Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez obzira na to sto nisu presle cenzus i sto su izgubile relevantan broj glasaca, Dveri su u boljoj poziciji nego pre izbora. Zasto?
Pre svega zato sto vise nema Radikala kao njihove konkurencije.
Takodje zato sto DSS vise nema prednost parlamentarnog statusa. Tim pre sto se povukao Kostunica sto moze dovesti do dodatnog pada rejtinga.

Sve stranke koje nude povratak u feudalizam (ili prema feudalizmu) propadaju. Nema izuzetaka!
Primera radi: napuštanje sela i doseljavanje u gradove je svetska pojava. Takvoj se pojavi ne vredi suprotstavljati nego se treba usaglasiti sa njom.
Isto važi i za sve ostalo, iako je obično manje uočljivo.

Sve stranke koje nude povratak u feudalizam (ili prema feudalizmu) propadaju. Nema izuzetaka!
Primera radi: napuštanje sela i doseljavanje u gradove je svetska pojava. Takvoj se pojavi ne vredi suprotstavljati nego se treba usaglasiti sa njom.
Isto važi i za sve ostalo, iako je obično manje uočljivo.

Gde ti vidis povratak u feudalizam? Ako si mislio na predlog da se onima koji su ostali bez posla zbog pljackaske privatizacije pomogne da, ako to zele naravno, da se vrate na poljoprivrednu proizvodnju i to zdrave hrane, onda si u velikoj zabludi. Ako je u pitanju nesto drugo, onda napisi da i ja saznam jer se ni meni ne ide u "feudalizam".

Dveri su propale:
1.Njihov program predstavljaju bajke, nude savez sa Rusijom ,od Putina dobijau povoljne kredite, svakom daju po 10.000 eura kada dodju na vlast....
2.Dveri su puni preletaca Od Glisica,Cavoskog,Mile Aleckovic...koji su promenuli po sto partija i pokreta, a najveci fazon sto dveri upravo kritikuju druge partije sto su puni preletaca....
3.Nacin na koji su nastupali dveri , da se na nastupima samo deru i vredjaju tu su se posebno Obradovic,Glisic i Mila Aleckovic isticali...
4.Pre izbora su pricali imamo dvocifreni rezultata, a posle izbora kada su pukli i nisu priesli cenzus, onda su pricali da su pobedili ( na sledeci izborima kada nestanu sa politicke scene onda ce pricati da su postigli trijumf....)
5.Ono sto je pozitivno u dverima, to je sto je njihov clan Miroljub Petrovic ''vodeci srpski naucnik'' ( kako oni sami kazu ) drzao vrlo zanimljiva, naucna predavnja da su dinosaurusi i ljudi ziveli u isto vreme, i da je Noe u svojoj barci imao po dva para dinosaurusa od svake vrste....
Dveri pobednici van vremena i prostora...

Dveri su propale:
1.Njihov program predstavljaju bajke, nude savez sa Rusijom ,od Putina dobijau povoljne kredite, svakom daju po 10.000 eura kada dodju na vlast....
2.Dveri su puni preletaca Od Glisica,Cavoskog,Mile Aleckovic...koji su promenuli po sto partija i pokreta, a najveci fazon sto dveri upravo kritikuju druge partije sto su puni preletaca....
3.Nacin na koji su nastupali dveri , da se na nastupima samo deru i vredjaju tu su se posebno Obradovic,Glisic i Mila Aleckovic isticali...
4.Pre izbora su pricali imamo dvocifreni rezultata, a posle izbora kada su pukli i nisu priesli cenzus, onda su pricali da su pobedili ( na sledeci izborima kada nestanu sa politicke scene onda ce pricati da su postigli trijumf....)
5.Ono sto je pozitivno u dverima, to je sto je njihov clan Miroljub Petrovic ''vodeci srpski naucnik'' ( kako oni sami kazu ) drzao vrlo zanimljiva, naucna predavnja da su dinosaurusi i ljudi ziveli u isto vreme, i da je Noe u svojoj barci imao po dva para dinosaurusa od svake vrste....
Dveri pobednici van vremena i prostora...

:ok::ok::ok::ok::ok:

Svaka tebi cast! Razbijaj tu bandu! Ne daj im oko da otvore. Unistise nam zemlju.
Izbrojao sam da me "prepoznajes" u 5 nikova pa sam ti toliko puta dao smajli. Ne daj se @Nikita ili @Utah (sto neki tvrde). Meni nije vazno ko si dok si ovako kreativan, inovativan i produktivan. ;)

:ok::ok::ok::ok::ok:

Svaka tebi cast! Razbijaj tu bandu! Ne daj im oko da otvore. Unistise nam zemlju.
Izbrojao sam da me "prepoznajes" u 5 nikova pa sam ti toliko puta dao smajli. Ne daj se @Nikita ili @Utah (sto neki tvrde). Meni nije vazno ko si dok si ovako kreativan, inovativan i produktivan. ;)

Miroljub Petrovic vam je najozbiljni u staresinstvu sa njegovim pricama o dinosurusima.
Tebi je najvazniji da si otvorio deset profila i cas si DZOS cas si dule....
Vazno je da si zadovoljan ''pobedom'' dveri, i ako nisu prosle cenzus,ali pobeda je pobeda:rotf:
Inace ko je sve bio optuzen da je Utah - kami,party boy,orio st,plavi andje....
Verovatno je Utah i srpski narod koji je glasao za SNS:hahaha:

Miroljube doktore ! :klap:

Zašto takva veličina još nije starešina starešinstva ? :eek:

Miroljub Petrović je završio geologiju prvi u generaciji sa prosekom ocena 8,06 i prilikom upisa na magistarske studije bio je primljen kao samofinasirajući student, pošto su studenti sa većim prosekom ocena, ali sa mnogo dužim vremenom studiranja, primljeni na magistarske studije na račun budžeta. Miroljub Petrović je tako platio kompletne magistarske studije. U razgovoru sa tadašnjim dekanom dr Đorđem Mihajlovićem rečeno mu je da "novac ne može da mu bude vraćen jer je potrošen na izvođenje nastave", i da "fakultet ima način kako da se brani ako Miroljub Petrović podigne sudsku tužbu protiv fakulteta". Na savet svog advokata, Miroljub Petrović je prekinuo komunikaciju sa Rudarsko-geološkim fakultetom i završio studije u inostranstvu.
http://www.miroljubpetrovic.net/biografija_lat.html

Miroljub Petrovic vam je najozbiljni u staresinstvu sa njegovim pricama o dinosurusima.
Tebi je najvazniji da si otvorio deset profila i cas si DZOS cas si dule....Vazno je da si zadovoljan ''pobedom'' dveri, i ako nisu prosle cenzus,ali pobeda je pobeda:rotf:
Inace ko je sve bio optuzen da je Utah - kami,party boy,orio st,plavi andje....
Verovatno je Utah i srpski narod koji je glasao za SNS:hahaha:

A sad sam i dule? Samo jos kazi koji dule. :hahaha:

Nisam ni sanjao da sam toliko popularan.
Ali, @Nikita, druze samo napred. Daj jos neki klip da vidimo kakve su to "staresine". Nisam ni znao da je i ovaj tvoj Petrovic clan staresinstva. Zamisli ti, oni su to skrivali od mene na sajtu. Mnogo ti hvala sto ih razotkrivas. Idemo dalje, majstore. Nestrpljiv sam da saznam nesto novo sto skrivaju od mene. ;)

A sad sam i dule? Samo jos kazi koji dule. :hahaha:

Nisam ni sanjao da sam toliko popularan.
Ali, @Nikita, druze samo napred. Daj jos neki klip da vidimo kakve su to "staresine". Nisam ni znao da je i ovaj tvoj Petrovic clan staresinstva. Zamisli ti, oni su to skrivali od mene na sajtu. Mnogo ti hvala sto ih razotkrivas. Idemo dalje, majstore. Nestrpljiv sam da saznam nesto novo sto skrivaju od mene. ;)

Ti jos slavis ''pobedu', dveri ? Tako ste trijumfovali ....:rotf:
Ciji je Petrovic ? Dveri su rekli ''najveci srpski naucnik''...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back