- Poruka
- 46.570
da to je praksa vecine...Znam ali mi i znamo zasto, el tako?
Ali vecina ne zna,,, bas se poklapa sa tvojim ''Od svetla mrak prave, a od mraka svetlo''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da to je praksa vecine...Znam ali mi i znamo zasto, el tako?
Ali vecina ne zna,,, bas se poklapa sa tvojim ''Od svetla mrak prave, a od mraka svetlo''
Kada budeš postavio konkretno pitanje, dobićeš konkretan odgovor.
Nemam nameru da odgovaram na dvosmislena pitanja.
Zasto je dvosmisleno? Zasto izbjegavas odgovor?
Da stavimo po strani egzaktne stvari, poput visine objekta, težine, boje i slično, sa kojom sigurnošću možeš tvrditi da ono što znaš je istina u apsolutnom kontekstu, dakle večna istina, ne trenutna, ne promenjiva?
Da budem jasniji, Ti npr. tvrdiš da Te devojka voli, sa kojom sigurnošću možeš tvrditi da je to apsolutna istina, da se ta istina neće promeniti posle npr. 10 godina?![]()
Ja sam tebi postavio pitanje,cini mi se.
Da stavimo po strani egzaktne stvari, poput visine objekta, težine, boje i slično, sa kojom sigurnošću možeš tvrditi da ono što znaš je istina u apsolutnom kontekstu, dakle večna istina, ne trenutna, ne promenjiva?
Da budem jasniji, Ti npr. tvrdiš da Te devojka voli, sa kojom sigurnošću možeš tvrditi da je to apsolutna istina, da se ta istina neće promeniti posle npr. 10 godina?![]()
I toliko te ta tema ranila???
Nisi jedini ako ti išto znači.
Zlo zapravo i ne postoji. Evo objasnjenja:
Ako treba da upitam jednu prosječnu osobu "da li postoji hladnoća?" – njen/njegov odgovor će vjerovatno biti- da. Međutim, to je neispravno. Hladnoća ne postoji. Hladnoća je samo nedostatak toplote. Slično, tama ne postoji. Tama je samo nedostatak svjetla. Slično, ZLO JE NEDOSTATAK DOBROG, ili još bolje, zlo je nedostatak BOGA!!! Bog nije trebalo da stvara zlo, već samo da dozvoli nedostatk dobrog. Nadam se da je jasno .)))))
Mislis da su svi glupi ljudi zli?Ljudi koji su pochesto zli pa tom logikom negativni i destruktivni...elte destrukcija i zloba se samoprozhimaju....samo iz jednog jedinog razloga su tako zli a razlog je glupi su i paraziti su....![]()
Jeste jasno je...Zlo zapravo i ne postoji. Evo objasnjenja:
Ako treba da upitam jednu prosječnu osobu "da li postoji hladnoća?" – njen/njegov odgovor će vjerovatno biti- da. Međutim, to je neispravno. Hladnoća ne postoji. Hladnoća je samo nedostatak toplote. Slično, tama ne postoji. Tama je samo nedostatak svjetla. Slično, ZLO JE NEDOSTATAK DOBROG, ili još bolje, zlo je nedostatak BOGA!!! Bog nije trebalo da stvara zlo, već samo da dozvoli nedostatk dobrog. Nadam se da je jasno .)))))
И одговарајући Исус рече им: Чувајте се да вас ко не превари.
Јер ће многи доћи у име моје говорећи: Ја сам Христос. И многе ће преварити....
...Тада ако вам ко каже: Ево овде је Христос или онде, не верујте.
Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране.
Izuci Hristovu nauku u Bibliji, pa vidis ko se toga pridrzava i ko sledi put Hrista...Ajd' sad' ti meni lepo kazi kako ja da prepoznam Hrista kada ce laznjaci biti njegovi klonovi?![]()
Izuci Hristovu nauku u Bibliji, pa vidis ko se toga pridrzava i ko sledi put Hrista...
Ajd' sad' ti meni lepo kazi kako ja da prepoznam Hrista kada ce laznjaci biti njegovi klonovi?![]()
Po plodovima poznacete ih...
Јер као што муња излази од истока и показује се до запада, такав ће бити долазак Сина човечијег.
pa po plodovimaNemoj molim te da citiras stihove vec odgovori na konkretno pitanje.![]()
pa po plodovima![]()
ja ne znam sta ti podrazumevas pod laznim Mesijom... Isus je nevidljiv za nase oci...Svi plodovi ce biti isti,mislim i na lazne.
Da ti obrazlozim odmah i tej lazni mesija bi morao davati odsredene rezultate ako ne i iste da ga ne bi prepoznali.
ja ne znam sta ti podrazumevas pod laznim Mesijom... Isus je nevidljiv za nase oci...