nezavisni kandidat
Ističe se
- Poruka
- 2.225
Jesi li siguran da se nije javio odmah posle tebe?![]()
Sad kad si pomenuo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li siguran da se nije javio odmah posle tebe?![]()
Ti si predložio neko počasno mesto, ja se samo nadovezao, tako da bi ti bolje trebalo da znaš o čemu se radi. A u pravu si, Dveri nisu propale sve dok ima takvih poput tebe, koji ništa drugo na ovom forumu ne pišu, a da nije u vezi sa Dverima. Opsednutost je čudo...
Cuj, deset? Nemoj da me potcenjujes. Stodeset!!!![]()
U razredu uvek moraš da imaš neku budalu za razbibrigu. Tako je i u politici.
Ti si glavni ovde sa tvojom setnjom u septembru koja ti je zagarantovana zakonom....
U razredu uvek moraš da imaš neku budalu za razbibrigu. Tako je i u politici.
Da, to je Porodična šetnja, nauči da čitaš, znam da je to skoro nemoguća misija, ali barem probaj. S tim što ti ni to neće garantovati učestvovanje na pederskoj paradi...
- - - - - - - - - -
Da, znao sam da će neko da pomene taj razlog, čak sam to i napisao par stranica ranije...
E, baš si napisao? Kako uvek propustim tako važne misli?!
Kao što si propustio i svaku bitnu misao u svom životu, ako si ikada i umeo da misliš. Ništa čudno za nekoga ko na forum dolazi samo da bi pisao o Dverima...
Dolazim da vam se podsmevam jer ste idealni za takve stvari. Tako ubijem sat kad nemam ništa pametnije.
Da, to je Porodična šetnja, nauči da čitaš, znam da je to skoro nemoguća misija, ali barem probaj. S tim što ti ni to neće garantovati učestvovanje na pederskoj paradi...
- - - - - - - - - -
Da, znao sam da će neko da pomene taj razlog, čak sam to i napisao par stranica ranije...
Zna se koja je tvoja setnja, ali ne trebas zbog toga da se stidis...
Znam da nemaš ništa pametnije u životu...
Nemaš ti pojma ni o čemu.Da znaš, smislio bi neki drugi razlog za život osim doorsa.
Ja ga i imam, živim svoj život, ti si jedini ovde, pored ovog indijanca Nikite, koji jedino o Dverima ne zaklapa, pre će biti da su one razlog tvog postojanja...
Ako misliš na bedu s doorsima, moraš da poradiš na shvatanju pojma život. On ima smisao, doorsi nemaju.
Pa, ti si taj koji se stidi, zato su ti i Dveri krive. Ali džaba, sve i da se pokaješ, nećeš šetati...
Pa, kada bi umeo da misliš, shvatio bi na osnovu raznih mojih pisanja, da ja sa Dverima nemam nikakve veze. Ti očigledno imaš jako emotivne...
Osim što spavaš na temama o doorsima.
To ti kažeš? Retko je viđeno da neko ko ne podržava Dveri toliko piše o njima kao ti. A moje poruke možeš pogledati uvek, samo je za to potrebno malo više znanja...
lepo bi bilo da malo isproveravaš. Ionako nemaš pametnija posla...
Nemam šta da proveravam, nigde nisam video da si bilo šta pisao, osim o Dverima...
Onako, pogodni ste za sprdnju. Proveri sebe, bre! Ne kontaš ništa.
Tipkaj vredno, za sat sam ovde.
zato što su pajseri. Plus im je Čavoški u stranci. To je idealan recept da propadnu na izborima ko muda kroz pocepane gaće.