Zasto je lazirano sletanje na mesec

misliš opšteg laganja raje - neko to zove obrazovanje
Ne, jer da bi nešto uklavirio, trebaju ti dirke u mozgu, popularno zvane "klikeri". ;) Opšte znanje o osnovnim pojmovima se stiče još od malih nogu.
Ne znam koji kompleksi vuku ljude da ovo prenebregnu kada omatore i načisto prolupaju sa tako važnim, dragocenim organom za život... :roll: :lol:
Biti, sa druge strane, "dete u duši" ne znači biti kretenoid koji u matore dane lupa ko otvoren prozor i svima viče da je trava plava, a ne zelena...
Sem ako nije pesnik, "plava trava zaborava", i tome slično...:cool: Ne ličite mi na pesnike pojedinci ovde...Nc... Nimalo. :cool: ;)
E, pa šta ja da vam radim... Nije knjiga tj. znanje bežalo vama iz ruku, nego ste ga vi voljno odbacili, svrstavši se u red polupismenih prizemnjaka i ignoranata...:confused: Da se razumemo: nikome ja ne branim da fantazira i iznosi smele pretpostavke... Ali i za to je potrebno zrno soli i barem minimum uvažavanja nekog osnovnog znanja, čisto fakt-čekinga radi. Ovako, ispadate - u nepotkrepljenim, blesavim spekulacijama - isprazno smešni, kao one poluprazne gumene lutke na naduvavanje što se lomataju danas u vidu prebanalnih reklama ispred kojekakvih uslužnih objekata... Zapravo, bilo bi smešno da nije tužno u čemu spekulativa danas hramlje sa tako poraznom zaleđinom u poznavanju minimuma neke ljudske, naučne i životne faktografije... Ali dobro. Sunce sija svakome, recimo bar jedan fakt na kraju...;)

Back