Hillary Forever
Početnik
- Poruka
- 30
Apsolutno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nespojive kombinacijeUgledaj se na @Stojkov Menidjer on zatrazi pomoc forumasa za kockarske brojeve![]()
U tome da klasična psihologija zastupa tezu da snovi mogu biti vezani samo za individualnu podsvest i događaje od prethodnog dana, po Frojdu, što su neki ovde isto već istakli kroz neko svoje lično uverenje i iskustvo, da li namerno ili po nezainteresovanosti ignorišući primere koji pokazuju suprotno...Где је ту завера?
ElaborirajApsolutno
Naravno da jesam, pisao sam već, sanjam neku osobu i sutradan ona bude prva ujutru koju sretnem na ulici od svih drugih, na primer...
nespojive kombinacije
teoretski pošteno ali zajedno ti brojevi nikad nisu izlazili
pa hoće centrala jednom da pogreši, al ne sto puta...
Meni je jedan san ostao zauvek u pamćenju. Pisala sam ovde na blogu o tom snu, ali niko nije primetio, a izuzetno je čudan.
Ne znam odgovor šta mi se desilo te noći. Prenosim ceo tekst sa bloga..i ako neko zna o čemu se radi, molim da mi javi..na ovoj temi..
San koji se pamti zauvek
-lično iskustvo-
Postoje snovi koji dugo ostaju u našem sećanju. Postoje i oni drugi, koje želimo što pre da zaboravimo.
2009.godina. Sanjam i nesvesna sam koliko istine ima u tom snu.
Sanjam da kupujem stan u naselju u kome na javi žive moj ujak sa porodicom i šefovica sa porodicom. Sa tom šefovicom sam se lepo slagala, na javi.
Ne vidim mamu, sestru, zeta, ujaka, bilo bi logično da su tu, jer kupujemo stan. Sama sam.
Ulazim u nedovršenu zgradu. Kod ulaznih vrata, na stepenicama sede dva dečaka Roma. Pitam ih šta tu rade tu. Kažu da čuvaju moj i druge kupljene stanove.
Odjednom je pored mene šefovica, odlazimo da vidimo moj budući stan. Ulazim u stan. Ne izgleda kao novi stan, kao da je tu neko već živeo. Šefovica nestaje.
Ulazim u kuhinju. Vidim da je puna nekog starog nameštaja. Odjednom čujem glas pokojne babe ( u snu ne znam da je umrla ).
" Pa zar niste kupili nove kuhinjske elemente? " Baba je ljuta. Hoću da joj odgovorim, ona nestaje. Jedan od dvojice malih Roma prilazi mi i objašnjava da su te stvari stavili samo kako bi dali ideju za kuhinju. I on nestaje.
Izlazim na terasu, pored mene je šefovica. Pokazuje mi ujakovu terasu. Pokazuje i svoju. Vidim šta joj stoji na terasi. Ispod terase stoji nov automobil. Šefovica kaže da je taj auto kupio njen muž pre nedelju dana.
I šefovica nestaje. Ponovo sam ispred zgrade, ne dopada mi se zgrada u celini. Odjednom čujem dedin glas ( ne znam u snu da je umro ). Kaže mi: " Nemojte još prodavati stan. Ima vremena. I nemojte da kupujete stan ovde."
Budim se. Odlazim na posao.
Zovem šefovicu da zajedno pijemo kafu. Prepričavam joj san. Hvata se za glavu. "R, šta ovo znači???" pita me zatim kako se osećam posle tog sna. Kažem joj da sam dobro.
I tada počinje da priča, a ovog puta se ja hvatam za glavu.
1. Šefovica na javi stanuje u tom naselju i praktično je komšinica mog ujaka. Sa njene terase se stvarno vidi ujakova terasa.
2. Nikada nisam išla kod šefovice. Ono sve što sam videla na njenoj terasi, stvarno se nalazi na njenoj terasi. Bukvalno sve što sam sanjala zaista postoji na terasi.
3. U tom naselju, u stvarnosti, zaista se zidaju nove zgrade.
4. Muž moje šefovice je stvarno kupio nov auto, ali ona o tome nije pričala na poslu.
5. U stvarnosti, mali dečaci Romi, šetkaju ispred zgrada koje se zidaju.
Da li je ovo bio samo san? Kako se tako mnogo stvari poklopilo sa stvarnošću?
Prošlo je mnogo, mnogo godina a ja pamtim ceo san. Zašto?
Miris tezine vazduha?Nista kod snova nije bespotrebno...
Inteligentni ljudi koriste snove kao razgovor sa podsvesti i kao alat za analizu svoje unutrasnjosti , kao ekstra korist...
Glupi ljudi cesto imaju snove kao intezivne poruke podsvesti , npr projektovan strah kroz neki san, ili projektovana bolest..ljudi kazu da su to najgori snovi...imaju i miris...to su snovi o svojoj smrtnoj situaciji u smislu velike bolesti , stvarno uvrnuti snovi bez neke specijalne radnje, vise besmislene radnje ali intezivna izgubljenost i miris, ...miris smrti..koji nije jak miris, nego kazu kao miris, tezak miris, ali ne intezivan...kao miris pred kisu a da nije miris trave nego miris tezine vazduha...
Sanjarenje je ono sto je uvod u spavanje, e to naravno po zelji , neko sanja zene, neko muskarce, neko ljubav, neko umilnost, neko uzivanje u slatkisima...
Ja duboko verujem da snovi nisu samo ono sto psihologija tvrdi da jesu, vec da su mnogo vise od toga. Sta se desava, ne znam, ali bih rekao da nasa dusa u nekim slucajevima u snu, da li izadje iz tela, ili dobija pristup nekoj drugoj dimenziji, ili nekoj drugoj stvarnosti ne znam, ali da definitivno mi imamo neku informaciju, neki logicki segment postoji u svemu tome koji nekad ukaze na dogadjaje koji ce da se dese. Nedavno mi je otac nastradao, i ubrzo nakon toga sam jedne noci zadremao i sanjao ga. Kad sam se probudio tako sam tuzan bio, a na pameti su mi bili stihovi koji su mi dosli Niotkuda: U snovima ti mi nocas dodji, GDE SE GRANICA MEDJ DVA SVETA BRISE, pa mi reci sve sto nisi stigo, jer te budan necu sresti vise. A ako dusi zelja se ostvari, a to bi moglo da se desi, slutim, sve sto zelis ti mi pricaj stari, ti mi pricaj a ja cu da cutim.... Kao neko ko cita Sveto Pismo, verujem da coveku nije kraj kada umre, s tim u vezi, nekako sam misljenja da u snovima mozemo da ostvarimo interakciju sa preminulim bliskim osobama, i smatram da je to jos jedna od specificnosti snova, pored toga sto mogu da nam ukazu na dobre ili lose stvari u buducnosti koje ce da se dese.Meni je jedan san ostao zauvek u pamćenju. Pisala sam ovde na blogu o tom snu, ali niko nije primetio, a izuzetno je čudan.
Ne znam odgovor šta mi se desilo te noći. Prenosim ceo tekst sa bloga..i ako neko zna o čemu se radi, molim da mi javi..na ovoj temi..
San koji se pamti zauvek
-lično iskustvo-
Postoje snovi koji dugo ostaju u našem sećanju. Postoje i oni drugi, koje želimo što pre da zaboravimo.
2009.godina. Sanjam i nesvesna sam koliko istine ima u tom snu.
Sanjam da kupujem stan u naselju u kome na javi žive moj ujak sa porodicom i šefovica sa porodicom. Sa tom šefovicom sam se lepo slagala, na javi.
Ne vidim mamu, sestru, zeta, ujaka, bilo bi logično da su tu, jer kupujemo stan. Sama sam.
Ulazim u nedovršenu zgradu. Kod ulaznih vrata, na stepenicama sede dva dečaka Roma. Pitam ih šta tu rade tu. Kažu da čuvaju moj i druge kupljene stanove.
Odjednom je pored mene šefovica, odlazimo da vidimo moj budući stan. Ulazim u stan. Ne izgleda kao novi stan, kao da je tu neko već živeo. Šefovica nestaje.
Ulazim u kuhinju. Vidim da je puna nekog starog nameštaja. Odjednom čujem glas pokojne babe ( u snu ne znam da je umrla ).
" Pa zar niste kupili nove kuhinjske elemente? " Baba je ljuta. Hoću da joj odgovorim, ona nestaje. Jedan od dvojice malih Roma prilazi mi i objašnjava da su te stvari stavili samo kako bi dali ideju za kuhinju. I on nestaje.
Izlazim na terasu, pored mene je šefovica. Pokazuje mi ujakovu terasu. Pokazuje i svoju. Vidim šta joj stoji na terasi. Ispod terase stoji nov automobil. Šefovica kaže da je taj auto kupio njen muž pre nedelju dana.
I šefovica nestaje. Ponovo sam ispred zgrade, ne dopada mi se zgrada u celini. Odjednom čujem dedin glas ( ne znam u snu da je umro ). Kaže mi: " Nemojte još prodavati stan. Ima vremena. I nemojte da kupujete stan ovde."
Budim se. Odlazim na posao.
Zovem šefovicu da zajedno pijemo kafu. Prepričavam joj san. Hvata se za glavu. "R, šta ovo znači???" pita me zatim kako se osećam posle tog sna. Kažem joj da sam dobro.
I tada počinje da priča, a ovog puta se ja hvatam za glavu.
1. Šefovica na javi stanuje u tom naselju i praktično je komšinica mog ujaka. Sa njene terase se stvarno vidi ujakova terasa.
2. Nikada nisam išla kod šefovice. Ono sve što sam videla na njenoj terasi, stvarno se nalazi na njenoj terasi. Bukvalno sve što sam sanjala zaista postoji na terasi.
3. U tom naselju, u stvarnosti, zaista se zidaju nove zgrade.
4. Muž moje šefovice je stvarno kupio nov auto, ali ona o tome nije pričala na poslu.
5. U stvarnosti, mali dečaci Romi, šetkaju ispred zgrada koje se zidaju.
Da li je ovo bio samo san? Kako se tako mnogo stvari poklopilo sa stvarnošću?
Prošlo je mnogo, mnogo godina a ja pamtim ceo san. Zašto?