Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

Pobratime....

Sam si o tome ovde pisao.
Niko te nije vukao za jezik.

Mozda malo da smanjis Vinjak pa da razmislis pre nego sto nesto napises.....

Ovako....sam si se naguzio pa te keca ko god stigne.
Ma svašta sam ja pisao ali za one sa mozgom.
Nisam očekivao da ćeš pokušavati da shvatiš šta piše.
Ajd da ti pomognem koji ti deo nije jasan?

qq, a ja mislio dosmanlija prevrtač.

Nego ne znam zašto mi ne odgovara na pitanja .

Ministar Lončar šalje pisma i naređuje privatnim lekarima da prestanu sa izdavanjem potvrda o zdravstvenom stanju vlasnicima oružja.

Zašto?
To znači da kome istekne lekarsko uverenje mora da vrati oružje.

Zašto ?
A ti bi da držiš oružje bez lekarskog uverenja?
Video babu sa kosom pa pomislio hej ovo mogu i ja?
Zar nisi pisao da si muzičar, kakvo sad oružje?

Stojko..
. Odgovaras mi na sto mesta.
Manje Vinjaka. Saberi se.

Ti si, po sopstvenim recima svuda. Od mini opstinskog najurenog mudanceta do magacionera.

A da si pisao svasta - jesi.
Sada trpi posledice alkoholnih isparenja. Opstinski funkcioner kome su komsije dale nogu u dupe a koji je u Rusiji a pritom radi u MAXI magacinu.....

Pa to ni Jerotic zajedno sa Frojdom tesko moze da protumaci.

Stojko..
. Odgovaras mi na sto mesta.
Kako stiže tako odgovaram
Šta te muči posao, ljubav, pare?
Manje Vinjska. Saberi se.
Ti ne mešaj pića
A da si pisao svasra - jesi.
Nije svasra nego svašta
Svasra pišeš ti
Sada trpi posledice alkoholnih isparenja. Opstinski funkcioner kome su komsije dale nogububdupe a koji je ubRusiji a pritom radinu MAXI magacinu.....
Samo lud može da poveruje da bi funkcioner radio u MAXI-ju
Jel znaš da je Stojko bio u Londonu 2012-te?
Pa to ni Jerotic zajedno sa Frojdom tesko moze da protumaci.
Žarko Korać je za tvoj slučaj

Samo nemoj ti da objašnjavaš kako si povezao.
Da nam @buudala ne ode u veći kupac od onog u kom jeste.
Vidi Stojko.
Niko to ni nije kriv sto secqrcis i laprdas i lazes a nisi bas neki kapacitet.
Sam si se naguzio za seks. Niko te nije terao.

Mozda analnu ranu malo zamazzes Vazelinom? Ne znam.... probaj. Sumnjam da ce ti pomoci ali makar probaj.
P.S.
I manje Vinjaka...

Vidis da si predmet opste sprdnje kada se napijes i baljezgas. Opstinski funkcioner, magacioner, zitelj Rusije.... sta je sledece? Kosmonaut?

Pa ovi iz Cacilenda ne zele da te prime. Kvaris im ugled.

Vidi Stojko.
Niko to ni nije kriv sto secqrcis i laprdas i lazes a nisi bas neki kapacitet.
Sam si se naguzio za seks. Niko te nije terao.

Mozda analnu ranu malo zamazzes Vazelinom? Ne znam.... probaj. Sumnjam da ce ti pomoci ali makar probaj.
P.S.
I manje Vinjaka...

Vidis da si predmet opste sprdnje kada se napijes i baljezgas. Opstinski funkcioner, magacioner, zitelj Rusije.... sta je sledece? Kosmonaut?

Pa ovi iz Cacilenda ne zele da te prime. Kvaris im ugled.
Mnogo si pametan za portira u zatvorenom,predlažem da ti održe dvonedeljnu obuku za rad sa baterijskom lampom i unaprede u portira parkinga dok je prazan pošto bi ti bilo komplikovano da organizuješ parkiranje dva automobila.
Da neko ne ukrade zgradu sve sa tobom...

Kako stiže tako odgovaram
Šta te muči posao, ljubav, pare?

Ti ne mešaj pića

Nije svasra nego svašta
Svasra pišeš ti

Samo lud može da poveruje da bi funkcioner radio u MAXI-ju
Jel znaš da je Stojko bio u Londonu 2012-te?

Žarko Korać je za tvoj slučaj
Bio u Londonu?????
U JBT!!!!

PRODAVAO EKSERE K'O Vucic????
Beli misevi po stolu ti pobegose. Nego zasto iz Londona u Rusiju pa u Maxi? A pre toga lokakno mudance (tvoje reci) koje je od komsija dobilo nogu u dupe?

Zasto?
Zato sto si promasaj. Ni Vucuc, sajupljac svog otpada te ne zeli. Mizda ako mu javus za London pobudis neju empatiju?

Bio u Londonu?????
U JBT!!!!

PRODAVAO EKSERE K'O Vucic????
Beli misevi po stolu ti pobegose. Nego zasto iz Londona u Rusiju pa u Maxi? A pre toga lokakno mudance (tvoje reci) koje je od komsija dobilo nogu u dupe?

Zasto?
Zato sto si promasaj. Ni Vucuc, sajupljac svog otpada te ne zeli. Mizda ako mu javus za London pobudis neju empatiju?
Ja znam da si ti ponosan na svoje debele žute veze da te zaposle kao portira bez prijave ali to nije razlog da se rugaš drugima.
Inače čestitam na funkciji iako je možda van tvojih kapaciteta.
Eto imao si ludu sreću da ne kažem žutu.

Mnogo si pametan za portira u zatvorenom,predlažem da ti održe dvonedeljnu obuku za rad sa baterijskom lampom i unaprede u portira parkinga dok je prazan pošto bi ti bilo komplikovano da organizuješ parkiranje dva automobila.
Da neko ne ukrade zgradu sve sa tobom...
Portir?
Ok.
Verujem da ti je lakse tako.... magacioner / portir.... da budemo na oko slicni. To je valjda deo terapije .
Pobratime, prema TVOJIM recima tvoje komsije, sufradjani, prijatelji.... te fekalbo obradjenim motjama najurili iz opstine????

Poslednja izmena:
Ja znam da si ti ponosan na svoje debele žute veze da te zaposle kao portira bez prijave ali to nije razlog da se rugaš drugima.
Inače čestitam na funkciji iako je možda van tvojih kapaciteta.
Eto imao si ludu sreću da ne kažem žutu.
Zute veze....

Opet si se sam sebi ispisao u gace???

Pazi Stojko, svaki pijanac zna da kada se kao ti usere od alkihola gace oblaci na sledeci nacin:
Napred zuto
Nazad braon

Alo funkcioner, Londonac, Magacioner, Rus., jaslicar... nauci bar da ti zuto ide napred.....na ono tvoje kilavo sto visi dok ti zena kuka od muke.

Screenshot_20250727_122628_TikTok.jpg

Back