Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vazi se , cale! Odoh na spavanje. Ujutru cu pregledati koliko si ispunio zadatak. Ne daj se @Nikita!!!

Cim nemas argumentata ti bezis.....dveri nemaju vise sta da se daju ulu ne daju...

- - - - - - - - - -

Е, Никита, Никита... Не ваља ти посао. ЛАЖ, ЛАЖ и само ЛАЖ. ЛАЖ је ЗЛО.

Sta je laz ? Da dveri nisu prosle cenzus ?

Ja podrzavam Dveri i dao sam im glas na sva tri nivoa na martovskim izborima 2012. i sada 16. marta 2014. na parlamentarnim izborima.
Skoro sam saznao da poznajem jednog poverenika za Kragujevac(brat mog drugara).
Nikako mi se ne svidja sto su dveri losije prosle na ovim izborima nego na onim kada su bile ogromno iznenadjenje!
Neko mora da preuzme odgovornost.

Ja da sam na Dverinim mestima ja bih prvo zauzeo periferne pozicije na ovom forumu
i te pozicije bi bile kao kočići sa kojima se vezuje šatra na pdf Politika
Ako su kočići stabilni onda neće moći da ih niko poljulja na centralnom delu

recimo da aktivno učestvuju na PDF Zdravlje kao i PDF Dom i Porodica
a da ne bi plašili narod ako će oni da budu talibanski ozbiljni malo da se aktiviraju i na PDF Humor

da bi šatra bila stabinija potreban je i četvrti kočić a to je PDF Religija kao i PDF Ekonomija ili bar "popularna ekonomija" da ne kažem "ćorava"
sa ovoliko kočića oni komotno mogu da otvore cirkusku šatru na PDF POLITIKA i da se majmunišu do mile volje
a brate i deca vole, deca su suština porodice i budućnost i da vaćaju dugove

Tako je.
PORODICA je osnovna ćelija društva.
Znači DRUŠTVO ne može sa solistima, egzibicionistima, kontrašima, grebatorima posvećenim sebi.
Društvu je potrebna ZDRAVA PORODICA
Iz tog ZDRAVLJA proističe sve ostalo.

a mogli su i koje RADNO MESTO da obećaju jer PORODICA MORA DA JEDE
Dete ne zna KAD NEMA
ono traži SVOJE
ДА - породици!
НЕ - кафани!

Ja podrzavam Dveri i dao sam im glas na sva tri nivoa na martovskim izborima 2012. i sada 16. marta 2014. na parlamentarnim izborima.
Nikako mi se ne svidja sto su dveri losije prosle na ovim izborima nego na onim kada su bile ogromno iznenadjenje!

Neuki narod?

Naravno, mora se utvrditi odgovornost ali uz uvazavanje svih cinjenica.
Npr. RRA je poslala svoje obavestenje po predstavkama Dveri tek u vreme izborne tisine 14.03. a odnosi se na zakljucke od 06.03.2014. i evo kako glasi:

Поштовани,
Поступајући по Вашим представкама бр. 07-371/14 од 20.02.2014. године, бр. 07-382/14 од 21.02.2014. године, бр. 07-388/14, 07-389/14 и 07-390/14 од 24.02.2014. године, бр. 07-440/14 и 07-441/14 од 28.02.2014. године, бр. 07-391/14 од 03.03.2014. године, бр. 479/14 од 05.03.2014. године и бр. 07-480/14 од 06.03.2014. године у вези са предизборним представљањем Групе грађана „Двери“ у програмима националних емитера, обавештавамо Вас да је Савет Републичке радиодифузне агенције на седницама одржаним дана 26. фебруара 2014. године и дана 06. марта 2014. године утврдио да су у програмима националних телевизијских емитера неравномерно заступљени учесници предизборне кампање.
Сходно наведеном, Републичка радиодифузна агенција је путем јавног саопштења упозорила све националне телевизијске емитере да су дужни да у својим програмима строго воде рачуна о равномерној заступљености свих учесника у изборном процесу, као и да ће даље понашање емитера супротно наведеној обавези бити основ за изрицање неке од мера предвиђених Законом о радиодифузији.

С поштовањем,

Републичка радиодифузна агенција

председник Савета

епископ јегарски др Порфирије (Перић)

U ovakvim uslovima pravo pitanje je kako je uopste neko glasao za njih. Pretpostavljam samo oni koji imaju internet.

Neće proći mnogo kada će velika većina koja je glasala za Vučića reći ".Dobro je što nisam galasao za njega"to je i takav sloj ljudi koji nemaju ni p od patriotizma jer nisu sposobni da žive bez nečije pomoći pa je očekuju od stranke ili vučića,koji su spremni da saviju šiju i na povetarac,koji nemaju muda da kažu ja sam Srbin i neću da budem prijatel sa nekim ko me pljuje ko me bombarduje i koji me naziva zločincem zato što branim svoju zemlju .Po meni velika greška ali nažalost ni vreme nije dozvolilo da se Dveri više promivišu po selima jer uz onakvu blokadu ovo je sasvim zadovoljavajući rezultat imajući u vidu da su samostalno nastupili.Što je bila blokada na televizijama nego ni u elektronskim medijima malo koji komentar je mogao da prođe a u isto vreme komentari SNS botova se ubjave i po dvadesetak odjedanput.

Naravno, mora se utvrditi odgovornost ali uz uvazavanje svih cinjenica.
Npr. RRA je poslala svoje obavestenje po predstavkama Dveri tek u vreme izborne tisine 14.03. a odnosi se na zakljucke od 06.03.2014. i evo kako glasi:

U ovakvim uslovima pravo pitanje je kako je uopste neko glasao za njih. Pretpostavljam samo oni koji imaju internet.

Nego, nešto ti omanu politička jednačina. Ni do cenzusa nisi sračunao. Bolje si računao na prošlim izborima. Zauvek ponavljač.
Bilo bi lepo da nam malo sve to potkrepiš slikama i smajlićima. Onako, nekako je efektnije.

Kakav je nastup bio dveri, da se Bosko dere na sagovornike. Kada je Bole imao dijalog sa Sanjom Jerkov i ona ga pokopa sa argumentom,a Bole Ne mozete vi mene da ispitujete, ja ispitujem sada vas:rotf:
Bole vec zamislja da je neka policija i da on ispituje...
46,00

На нашу жалост нису баш сасвим пропале, али су опет успеле да упропасте СРС. Ево их парламенту лижу се са СНС-ом на локалном нивоу. Хајде народ, Народ је стока, али да ли је могуће да су српски националисти част изузецима постали глупи и наивно ко К.

На нашу жалост нису баш сасвим пропале, али су опет успеле да упропасте СРС. Ево их парламенту лижу се са СНС-ом на локалном нивоу. Хајде народ, Народ је стока, али да ли је могуће да су српски националисти част изузецима постали глупи и наивно ко К.

a koju je srecu narod video pa od radikala..??

Neće proći mnogo kada će velika većina koja je glasala za Vučića reći ".Dobro je što nisam galasao za njega"to je i takav sloj ljudi koji nemaju ni p od patriotizma jer nisu sposobni da žive bez nečije pomoći pa je očekuju od stranke ili vučića,koji su spremni da saviju šiju i na povetarac,koji nemaju muda da kažu ja sam Srbin i neću da budem prijatel sa nekim ko me pljuje ko me bombarduje i koji me naziva zločincem zato što branim svoju zemlju .Po meni velika greška ali nažalost ni vreme nije dozvolilo da se Dveri više promivišu po selima jer uz onakvu blokadu ovo je sasvim zadovoljavajući rezultat imajući u vidu da su samostalno nastupili.Što je bila blokada na televizijama nego ni u elektronskim medijima malo koji komentar je mogao da prođe a u isto vreme komentari SNS botova se ubjave i po dvadesetak odjedanput.

To ne vide samo ostrasceni i zlonamerni. Objektivno su u ovom trenutku Dveri 6. politicka organizacija u Srbiji koja je iza sebe ostavila do skora stalne parlamentarne stranke LDP, URS i SRS. Prve dve su imale zastupljenost u medijima o kojoj Dveri mogu samo da sanjaju. Ja ne tvrdim da bi to po automatizmu znacilo i vise glasova ali se postavlja pitanje zasto im nisu dali prostor a dali prostor onima koji su trebali da ih diskredituju (Treca Srbija je imala vise prostora u medijima i vise bilborda nego glasova). Ovo su fakta a svako neka tumaci kako mu volja.

To ne vide samo ostrasceni i zlonamerni. Objektivno su u ovom trenutku Dveri 6. politicka organizacija u Srbiji koja je iza sebe ostavila do skora stalne parlamentarne stranke LDP, URS i SRS. Prve dve su imale zastupljenost u medijima o kojoj Dveri mogu samo da sanjaju. Ja ne tvrdim da bi to po automatizmu znacilo i vise glasova ali se postavlja pitanje zasto im nisu dali prostor a dali prostor onima koji su trebali da ih diskredituju (Treca Srbija je imala vise prostora u medijima i vise bilborda nego glasova). Ovo su fakta a svako neka tumaci kako mu volja.

:rotf::hahaha:
Sesto mesto, i jos nisu prosli census ''najvece iznenadjenje izbora''...
Ovi dveri kao Milosevic izgubili su,ali su ustavri pobedili...:rotf:

Да су победили радикали сада би се српска војска спремала да са Русиј ослободи КиМ. Радикали су доказане искрене патриоте док су Двери ***** режимске.

ma jes..ko ono sa severozapadnim granicama--KARLOBAGA I VIROVITICE..kad shvatis koju je stetu SRS nanela srbiji--mozda i razgovaramo ozbiljnije...

:rotf::hahaha:
Sesto mesto, i jos nisu prosli census ''najvece iznenadjenje izbora''...
Ovi dveri kao Milosevic izgubili su,ali su ustavri pobedili...:rotf:

@Nikita, nije ovo moj redosled nego zvanicni izvestaj RIK-a. Mozda jeste smesno ali je ISTINITO. Ako se uzme u obzir da su DS i NDS isle u koalicijama a Dveri samostalno, moze se samo nagadjati da li su ispred njih ako bi se gladali samostalno. Pa ti sad i dalje pisi kako su propali.:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back