Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

@Сале

e podseti me..
dolazi tako jedna Romkinja, obučena apa drapa, pazari kad zafalilo joj para nešto sitno...
kaže ona daj da odbije nešto a sve joj treba kaže muka joj da se vraća, uletim ja evo kolko treba da se doda plus smanjim prvo ceh sa onom karticom za zaposlene a ona se smeška i zahvaljuje, a jbg stalna mušterija desi se...

kad oćeš - sledeći put vadi budjelar para kolko ni u kladži nisu videli... radila u Francuskoj al naučila da se ovde ne kurrči... kaže dolazi joj tek danas kućna pomoćnica... radila u Francuskoj, ja da je malo testiram a ona meni ne kaže se tako nego ti ga razveze ko da je original Francuskinja... radila 15 godina u kuhinji za srednješkolce...

desio joj se srčani udar, ugradili joj stentove i dobila francusku invalidsku

došla ovde - kažu nije to dovoljno za invalidsku ljudi imaju i po 10-12 stenta...

lepo je rekla Angela Merkel Vučiću da nam je socijalna politika na nivou nacista

naravno žutaći mudro ćute, čak će i kritikovati Angelu jer lep je to fond za lapanje a treba i svoje debile neradnike uvaliti

nama je internet prozor u svet, i to srpski, tebi i meni, a njemu je ventil, da je samo njemu, nego mnogima ovde
ne radi se o posrnucu, prosto je anesteziran, plus stokholmski sindrom koji ima dobar deo populacije
Kod njega je problem malo kompleksniji.
Bio je na nekoj, kako on kaze, jaslicarskoj funkciji u svojoj opstini ali ga njegovi sugradjani i komsije najurili. Sada se trti da opet dibije neku mrvicu vlasti i boli ga sto ga cak ni SNS nece.
Kazu da je vlast kao droga. Sudeci po njemu to je istina

Bio je na nekoj, kako on kaze, jaslicarskoj funkciji u svojoj opstini ali ga njegovi sugradjani i komsije najurili. Sada se trti da opet dibije neku mrvicu vlasti i boli ga sto ga cak ni SNS nece.
au brate kakva roba :D
daj malo :D

Стојков је ко од Брега одваљен...да сам на твом Месту,ја се не бих зезао :lol:

ako pokušavaš da me iznerviraš to ne možeš sa izmišljenim pričama
mnoge klonjine su to pokušavale
Pobratime....

Sam si o tome ovde pisao.
Niko te nije vukao za jezik.

Mozda malo da smanjis Vinjak pa da razmislis pre nego sto nesto napises.....

Ovako....sam si se naguzio pa te keca ko god stigne.

to je američka politika za cedjenje krezubih

meni je Amerikanac rekao da u Srbiji imamo kakvu takvu slobodu čak i sa internetom dok je tamo to mislena imenica čak i ako su mu voljene demokrate na vlasti
A na kom jeziku ti je rekao a ti razumes?
Americkom?

Pa tebe ni u Cacilend nece da prime da im ne kvaris imidz.

Šta mislite zašto je to tako?
Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

Baš me živo zanima šta ćete da napišete?

Sta su to "jaslicari"
Please explain

Evo kako SNS pravi business

@Сале

e podseti me..
dolazi tako jedna Romkinja, obučena apa drapa, pazari kad zafalilo joj para nešto sitno...
kaže ona daj da odbije nešto a sve joj treba kaže muka joj da se vraća, uletim ja evo kolko treba da se doda plus smanjim prvo ceh sa onom karticom za zaposlene a ona se smeška i zahvaljuje, a jbg stalna mušterija desi se...

kad oćeš - sledeći put vadi budjelar para kolko ni u kladži nisu videli... radila u Francuskoj al naučila da se ovde ne kurrči... kaže dolazi joj tek danas kućna pomoćnica... radila u Francuskoj, ja da je malo testiram a ona meni ne kaže se tako nego ti ga razveze ko da je original Francuskinja... radila 15 godina u kuhinji za srednješkolce...

desio joj se srčani udar, ugradili joj stentove i dobila francusku invalidsku

došla ovde - kažu nije to dovoljno za invalidsku ljudi imaju i po 10-12 stenta...

lepo je rekla Angela Merkel Vučiću da nam je socijalna politika na nivou nacista

naravno žutaći mudro ćute, čak će i kritikovati Angelu jer lep je to fond za lapanje a treba i svoje debile neradnike uvaliti
Koji žutaći, ovi što čine pola nepomenikove vlade?

Izvini sto se mesam.
Za to ne znam
Ali on licno je ovde na forumu pisao da je bio funkcionercic iz doba SPS i da su ga najurili.

Takodje je LICNO pisao da je utekao u Rusiju a ovde na forumu se prica da je sada magacioner u MAXIju...
qq, a ja mislio dosmanlija prevrtač.

Nego ne znam zašto mi ne odgovara na pitanja .

Ministar Lončar šalje pisma i naređuje privatnim lekarima da prestanu sa izdavanjem potvrda o zdravstvenom stanju vlasnicima oružja.

Zašto?
To znači da kome istekne lekarsko uverenje mora da vrati oružje.

Zašto ?

qq, a ja mislio dosmanlija prevrtač.

Nego ne znam zašto mi ne odgovara na pitanja .

Ministar Lončar šalje pisma i naređuje privatnim lekarima da prestanu sa izdavanjem potvrda o zdravstvenom stanju vlasnicima oružja.

Zašto?
To znači da kome istekne lekarsko uverenje mora da vrati oružje.

Zašto ?
Pitaj Stojka. Pokusava da bude njihov. Mozda zna?

Back