Blokaderi žele da spreče ispitni rok: Pokušaće da blokiraju Fakultet za medije i komunikacije

Ako dođe, moraju da pokažu da znaju šta da rade,a ne da za par meseci bude još gore.
Opet suprotno , uzmi mene i bilo koga sa studentske liste, garantujem ti da ja bolje znam da odradim posao , ne samo profesionalno nego i sustinski , ali ja nikad necu biti u poziciji da radim za dobrobit ljudi jer Srbi biraju...

Dakle, ne da znaju da rade, nego da znaju da izaberu ko ce dobro da radi.....

Opet suprotno , uzmi mene i bilo koga sa studentske liste, garantujem ti da ja bolje znam da odradim posao , ne samo profesionalno nego i sustinski , ali ja nikad necu biti u poziciji da radim za dobrobit ljudi jer Srbi biraju...

Dakle, ne da znaju da rade, nego da znaju da izaberu ko ce dobro da radi.....
Videćemo.

ko ne zeli da uci skolu i vlada olovkom neka vlada budakom
Jel ovi?

1000001305.jpg

Blokaderi žele da spreče ispitni rok: Pokušaće da blokiraju Fakultet za medije i komunikacije​

Blokaderi će danas pokušati da blokiraju privatni fakultet - Fakultet za medije i komunikacije (FMK), zbog početka ispitnog roka, saznaju mediji.

Izvor: Mediji
Blokaderi žele da spreče ispitni rok: Pokušaće da blokiraju Fakultet za medije i komunikacije

Ovim činom je očigledno je da žele da spreče studente da polažu ispite.

https://www.b92.net/info/politika/1...kiraju-fakultet-za-medije-i-komunikacije/vest

Nece da se skoluju

I drugima koji hoce - zabranjuju da uce i polazu ispite

Sta nam je ciniti?
Deportacija. Zabrana ulaska u Srbiju.

Back