Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.526
Da je Sloba ostao, bilo bi soma evra?Ne. Jos cekam. Mnogi su rusili Milosevica za soma evra. Utvrdila im se cena na vreme. Fiksna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je Sloba ostao, bilo bi soma evra?Ne. Jos cekam. Mnogi su rusili Milosevica za soma evra. Utvrdila im se cena na vreme. Fiksna.
Da ali on ima trenutno jedini gladacko telo koje moze da parira SNS. Ni meni se ne svidjaju njegove price oko vanzemaljaca i slicnog, ali zamisli smeni SNS? SNS se u naredne 4 godine rasipa i spada na nivo kao SPS sada i to je to. Zavrsena prica. Nove politicke opcije posle dolaze u politicki zivot i sistem moze da se polako menja i prilagodjava gradjanima Srbije. Onako kako treba da bude. Sto je najvaznije , sama promena je mirna , ima legitimitet i demokratska je . Zar posle svega sto smo prosli da dozvolimo da pojedinci sa svojim interesima da nas vracaju na totalitarizam? Anarhiju? Zasto smo se mucili toliko proteklih 30 i vise godina?njemu ne verujem, mislim da cuva ledja av-u i rezimu, kao milica zamlatnica sto je cuvala
Ne bi. Bilo bi isto sto i danas . Nick bi mi bio drugaciji. Mozda , Mare gajbica ili slicno.Da je Sloba ostao, bilo bi soma evra?
ja ne znam kako ti ne razumes moj srpski: mislis ja mu ne verujem za vanzemaljce?Da ali on ima trenutno jedini gladacko telo koje moze da parira SNS. Ni meni se ne svidjaju njegove price oko vanzemaljaca i slicnog, ali zamisli smeni SNS?
Evo ga jos jedan.ja ne znam kako ti ne razumes moj srpski: mislis ja mu ne verujem za vanzemaljce?
ja mu ne verujem da je opozicija, mislim da radi za sns,a ti zamisljaj, samo pazi da se ne zagrcnes sa sendvicem
Razumem te ja, ali ako iznesem svoje mišljenje da smatram da je Nestorović Vučićev satelit, hoćeš li omalovažiti moje mišljenje? Ako ti kažem, da ja među današnjim političarima, bez obzira kome pripadaju ne vidim nikoga ko bi mogao biti kvalitetan predsednik? I ne opravdavam, ali razumem revolt nekih ovde, sa obe strane...Ko pada bre? Da li ti decko uopste pratis o cemu mi ovde pricamo????
@Lagerta vidis na sta mislim tacno? Vidis post? Ja sam Vucicev, dosao je do zakljucka covek, to je ono sto pokusavam da kazem. A puno ih je.
Zato imamo problem oko promene politicke klime i promene sistema koji vlada.
ja mu to isto kazem, ali bot se drzi direktive, i nastavlja da gura svojeRazumem te ja, ali ako iznesem svoje mišljenje da smatram da je Nestorović Vučićev satelit, hoćeš li omalovažiti moje mišljenje?
jos jedna diskutantkinja ti kaze isto sto i ja: za nestovica necemo sigurno da glasamao, badava ga hvalis kada mi mislimo da je av-ov prilepak, isto kao i porfirije zagovara oboijenu revoluciju,a mi to necemo da slusamo, pa kamoli onda da glasamo za njegaEvo ga jos jedan.
Ne. Necu te omalivazavati. To si u pravu. Pre izvesnog vremena sam ovde ulazio u sukob sa forumasima kada je Nestorovic usao u politiku. Moja teza je bila da je Nestorovic Vucicev covek. Svi su razapinjali na krst i napadali, jer u tom trenutku Nestorovic je bio super popularan i svi su ga dizapi u nebesa kao ostvarenog coveka, nepotkupljivog kojeg vlast i sistem ne kontrolisu i slicne budalastine adaptirane za prodaju maloj deci i slicno. Tada sam i izneo svoje misljenje zasnovano na realnosti i cistim cinjenicama u koje niko nije verovao, da je Nestorovic, svoje ime, svoju reputaciju i svoje bogastvo i status u drustvu stekao kao deo tog sistema , i taj sistem mu je sve to omogucio i gurao ga napred.Razumem te ja, ali ako iznesem svoje mišljenje da smatram da je Nestorović Vučićev satelit, hoćeš li omalovažiti moje mišljenje? Ako ti kažem, da ja među današnjim političarima, bez obzira kome pripadaju ne vidim nikoga ko bi mogao biti kvalitetan predsednik? I ne opravdavam, ali razumem revolt nekih ovde, sa obe strane...
Za koga glasamo onda? Nemoj samo da bude kao protest sto je bio u Beogradu.ja mu to isto kazem, ali bot se drzi direktive, i nastavlja da gura svoje
jos jedna diskutantkinja ti kaze isto sto i ja: za nestovica necemo sigurno da glasamao, badava ga hvalis kada mi mislimo da je av-ov prilepak, isto kao i porfirije zagovara oboijenu revoluciju,a mi to necemo da slusamo, pa kamoli onda da glasamo za njega
pa zasto nas onda sada majmunises i guras vucevog coveka lazuci da ce mozda da smeni sns?Moja teza je bila da je Nestorovic Vucicev covek.
mislis da si mnogo pametan sto nas magarcis, a caci?Mladja soma evra:
Da ali on ima trenutno jedini gladacko telo koje moze da parira SNS. Ni meni se ne svidjaju njegove price oko vanzemaljaca i slicnog, ali zamisli smeni SNS?
Pitao sam te za koju opciju da glasamo?pa zasto nas onda sada majmunises i guras vucevog coveka lazuci da ce mozda da smeni sns?
mislis da si mnogo pametan sto nas magarcis, a caci?
diskusija sa tobom je procerdano vreme, imas sifru kao i av
pa jel su navatali Škrticu?Zašto su blokaderi namagarčili medije koji ih podržavaju posle otkrivanja planova za blokadu aerodroma?
N1, Nova, Danas su bili u totalnoj konfuziji povodom tog slučaja i jedno vreme su ćutali o toj bruci, da bi onda stidljivo prihvatili narativ sa nekih društvenih mreža i foruma da su plenumaši samo glumili da govore o blokadi aerodroma, a čitav taj glumački perfomans je tobože izveden da bi se otkrio špijun koji odaje informacije za informer. Pri tom se ne bave detaljima poput pitanja kako su plenumaši znali da će baš taj dan taj špijun doći na njihov plenum i da li to znači da bi uzaludno glumatali da nije došao. Prvobitno su izjavili novinarima da ga nikad pre nisu videli. I on sam je rekao da je prvi put bio na tom plenumu.
Pri tome transparent sa natpisom “Spinujte ovo” koji se, uz razne druge transparente, vidi na snimku tobože dokazuje tu unapred pripremljenu navlakušu. Međutim, sudeći po starijoj fotografiji sa mreža, taj transparent je stajao u sali i pre nekoliko nedelja i nije dokaz ničega osim prevelike želje nekih maštovitih ljudi da u njemu nađu skriveno značenje.
Dakle, umesto informera namagarčeni su mediji koji podržavaju blokadere jer pišu totalno sumanute stvari koje se em nelogične, em se mogu demantovati fotografijama, pa time vređaju i inteligenciju onih koji ih čitaju jer sad su neki nesrećnici uvereni da je ovo dokaz vanserijske mudrosti blokadera.
Zašto su se plenumaši tako poigrali sa svojim simpatizerima i medijima koji ih podržavaju?
Zašto su napravili budale od njih na ovako surov način?
Zašto, zašto, zašto????![]()
A koje su opcije?Pitao sam te za koju opciju da glasamo?
Pitanje je i vise nego prosto.
Bilo ko osim sns i blokadera i povezanih sa njimaA koje su opcije?
Blokaderi=studenti ?Bilo ko osim sns i blokadera i povezanih sa njima
Ne.Blokaderi=studenti ?
Za nekoga se mora glasatiNe.
Imas studente
Imas studente blokadere
Imas cacijevce.
Najglasniji p se misli da ih je mnogo su blokaderi.
Vecina studenata podrzava SNS.Za nekoga se mora glasati.
Šta misliš koliki % studenata bi podržalo blokadere na izborima ?
Vecina studenata podrzava SNS.
Zahvaljujuci blokaderima i raznim manijacima AV rejting je skocio