, a piloti su vrlo često ostavljali otvorena vrata kabine, pa sam rado gvirio unutra u instrumente i uvek kupovao sedišta koja su blizu pilota da bolje vidim. Uneti noževe nije bio nikakav problem, lično sam unosio metalne šrafcigere u kabinu koji su imali šiljke po 25cm i nikad me niko ništa nije pitao.... iz te perspektive govorim da je vrlo verovatno i moguće da je nekome palo na pamet da iskoristi tu ležernu situaciju i napravi milionsku štetu vrlo lako... a to da aviona nije bilo može deda da ***** do sutra... u jednom od tih letova (onom za Los Angeles) poginula je sestra mog kolege Koreanca.

Pa sa tako slabim obezbeđenjem, samo je bilo pitanje vremena kada će neko to zloupotrebiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back