Strigoi
Elita
- Poruka
- 22.791
Da, to su ključne veštine.treba im dati aparat za varenje u ruke
ili budak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to su ključne veštine.treba im dati aparat za varenje u ruke
ili budak
Opet suprotno , uzmi mene i bilo koga sa studentske liste, garantujem ti da ja bolje znam da odradim posao , ne samo profesionalno nego i sustinski , ali ja nikad necu biti u poziciji da radim za dobrobit ljudi jer Srbi biraju...Ako dođe, moraju da pokažu da znaju šta da rade,a ne da za par meseci bude još gore.
Videćemo.Opet suprotno , uzmi mene i bilo koga sa studentske liste, garantujem ti da ja bolje znam da odradim posao , ne samo profesionalno nego i sustinski , ali ja nikad necu biti u poziciji da radim za dobrobit ljudi jer Srbi biraju...
Dakle, ne da znaju da rade, nego da znaju da izaberu ko ce dobro da radi.....
Da, to su ključne veštine.
Neće da beru za 120€ kajsije, breskve, jagode.
Pitaj ove da ti berua hoce da bleje po ulicama i ne rade nista dok nam voce propada jer nece niko za dnevnicu da bere
Kao ti, na primer.ko ne zeli da uci skolu i vlada olovkom neka vlada budakom
Pa vidi ovako ja sam sa 15 godina počeo da radim,neko je sa 18 a neko je sa 35,a neko je sa 50.Kao ti, na primer.
Kao sns batinaš ili?Pa vidi ovako ja sam sa 15 godina počeo da radim,neko je sa 18 a neko je sa 35,a neko je sa 50.
Nisam bio batinaš nikada niti bi bio.Kao sns batinaš ili?
Nista nama, drzava tj. vlast treba da cini ali ne cini.Sta nam je ciniti?
Hoće kad nema love...Neće omladina da radi.
Ali podržavaš batinaše i nadstrešnice koje padajuNisam bio batinaš nikada niti bi bio.
Deportacija. Zabrana ulaska u Srbiju.Blokaderi žele da spreče ispitni rok: Pokušaće da blokiraju Fakultet za medije i komunikacije
Blokaderi će danas pokušati da blokiraju privatni fakultet - Fakultet za medije i komunikacije (FMK), zbog početka ispitnog roka, saznaju mediji.
Izvor: Mediji
![]()
Ovim činom je očigledno je da žele da spreče studente da polažu ispite.
https://www.b92.net/info/politika/1...kiraju-fakultet-za-medije-i-komunikacije/vest
Nece da se skoluju
I drugima koji hoce - zabranjuju da uce i polazu ispite
Sta nam je ciniti?
Verovatno se najela gov.... pa joj izletelo .. oce da zapadne izmedju zuba...Jedna studentkinja je pozdravila dedu semdvičara,to je rekla samo zato što deda slavi slavu.
Deportacija blokadera?Hoće, ali u slobodnoj pravnoj državi gde se vrednuje znanje a ne partijska poslušnost.
Fingiranje ispita sa ćaci studentima je svakako nešto što treba blokirati. To je nenormalna pojava i dokaz propalosti ovog naprednog društva.
Ispuniti zahteve.
Radikale u tvorza i mirna bačkaDeportacija. Zabrana ulaska u Srbiju.