Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Извини , Парадизо, јеси ли ти бата или сека?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Ја не знам зашто ти уопште полазиш од чињенице да СВИ морају да варају....
(А не слажем се ни са тиме да ко воли тај не вара. Варање може да се деси из много различитих разлога, и није најгора ствар која може да се деси у једној вези.)
Hellen:Извини , Парадизо, јеси ли ти бата или сека?
paradizo:Retko kojoj seki se zavrsava ime na slovo O
bundeva:(i teta elena ima pishu.. opet mi nista nije jasno)
Hellen:Клио? Ехо? Анико?![]()
Извињавам се, прво сам мислила да си женско, па онда тек видела глагол у мушком роду, па се збунила...
Суштина нашег спора је у различитом искуству. Мислим да грешиш у свом уопштавању о постојању и трајању љубави у браку...али нема потребе да те убеђујем. Ти имаш своје мишљење, и то је ОК, али је то ипак само ТВОЈЕ мишљење, а не општи став!
Поздрав од ненормалне.:wink:
pajamaca:ih bre.. pa nije baš da se sve žene ubrzo troše i sa drugim muškarcima?
ma kakvi,nemojte tako drug.
pajamaca:hm. možda sam još sveža..pa ne razmišljam tako.
ili nisam imala konkretnih ponuda?
ma ja o tome i ne razmišljam.
pajamaca:ovaj..pa ja imam dvoje dece....
pa zar njega da prevarim?SINDI:ah, zar ujutro treba plakati sto ce doci vece?![]()
pozdrav za pajamace i njenog sarmantnog muza:wink:
blpd_girl:uh, to je odvratno. ja sam imala nekog dečka koji je umeo da tako iz nevezanog prdi preda mnom i kada sam ja protestovala, on se još čudio. kao, pa to je najnormalnija stvar! :shock: užasan lik, naježim se samo kad ga se setim. brrrrr