Zadržao se u razgovoru s tobom celih 7 sek. i zaključio si da je ništavilo.Nije hteo da se potpiše punim imenom i prezimenom na knjigu koju si kupio nego je napisao samo prezime.Upoznao sam ga na sajmu knjiga. Sitno ništavilo od čoveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadržao se u razgovoru s tobom celih 7 sek. i zaključio si da je ništavilo.Nije hteo da se potpiše punim imenom i prezimenom na knjigu koju si kupio nego je napisao samo prezime.Upoznao sam ga na sajmu knjiga. Sitno ništavilo od čoveka.
Uglavnom sam ga gledao, a fotografija je rekla svoje o tome kolika je ličnost. Na šta se sveo. Pitao sam ga gde je knjiga o Vučiću. Ćutanje.Zadržao se u razgovoru s tobom celih 7 sek. i zaključio si da je ništavilo.
Samo je moje prezime pogrešno napisao.Nije hteo da se potpiše punim imenom i prezimenom na knjigu koju si kupio nego je napisao samo prezime.
Srbija ima većih neprijatelja od Vučića u ovom momentu pa je razumljivo što gosp.Šešelj ima prioritete.Uglavnom sam ga gledao, a fotografija je rekla svoje o tome kolika je ličnost. Na šta se sveo. Pitao sam ga gde je knjiga o Vučiću. Ćutanje.
Samo je moje prezime pogrešno napisao. Uzeo sam knjigu o Čoviću jer mi pravi sranja u kraju.
Trebao biSrbija ima većih neprijatelja od Vučića u ovom momentu pa je razumljivo što gosp.Šešelj ima prioritete.
Ne umeš ti odgovoriti na to,za tebe je to previše,izgorećeš u pokušaju.Aj pitaj mene.
Ne umeš ti odgovoriti na to,za tebe je to previše,izgorećeš u pokušaju.
Ma daaMa to je lako, Iko. Studenti su počeli proteste zbog pada nadstrešnice i želje za poštovanjem zakona, samo to i ništa više. Onda je (žv)alavi nenadležnik zakomplikovo situaciju.
Ma daa![]()
evo usracu seДр Шешељ: Блокадери су марионете западних обавештајних служби.
Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
On to radi ciljano, targetuje i crta mete.Koga više zabole šta ima da kaže Karmelo Šešelj
Kao nismo znaliДр Шешељ: Блокадери су марионете западних обавештајних служби.
Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
ni Litvanija vas ne voliBiti “ strani placenik i domaci izdajnik “ po proceni ove cisterne goovana treba shvatiti kao kompliment i patriotski cin.
redavanje je sad on-line, ne mora na fakultet
Stojkov ne provocirajredavanje je sad on-line, ne mora na fakultet![]()
ni u Hagu ga nisu mogli podneti oni skremblovani
Ne zelim to da slusam.
odakle vam pare za nove race bicikle?Шешељ УДБАШ
ni u Hagu ga nisu mogli podneti oni skremblovani
čitam žute komentare i grohotom se smejem
![]()
lud ne ludZasto evociras uspomene?
Volis Seselja?