Zašto su jasličari za opoziciju a privatni sektor za Vučića?

Caci uglavnom ne ulaze u kredite i prostru se onoliko kolko su dugacki .I uspeju da napune i ambare i tavane i zamrzivace.kod njih nema zime pogotovu sad sa vucicem nikad bolje.Ali kuknjave uvek ima to im fora
Samo necak moze da nasedne da mu je lose pa se nada da nece vucica da zaokruze.
:hahaha1: :hahaha1:Videli smo kakvi su to dobri domacini SNS glasaci na mitinzima, pola njih se tetura od alkohola, druga polovina ne zna ni gde je dosla :hahaha1:

I onda ih pomesaju sa ovim funkcionerima koje su uglavili po opstinama, Okruzima i sl., koja papazjanija dna

Uništava autoprevoznika, prodavca ribe, proizvođača lubenica, zatvara restoran Kustrurici, danas demolirao restoran čoveku....
Valjda su privatnici mazohiotisti pa su zato za njega.
Jedino se spasio uništeni kombijaš prevoznik šetača od Niša do Novog Sada
Sad kupuje kuču do 60.000 evra a ostalih 40.000 će da troši svaki dan na lubenice i kurfe

:hahaha1: :hahaha1:Videli smo kakvi su to dobri domacini SNS glasaci na mitinzima, pola njih se tetura od alkohola, druga polovina ne zna ni gde je dosla :hahaha1:

I onda ih pomesaju sa ovim funkcionerima koje su uglavili po opstinama, Okruzima i sl., koja papazjanija dna
Ne poznajes ih.
I ne mozes da ih upoznas i da ih razumes ali nikad pa taman bio najveci psihijatar necak haha.
Zato i ne uspeva revolycija.

Caci uglavnom ne ulaze u kredite i prostru se onoliko kolko su dugacki .I uspeju da napune i ambare i tavane i zamrzivace.kod njih nema zime pogotovu sad sa vucicem nikad bolje.Ali kuknjave uvek ima to im fora
Samo necak moze da nasedne da mu je lose pa se nada da nece vucica da zaokruze.
Ћаци углавном има око 100К Плату,запослен у Државном Предузећу где ефективно ради 4 Сахата дневно(немало ни толико јер је запослен преко Везе),где има довољно луфта да себи среди и 2 Послић на црно тако да њему нека Креда и не треба.

da rezim moze na njih da se osloni raspisao bi izbore, ali ne, on je vec presao na pretnje i teror bezjbolkama raznih maskiranih; no, narod je u medjuvremenu pobedio strah, i sada botovi kao po diktatu samo zamenju teze i izopacuju stvarnost kao ovaj

Ma pazi, samo ciganskim glasovima nijedan režim ne može da opstane , a i kod njih nisi siguran , danas 'vako sutra 'nako.

Što se tiče penzionera, tu se baca rovac od strane vlasti jer postoji strah da će se pridružiti studentima što je i dokazano u početku i zato i snime ponekog bolesnika koga napujdaju, a ovce poveruju.

Jače državne firme mu, režimu, obezbeđuju sigurne glasove i tu nema zavaravanja tipa:
- svi jesu samo ja nisam
jer to zapravo nije istina, jesu i oni al' se stide.

Ne poznajes ih.
I ne mozes da ih upoznas i da ih razumes ali nikad pa taman bio najveci psihijatar necak haha.
Zato i ne uspeva revolycija.
SNS se odrzava na vlasti zato sto ima 20 milijardi para iz raznoraznih zvanicnih budzeta i javnih preduzeca, i jos toliko sto reketiraju privatnike i upravljaju njihovim kapitalom.

Znaci 40 milijardi evra svake godine za SNS, moras da prizanas da je to objektivno tesko smeniti.

Ћаци углавном има око 100К Плату,запослен у Државном Предузећу где ефективно ради 4 Сахата дневно(немало ни толико јер је запослен преко Везе),где има довољно луфта да себи среди и 2 Послић на црно тако да њему нека Креда и не треба.
Ma vole svoj zivot.sebe.
Umetnici zivlhenja to su caci.i valjda zato postojimo tolko dugo.

Lepo kaže brat Kami, ljakse voli more više od svega. Pa selfi sa tanjurom, sladoled i šećerna vuna. Topčina.
i ja sam bio ljakse dok mi se nije ogadilo more, sad sam ljakse koji bi voleo da obilazi Srbiju. pa ja ništa ne znam šta sve ima, a ima mnogo gledajući one emisije što snimaju našu zemlju.

al za more mora da se ima što grčka što egipat cg... :D

Iz zdravstvenih razloga, mora.

Pa naše banje su 5 puta skuplje od Grčke ili Turske.

10 dana apartmanskog boravka sa prevozom i taksama u Grčkoj je kao 5-dnevni najam obične sobe u nekoj našoj banji, plus prevoz, takse, itd.
I to sve uz one neke vaučere što dele podobnima

i ja sam bio ljakse dok mi se nije ogadilo more, sad sam ljakse koji bi voleo da obilazi Srbiju. pa ja ništa ne znam šta sve ima, a ima mnogo gledajući one emisije što snimaju našu zemlju.

Ja sam to obavila još kao dete, obilazak Srbije sa sve Kosmetom i celim regionom.

Parola mog oca je bila:
- dok vas ja vodim, upoznaćete svoju zemlju,
kad porastete, idite gde hoćete.
I hvala mu na tome.

Back