gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Kako hrišćanski od tebe.![]()
Pa jeste,brinem se za vase zdravlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako hrišćanski od tebe.![]()
Deco! Poslednje je vreme, i kao što čuste da će doći antihrist,
i sad mnogi antihristi postaše; po tom poznajemo da je poslednji čas. (1. Jovanova 2:18)![]()
a ovo je Bozja misao???Lucifer je Isus .
a ovo je Bozja misao???
sam si sebe deklarisao da si protiv Hrista.
Kao i Hugi ..
Ma pusti ti božje bogu mi smo ljudi barem ja jesam nisam vampir još postao ali tko zna možda budem i ja nikad ne reci nikad.
Ti si sotonin sljedbenik. Tesko tebi.![]()
Zasto su ljudi zli?
Duhovno su bolesni... zato su zli...
"od svetlosti mrak prave od mraka svetlost"
Evo ovo je moja analiza, izvolite svoju![]()
Lepa analiza, bas zato sto su duhovno bolesni su zli. pri cemu duhovnu bolest izjednacavam sa psihickom bolescu. Zavist, komleks nize vrednosti, neobrazovanost, ogranicenost, dali su ljude u koje lako "ulazi djavo" i onda zive za to da ometaju druge ljude i da im nanose zlo.
Kad se ovi uslovi izmene (steknu obrazovanje i sl) cesto i prestaju biti zli. Ili kad nadju "svoj put" u duhovnom smislu, da li kroz voljenu osobu ili kroz neko drugo davanje (religiju), nebitno.
Zašto misliš da su obrazovani bolji ljudi od neobrazovanih?
Zato sto je neznanje uzrok zavisti, kompleksa, a to uzrok zla....nije slucajno Isus Hrist izgovorio one reci na kraju svog (zemaljskog) zivota - "Oprosti im Oce, oni ne znaju sta rade".
Neznanje da ali to nema veze sa obrazovanjem...Zato sto je neznanje uzrok zavisti, kompleksa, a to uzrok zla....nije slucajno Isus Hrist izgovorio one reci na kraju svog (zemaljskog) zivota - "Oprosti im Oce, oni ne znaju sta rade".
Hm, oni nisu znali šta rade, ali to ne znači da nisu znali matematiku ili biologiju ili etiku.
Kada je ovo poslednje u pitanju, može čovek savršeno da zna celu etiku, poput papagaja, ali to i dalje ne znači da On u to znanje veruje.
Poput sudije, koji pred sobom ima nedvosmislene dokaze, a donosi presudu suprotnu dokazima.
Neznanje da ali to nema veze sa obrazovanjem...
Bili su u duhovnom neznanju...
Neznanje da ali to nema veze sa obrazovanjem...
Bili su u duhovnom neznanju...
Pa jeste, znanje kao takvo (obrazovanje) nije presudno, ali ljudi sa ljubavlju ka znanju imaju vise sanse da budu dobri od onih koji ne zele da znaju, nego misle da su dovoljno naucili tokom zivota (koji se ne usavrsavaju).
Ljubav prema znanju je sama po sebi pozitivna osobina, i ne može je imati loš čovek.
Dakle, onaj koji ima Ljubav prema znanju, ne da ima više šansi da bude dobar, već takav i jeste dobar, za toliko više, za koliko je ta Ljubav veća.
Da se razumemo, Ljubav prema znanju isključuje svaku spekulaciju sa znanjem.
Ljubav prema znanju je sama po sebi pozitivna osobina, i ne može je imati loš čovek.
Dakle, onaj koji ima Ljubav prema znanju, ne da ima više šansi da bude dobar, već takav i jeste dobar, za toliko više, za koliko je ta Ljubav veća.
Da se razumemo, Ljubav prema znanju isključuje svaku spekulaciju sa znanjem.
Izvini,o kakvoj vrsti (ne)znanja je rijec? (Ne)Mogucnost razlikovanja dobra od zla?
Kada budeš postavio konkretno pitanje, dobićeš konkretan odgovor.
Nemam nameru da odgovaram na dvosmislena pitanja.
Pa ima onih koji ne umejuKakvo neznanje je upitanju?
Zasto neko ne moze da razlikuje dobro od zloga. (dobro ovo znam)
Pa ima onih koji ne umeju![]()