Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

Iz zdravstvenih razloga, mora.

Pa naše banje su 5 puta skuplje od Grčke ili Turske.

10 dana apartmanskog boravka sa prevozom i taksama u Grčkoj je kao 5-dnevni najam obične sobe u nekoj našoj banji, plus prevoz, takse, itd.
I to sve uz one neke vaučere što dele podobnima
nije mi da nemamo para nego smo besni
90-tih smo bili sirotinja
gledam omlatinu tlf od hiljadu evra, pa koj će ti racku sokoćalo sa istim funkcijama ko i moj od 30 evra. društvo ti nametne i onda kukaš sve je skupo. to je samo jedan primer nepotrebnog trošenja

pa skupe su što se rasprodalo a kapitalizam je nemilosrdan

nije mi da nemamo para nego smo besni
90-tih smo bili sirotinja
gledam omlatinu tlf od hiljadu evra, pa koj će ti racku sokoćalo sa istim funkcijama ko i moj od 30 evra. društvo ti nametne i onda kukaš sve je skupo. to je samo jedan primer nepotrebnog trošenja

pa skupe su što se rasprodalo a kapitalizam je nemilosrdan

To su već kompleksi, lični poremećaji.
Što je iz veće sirotinje poteklo, to će više slika kačiti po x-u, insta i fejsu sa bogatom trpezom, fotki u iznajmljenim gajbama samo za taj sešn, preskupim mobilnim koji im služi samo za fotkanje i sms-ove što realno može i na onom najjeftinijem.
Gladne oči.

Potičem iz dobro stojeće porodice, za naše uslove ni sad loše ne živim i stvarno nisam željna ničega ali mi gore pomenutih dodje nekako i žao, nikad srećni, nikad zadovoljni u večitom grču.

Slika i onih oktobarskih od pre 25 godina koji pocepane gaće zameniše italijanskim odelima, a i ovih poslednjih kukavaca.

prosečna plata u Novom Sadu je oko 122.000, režije izađu oko 20/30 hiljada nek za hranu ode 60.000 (tu ne znam stvarno jer oscilira a i ne znam cene) to je osnovno, ma nek ode cela plata za sve, dvoje npr rade onu drugu potršiš ne znaš ni gde.
matematika nam kaže da se još i bahatimo a šatro želimo skromno da živimo.
puni kafići klubovi, nosi se solidno dobra garderoba jbg taj fenomen mi nije jasan, pakla cigara 500 dindži, na more obavezno a zimi i za to se nađe

To su već kompleksi, lični poremećaji.
Što je iz veće sirotinje poteklo, to će više slika kačiti po x-u, insta i fejsu sa bogatom trpezom, fotki u iznajmljenim gajbama samo za taj sešn, preskupim mobilnim koji im služi samo za fotkanje i sms-ove što realno može i na onom najjeftinijem.
Gladne oči.

Potičem iz dobro stojeće porodice, za naše uslove ni sad loše ne živim i stvarno nisam željna ničega ali mi gore pomenutih dodje nekako i žao, nikad srećni, nikad zadovoljni u večitom grču.

Slika i onih oktobarskih od pre 25 godina koji pocepane gaće zameniše italijanskim odelima, a i ovih poslednjih kukavaca.
imam 56 god
prošao sam titoizam i slobizam i dosizam i sada snsizam.
sećam se u titoizmu , nije bilo bitno šta si obukao a izlazak je bio samo subota veče a tad čini mi se da je bilo po realnom merenju više para.
danas je vreme snobizma, da imamo i deset hiljada evra i to bi nam bilo malo

Sale, pišeš o proseku izvedenom od najviših i nižih primanja, a bar 50% ako ne i više radno sposobnog stanovništva živi na minimalcu koji je 50.000 rsd.
Tih 50.000 rsd puta 2 ukoliko oboje rade plus 2-je dece, pa to rastegni na ceo mesec sa sve ekskurzijama, dečjim užinama, patikama, ...

Penzije oko 30-40.000 u sred Beograda i 'ajde majčin sine plati dažbine I lekove, šta im ostane za hranu ako išta?

Srbija je u bedi i siromaštvu u kom nikada ovako nije bilo i to je činjenica.

imam 56 god
prošao sam titoizam i slobizam i dosizam i sada snsizam.
sećam se u titoizmu , nije bilo bitno šta si obukao a izlazak je bio samo subota veče a tad čini mi se da je bilo po realnom merenju više para.
danas je vreme snobizma, da imamo i deset hiljada evra i to bi nam bilo malo
Znam o čemu pišeš, narod je bio siguran, obezbeđen, srećan, cenile su se prave vrednosti i nije bilo ovoliko kkasnih razlika.

Sada su u lovi polupismeni krimosi i 'podobni' , a pametni i sposobni skrajnuti da ne smetaju i da se nepismene lopine dodatno ne stresaju svesni svoje suštinske nevrednosti.

Šta mislite zašto je to tako?
Ili jasličari imaju previše slobodnog vremena plus zagarantovan vikend ili kod privatnika nema mnogo cile-mile ah slomila sam nokat ne radi mi se...

Baš me živo zanima šta ćete da napišete?
Dzaba ti sav trud Stojko.
Dzaba lajanje
Dzaba pokusaj da se nekome dopadnes....
Dzaba kreveljenje
Dzaba ti sav Vinjak kada te tvoj narod nece
Pa tebe su tvoji sugradjani najurili sa jaslcarske funkcije (nogom u dupe) koliko si bio "dobar"

Hej.... tvoji sugradjani znaju ko si i najurili te ....nogom u dupe!!!!
I ti sada nekome da drzis pridike i lupetas u nadi da ces opet dobiti neku funkcijicu????
Pa ni Vucic koji oko sebe skuplja sav otpad te nece jer si bio suvise nesposoban i alav!

Dzaba ti sav trud Stojko.
Dzaba lajanje
Dzaba pokusaj da se nekome dopadnes....
Dzaba kreveljenje
Dzaba ti sav Vinjak kada te tvoj narod nece
Pa tebe su tvoji sugradjani najurili sa jaslcarske funkcije (nogom u dupe) koliko si bio "dobar"

Hej.... tvoji sugradjani znaju ko si i najurili te ....nogom u dupe!!!!
I ti sada nekome da drzis pridike i lupetas u nadi da ces opet dobiti neku funkcijicu????
Pa ni Vucic koji oko sebe skuplja sav otpad te nece jer si bio suvise nesposoban i alav!
dečko ti si mnogo bolestan

Sale, pišeš o proseku izvedenom od najviših i nižih primanja, a bar 50% ako ne i više radno sposobnog stanovništva živi na minimalcu koji je 50.000 rsd.
Tih 50.000 rsd puta 2 ukoliko oboje rade plus 2-je dece, pa to rastegni na ceo mesec sa sve ekskurzijama, dečjim užinama, patikama, ...

Penzije oko 30-40.000 u sred Beograda i 'ajde majčin sine plati dažbine I lekove, šta im ostane za hranu ako išta?

Srbija je u bedi i siromaštvu u kom nikada ovako nije bilo i to je činjenica.
a sela nam prazna, ko će da se vrće a pobegao iz sela u grad da nema šta da jede i razboljeva se.
ja slušam samo kukanje , a ako radiš nemaš ti vremena da kukaš i da visiš po društvenim mrežama
mi jesmo dobri radnici ali van Srbije

a sela nam prazna, ko će da se vrće a pobegao iz sela u grad da nema šta da jede i razboljeva se.
ja slušam samo kukanje , a ako radiš nemaš ti vremena da kukaš i da visiš po društvenim mrežama
mi jesmo dobri radnici ali van Srbije

A, pa to sam se ja pitala ceo život.
Ode sa sela da se zlopati u gradu po podstanarskim, budjavim sobičcima al' ne bi se vratila u selo, nema šanse iako bi joj tamo život bio kudikamo kvalitetniji.

Zato ovde nadje neku budaletinu, uvali mu se u gajbu, syebe mu odnose sa familijom i unesreći ih sve za ceo život.

Znam o čemu pišeš, narod je bio siguran, obezbeđen, srećan, cenile su se prave vrednosti i nije bilo ovoliko kkasnih razlika.

Sada su u lovi polupismeni krimosi i 'podobni' , a pametni i sposobni skrajnuti da ne smetaju i da se nepismene lopine dodatno ne stresaju svesni svoje suštinske nevrednosti.
tako ti je svuda u zapadnom svetu gde nastaje kapitalizam. pa nepismeni kriminalci i ubice su izgradili USA
naš mozak je još na komunističkom režimu. nije srpski mozak u predtitoostičkom vremenu kad su trgovci i prosvetitelja poput Dositeja bili poštovani i ostavljali zadužbine.
u pogrešnom kapitalizmu smo.
sve ti je do obrazovanja, to džender obrazovanje treba iskoreniti i sve ispočetka.

Back