Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи не желе да гласају за себичне и несложне људе. Све патриотске странке су испод цензуса и то је казна. Да су се ујединили имали би тих 10ак процената колико су и освојили заједно и још толико оних који би гласали, ако не и више.
Дакле патриотски блок је могао да освоји најмање 10%, реално око 20%, а добром кампањом и 30% бирачког тела.

Нажалост, у праву си Гамбино.

Dveri srpske propale i u dijaspori
Mada su na njihovoj izbornoj listi bile i dve predstavnice dijaspore - prof. dr Jasmina Vujić sa Univerziteta Berkli u Americi i dr Mila Alečković iz Pariza, Dveri nisu dominirale čak ni među biračima u rasejanju.
Metle u ruke, drage sestre

Dan uoči izlaska na birališta kružile su SMS poruke sa telefona Mile Alečković sa pozivom da "žene Srbije, sve carice Milice, sve Milice Rakić, Jelene, Olivere, Jefimije, Jevrosime..." glasaju za "pokret siromašnih, za srpski oslobodilački pokret Dveri".
- Metle u ruke, drage sestre, i počnimo veliko čišćenje Srbije - navedeno je u SMS poruci.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/389633/Dveri-srpske-propale-i-u-dijaspori

Dveri srpske propale i u dijaspori
Mada su na njihovoj izbornoj listi bile i dve predstavnice dijaspore - prof. dr Jasmina Vujić sa Univerziteta Berkli u Americi i dr Mila Alečković iz Pariza, Dveri nisu dominirale čak ni među biračima u rasejanju.
Metle u ruke, drage sestre

Dan uoči izlaska na birališta kružile su SMS poruke sa telefona Mile Alečković sa pozivom da "žene Srbije, sve carice Milice, sve Milice Rakić, Jelene, Olivere, Jefimije, Jevrosime..." glasaju za "pokret siromašnih, za srpski oslobodilački pokret Dveri".
- Metle u ruke, drage sestre, i počnimo veliko čišćenje Srbije - navedeno je u SMS poruci.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/389633/Dveri-srpske-propale-i-u-dijaspori

To je zato sto patriJote u dijaspori nisu mogle da glasaju!

24829-27d45e397ee1f87429aa003c35c0c1a2.jpg

Jos jedna patriJota:hahaha:

:dash:
Koliko covek mora da bude ogranicen, glup i zatucan, da bi napisao ovakvu poruku? :dash: Ako je ovo istina, pa to je tako tupavo i pateticno, da ja ne mogu da verujem da je neko u stanju da sastavi ovako nesto u ozbiljnom kontesktu.:dash:

Osim to za droge, ja koliko znam, Haksli je napisao i jednu utopiju, pored te njegove najpoznatije anti-utopije Vrli Novi Svet. I to je napisao utopiju posle VNS.

Нисам читао утопију, морам да изгуглам да видим о чему се ради, да могу да будем још паметнији у друштву... Чекај, ком друштву!? Па ја од друштва бежим цео живот! А, да, у овом овде електросајбер друштву, оно ми је како-тако подношљиво...

Нисам читао утопију, морам да изгуглам да видим о чему се ради, да могу да будем још паметнији у друштву... Чекај, ком друштву!? Па ја од друштва бежим цео живот! А, да, у овом овде електросајбер друштву, оно ми је како-тако подношљиво...

Ja nisam citao Njegosa. Koji smarac. Ni onog Tolstoja, sto na 25 strana pise kako se kosi zito. Citao sam 'Grabljivicu', i najnoviju knjigu Sase Grej.

Poslednja izmena:
Ja nisam citao Njegosa. Koji smarac. I onaj Tolstoj sto na 25 strana pise kako se kosi zito. Citao sam 'Grabljivicu' i najnoviju knjigu Sase Grej.

Горски вијенац сам читао и знао макар једну трећину напамет (било је то и средњој школи). Иначе нисам склон памћењу цитата и стихова. Али Горски вијенац ми је тако лако ушао у вугла, нисам ни осетио. Лепа је Ноћ скупља вијека, Његошева секси песма, кажу настала на основу космичке експлозије угођаја након карања неке мале у Перасту, кад је Његош био млад и видео све звезде и Космос јасно након свршавања.

Толстој - ма иди бегај, серем му се у жито и боршч, смарач! Али, Достојевски, Гогољ, Чехов... то је већ друга прича. Па браћа Стругацки, одличан СФ!

Саша Греј написала књигу? Нисам знао. Да ли је аутобиографска или се дала у фикцију неку?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back