Zasto su ljudi zli?

Kako objasnjavas zlo u zajednicama koje su potpuno homogene po pitanju vere? Zasto se na primer epidemije prosire na ljude koji su dobri vernici? Zasto dolazi do psihickih i fizickih poremecaja?
Ne znam na sta mislis kojim zajednicama>
Nema zla tamo gde se pojedinci pridrzavaju Bozjeg zakona...
Koje epidemije?
Ko je stabilan u veri i dobrom ne bi trebao da padne pod uticaj zla...
Zasto?
Od nesuocavanja sa istinom....

Jeste svemocan je ako nije onda nije ni Bog, naucite vec jednom sta je Bog Apsolut....
Pustio je ljude da idu svojim tokom.... ali ce uskoro delovati globalno....
I sada deluje inace bi se ovaj svet zatro... Stiti nas...

Misliš globalno će ljudi živeti večno, neće stariti i neće umirati, imaće srce i pluća i želudac i krv, ali neće jesti hranu i neće imati male potomke i radovati se njihovom odrastanju itd?

Misliš globalno će ljudi živeti večno, neće stariti i neće umirati, imaće srce i pluća i želudac i krv, ali neće jesti hranu i neće imati male potomke i radovati se njihovom odrastanju itd?
Sve to sto si nabrojao nece tako biti...
nakon Armagedona ( Bozjeg rata ) zemlja ce biti ociscena odzla i Bog ce preuzeti kontrolu i vlast nad celom Zemljom...
tada nastupa 1000 god vladavina mira na celu sa Hristom kao kraljem koji vlada od 1914 na nebu...
U okvuru tog perioda ljudi ce biti dovedeni do savrsenstva... sa mogucnoscu da vecno zive...
A kako ce biti nakon toga to cemo tek saznati kada Bog bude dao nove knjige novo razumevanje...
A meni je nebitno ako znam da ce biti sve dobro i lepo...
Bez zla...
Jer nakon tih 1000 god Bog ce ZAUVEK unistiti sve uzrocnike zla, Sotonu i njegove demone...
i ZLO nece vise nikada postojati...

Sve to sto si nabrojao nece tako biti...
nakon Armagedona ( Bozjeg rata ) zemlja ce biti ociscena odzla i Bog ce preuzeti kontrolu i vlast nad celom Zemljom...
tada nastupa 1000 god vladavina mira na celu sa Hristom kao kraljem koji vlada od 1914 na nebu...
U okvuru tog perioda ljudi ce biti dovedeni do savrsenstva... sa mogucnoscu da vecno zive...
A kako ce biti nakon toga to cemo tek saznati kada Bog bude dao nove knjige novo razumevanje...
A meni je nebitno ako znam da ce biti sve dobro i lepo...
Bez zla...
Jer nakon tih 1000 god Bog ce ZAUVEK unistiti sve uzrocnike zla, Sotonu i njegove demone...
i ZLO nece vise nikada postojati...

Naravno, kada ljudi budu dovoljno osvešćeni i ne budu više nasedali na podvale tipa života, koji se protivi principima koje je Tvorac uspostavio, kao što je rađanje, starenje, umiranje i tako u krug.

Naravno, kada ljudi budu dovoljno osvešćeni i ne budu više nasedali na podvale tipa života, koji se protivi principima koje je Tvorac uspostavio, kao što je rađanje, starenje, umiranje i tako u krug.
Tvorac nije uspostavio te sve principe...
Postavio je princip VECNOG ZIVOTA i to su ljudi odbacili...
Takodje dao im je da se radjaju i mnoze dok ne napune zemlju...
starenje umiranje i bolest su posledica ljudskog greha...

Tako je suđeno!!! I meni da verujem u Trojstvo i idem u raj!!! I tebi da neveruješ u Trojstvo i ideš u pakao!!! Sve je predodređeno!!! Dok ne napune Zemlju znači da se razumnožavaju ato znači da stare i umiru!!! Nemaš pojma!!! Nije tačno!!!

Ljudi su zli, zato što veruju u laži i kada se osveste, onda se osete povređeni i zbog duhovne slabosti požele da se svete drugima, kako bi i ovi osetili njihovu bol, tj. kako bi svoju bol podelili sa drugima.
Po istom principu, ljudi puni Ljubavi požele svoju radost da podele sa drugima.

Back