- Poruka
- 16.418
Da li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je drugačiji način da se kaže ono što sam ja rekla. Rispekt.Zato što su ovdje anonimni. Kažu ono što se ne bi usudili u stvarnom životu. Znatiželja je jedan od faktora takođe "sve što bi voljeli znati a nemate hrabrosti da pitate ikoga". Ovdje mogu i lagati, drsko i bez granice, osjećati se kao najbolji ljubavnici ili najvatrenije ljubavnice. itd.
Kopiram....Zato što su ovdje anonimni. Kažu ono što se ne bi usudili u stvarnom životu. Znatiželja je jedan od faktora takođe "sve što bi voljeli znati a nemate hrabrosti da pitate ikoga". Ovdje mogu i lagati, drsko i bez granice, osjećati se kao najbolji ljubavnici ili najvatrenije ljubavnice. itd.
To je to..Ili nemaju , ili su pregoreli ...Zato što većina ljudi nema sex, ili bar nema takav kakav bi voleo
Koliko tema o seksu si ti otvorila?Kopiram....
Isto mišljenje..
To je to..Ili nemaju , ili su pregoreli ...
A ti?Koliko tema o seksu si ti otvorila?
Da, to je jedini logičan odgovor. Okamova oštricaTo je to..Ili nemaju , ili su pregoreli ...
svrabDa li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
Tocno tako. Suh sam ko barut i ne salim se.Da li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
ja ovo kopiramZato sto se radi o sistemskoj eroziji duhovnih vrednosti. Svet postaje sebičniji neko ikad. Svi sve žele instant. Misle da se tu nalazi istinska sreća.
Cuti i skini se. :/Zato sto se radi o sistemskoj eroziji duhovnih vrednosti. Svet postaje sebičniji neko ikad. Svi sve žele instant. Misle da se tu nalazi istinska sreća.
skidaj seCuti i skini se. :/
zato sto svaki covek voli seksDa li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
Zato što se ljudi uglavnom bave primarnim instiktima. Ja sam se seksa oslobodio uz pomoć pilula, ali toliko je jakoDa li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
Izgubila se i muškost i ženstvenost. Došlo je do ozbiljnih poremećaja u muško ženskim odnosima.Da li zato što nedostaje u realnom životu ili je nešto drugo?
Pa dobro baš nisu to energije, bar gravitacija nije, a seksualna potreba ide u paketu sa nagonom za preživljavanje...Zato što postoji 4 različitih energija koje drže ovaj svet, i to, solarna, gravitaciona, hranljiva materija biljaka i seksualna.
Ti si onda odavno mrtav covek hahaha..Pa dobro baš nisu to energije, bar gravitacija nije, a seksualna potreba ide u paketu sa nagonom za preživljavanje...
Pa dete sam napravio, samo pokušavam da vidim da li se može dalje bez seksa ČPTi si onda odavno mrtav covek hahaha..