ZASTO SU JEVREJI NAJPAMETNIJI NAROD

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dikan:
Dečko fašizam je bolest. Ti treba da se lečiš. Oni možda i nisu tako pametni već snalažljivi
i sposobni za biznis ali ti si glup ko točak. Ko da ti se Hitler posrao u glavu pa sa tim govnetom u mozgu došo nešto da pametuješ i prosipaš fašističke tirade. :evil:
Ako imaš neke argumente iznesi ih a ne proseravaj se sa tim glupostima i floskulama.
Stavio si Čegevaru kao avtar a on je bio marksista a Marks je Jevrejin mada od tebe nisam ni
očekivao da znaš to,
Svet bi bio lepši da nema fašističkog smeća . Idi skoči s mosta i učini ovaj svet boljim.
To je možda i najvići doprinos koji možeš da daš društvu :evil:
SMRT FAŠIZMU :evil: :evil:
Srbe svi mogu da pljuju i kolju,a Jevreje ne smeju ni da pogledaju popreko.Pokaži mi kako se skače pa ću ja za tobom.I komunisti su imali nacionalističke ideje- Kiro Gligorov,Franjo Tuđman,Enver Hodža...

Че Гевара:
A šta onda reći za Iran koji mrzi jevreje.Zar su Iranci fašisti? A kako nazvati one koje mrze Srbe,a njih je podosta.Srbija je ojađena fašizmom i ja ga uopšte ne podržavam.Ja sam nacionalista.

Tvoj post obiluje mržnjom prema jednom narodu na osnovu postupaka pojedinaca koji mu pripadaju
Isto naravno mislim i za Srbe i oni koji mrze Srbe su obični fašisti
koji imaju ***** umesto mozga .
Ti si opravdavao Hitlera koji je naneo ogromno zlo i Srbima :confused:
Iranci ne mrze Jevreje nego državu Izrael a to je nešto drugo.
U Iranu i živi manji broj Jevreja i niko im ne pravi problem.
Ima mnogo Jevreja koji su naneli zlo i Srbima i Srbiji ali to nije razlog da se mrzi čitav jedan
narod. Isto važi i za druge.
Niko te ne tera da ih voliš, ali glupo je onako glupim postom okarakterisati jedan narod jer
ima puno Jevreja koji su pomogli Srbima, i unapredili i srpsku državu i kulturu.

Minose prijatno si me iznenadio za sahovske velemajstore....otkud to znas,ako nije tajna:)

a sta kazes pored sahista,bankara,drzavnika i naucnika kvantne fizike....majstori borilackih vestina
sad cete se smejati na foru nisu oni kinezi da svi znaju kung fu i onu hrvatsku pevacicu Taj-chi,ali jeste li culi za krav magu..to vam je novootkrivena vestina,potice iz izraela po mnogima najbolja i najprimenjivija u praxi....

btw tema je vrlo interesantna,reko bi vam ja jos mnogo,ali nesmem,znate reci ce evo svaba se rasprdeo o jevrejima,a to nekasko,nesme znate...nije pogodno:):)

Kazes znaci da je ovo jevrejsko devojce...i ko posle moze da mrzi Jevreje...
dzesika-alba_l_0.jpg

Kad sam video koliko je amerčkij jevreja učesstvovalo u raspadu Jugoslavije ja sam se frapirao.
Od Vorena Cimermana preko Ričarda Holbruka, Ala Gora zaključno sa Medlin Olbrajt. Čovek pomisli ove ješe nas baš mrze.
Kao da je Amerika htela da budemo antisemiti pa nam je slala samo ješe.
Ono ko je protiv takve politike prema srbima Naom Čomski i Harold Pinter opet ješe znači
ima ješa i koji nas vole.
Ako vas nekad obuzme antisemitizam pročitajte pesmu Srbija medju šljivama koju je napisao
ješa Oskar Davičo. Ili se setite Danila Kiša
Pitamo se što je izraelski lobi bio za raspad Jugoslavije, a ne setimo se da smo se krljali u usta
sa Arapima od Nasera do Jasera Arafata.
Onog ješu Bernara Kušnera srbmomrzitelja ne mogu očima da vidim.
Ali zato Anštaj je mnogo voleo srpkinju Milevu Marić
Minos ako voliš lepe Jevrejke za preporuku ti dajem Natali Portman :p

Da covece,Klintonova administracija je uglavnom bila sastavljena od Jevreja...a Comski,on je dobar lik i jedan od najvecih kriticara novokomponovanog americkog imperijalizma...

Izgleda da je dosta Jevreja bilo i medju vodjama nasih partizana tokom Drugog svetskog rata...pa i u Oktobarskoj revoluciji ih je bilo poprilicno medju boljsevicima,mada ne verujem u onu pricu iz Protokola sionskih mudraca...prica se da su agenti Ohrane tvorci tog dela...

Dikan:
Minos ti se razumeš u jevrejske šahiste?
Bobi Fišer je jevrejin koji nas je podržavao u crnim danima i na kraju postao antisemita.
Kako je pravo ime Gari Kasparovu. Kao čovek je baš nula.
Rus Anatolij Karpov je bolji
Ne znam mnogo o njima,ali sam od coveka kome sam verovao najvise u zivotu sto se tice informacija (profesoru filozofije,covek je bio nacitan za medalju...),saznao to o sahistima,ali nije sirio pricu...

Kasparov je smrad...podrzao je bombardovanje Srbije a i danas pokusava da obori Putina sto nam bas ne ide na ruku...pravo ime mu je Hari Vajnstajn...inace to Stajn gde god da vidis u prezimenu,znaj da je jevrej u pitanju...

U Bušovoj ima manje Jevreja ali ih ipak ima dosta.
Protokol Sionskih mudraca je dokazana izmišljotina.
Mnogo je bilo Jevreja komunista. Mada Staljin ih je dosta ubijao.
Meni je krivo što je Bernar Kušner postao ministar inostranih poslova Francuske.
Američki jevreji u vlasti nas baš ne mirišu, naročito senator Tom Lantoš večiti šiptarsi lobista.

minos:
Kasparov je smrad...podrzao je bombardovanje Srbije a i danas pokusava da obori Putina sto nam bas ne ide na ruku...pravo ime mu je Hari Vajnstajn...inace to Stajn gde god da vidis u prezimenu,znaj da je jevrej u pitanju...

Njega kad vidim odmah se setim Lučića i malo poverujem u priču o Hazarima.
Znam i da se Sefardi i Aškenazi baš nešto ne podnose i to mi produbljuje sumnju

minos:
Pa ne mirisu nas kada ne nudimo pare...Siptari su puni kao brod...

Jel znas nekog super pametnog Jevreja iz malo dalje proslosti...srednji i stari vek...

Isus Hrist, apostoli Petar, Pavle :-D ne znam
Pada mi na pamet Isak Njutn tvorac klasične fizike i veliki matematičar, ali to je kasnije XVII vek
Baruh de Spinoza je Jevrej i filozof ne znam kad je baš živeo.
A Šekspir je bio ultra antisemita. Kad pročitaš Mletačkog trgovca dva dana mrziš Jevreje
Uglavnom slabo ovako iz glave

Da li je ovo moguce...napisao jedan lik na Krstarici pre neki mesec...citaj imena-sve Jevreji...kaze da je sakupljao godinama imena poznatih Jevreja...

Gwyneth Paltrow, Bruce Willis, Woody Allen, Michael J. Fox, Dustin Hofman, Mel Brooks, Jerry Seinfeld, David Schwimmer, Pamela Anderson, Paul Newman, Barbara Streisend, Jenna Jameson, Rowan Atkinson, Bruce Springsteen, Bob Marley, Steven Sagale, Ringo Star, Iggy Pop, Marilyn Manson, Steven Tyler, Jean-Claude Van Damme, Stanley Kubrick, Nathalie Portman, David Duchovny, Winona Ryder, John Goodman, Tori Spelling, Sandra Bullock, Walter Mathau, Kirk Douglas, Michael Douglas, Billy Crystal, Harvey Keitel, Kevin Kline, Leonard Nimoy, Ben i Jerry Stiller, Mathew Broderick, Rob Schneider, William Fichtner, Alicia Silverstone, Jamie Lee Curtis, Goldie Hawn, Lisa Kudrow, Sarah Jessica Parker, Elisabeth Taylor, Marx brothers, Johnatan Sagale, Adrian Brody, Roman Polanski...

minos:
Nisam siguran ni za Isaka Njutna da je Jevrej,mada sam uvek sumnjao zbog njegovog imena...

Da bi postao član Kraljevsjke Akademije morao je biti anglikanac Da li je on prešao u anglikansku crkvu ili njegov otac nisam sigura. Znam da se najviše bavio alhemijom i rekonstrukcijom Davidovog hrama.
Na kraju je omrzao anglikansku crkvu i bio opsednut smakom sveta.

Back