Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Pa čak i da se ne uda što da ne ako je to njen izbor.Na neki način udaja bi trebala da bude samo sporedan cilj i nikako ne sme da bude svrha života.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paradizo:Normalno, napokon neko savremen.
paradizo:Tako vam misli cjeli svijet, ali vama sada razum ne dozvoljava da to kapirate, u svakom slucaju ovo ce vam dosta puta pasti na pamet, bez obzira odakle to doslo, to ne znaci da imate zaostalo misljenje, i nas mnogo drugih tragamo za takvim razumom, ali ga jos nismo nasli, dok ga ne nadjemo razmisljacemo normalno kao sav normalni svijet, a vi ste sada u tom transu koji ce vas proci i zato uzivajte dok je god tako, jer to ne moze biti do-vijeka.
Betty:a sto smo zaostale bas me zanima? Paradizo?
Hellen:Не мисли тако цијели свијет. Тако мисле они који везу прихватају задраво за готово, као богом дану и који нису спремни да раде на њеном развијању!
Зацрњена патетика!
Нормално је да заљубљеност прође, али тек тада може да се развије права љубав!
e da pravi odgovor!Die Cinderella:A ne, prijatelju: prvo smo zatrudnele pa se zatoi udale![]()
![]()
paradizo:Hoces reci da se tek tada razvija pravi interes i navika, ili ces to da zavijes u nekoj drugoj formi da bi ga nazvala drugim imenom.
Hellen:Не, хоћу да кажем да тек кад прође заљубњеност може да се ствара права љубав. То нисам ја измислила, тако кажу психолози. Тек кад прође период романтичне занесености, можемо партнера да прихватимо заиста онаквог какав јесте, да развијемо поверење, узајамно поштовање и уважавање, сарадњу, осећај припадности у којем свако има простора за развој сопствене личности.
U jeee :shock: , pa onda sam ja propustila pravog...ultrared:da, živa istina. tek kad je počeo da prdi ispred mene, a meni prestalo da smeta, znala sam da je on taj![]()
ultrared:da, živa istina. tek kad je počeo da prdi ispred mene, a meni prestalo da smeta, znala sam da je on taj![]()
Hellen:Не, хоћу да кажем да тек кад прође заљубњеност може да се ствара права љубав. То нисам ја измислила, тако кажу психолози. Тек кад прође период романтичне занесености, можемо партнера да прихватимо заиста онаквог какав јесте, да развијемо поверење, узајамно поштовање и уважавање, сарадњу, осећај припадности у којем свако има простора за развој сопствене личности.
У твојим речима видим скепсу и страх од којег се браниш ставом да је љубав немогућа и да после заљубљености наступа мртвило. Јесте да је то релативно честа појава, али није правило! Да ли ће љубав трајати или ће нестати са нестанком промајасте романтике, то зависи САМО ОД НАС!!!
Hellen:И даље се не слажем са тобом.
Тачно је да има таквих примера, тачно је да много бракова функционише само због навике или интереса ,АЛИ НИСУ СВИ БРАКОВИ ТАКВИ!!! Веруј ми, знам о чему причам!
Заљубљеност није љубав, то је заљубљеност! Да би се развила љубав мора да прође заљубљеност! То кажу СВИ психолози који се баве питањима брака и веза!!!
Жао ми је ако си такав скептик, јер онда никада нећеш ни моћи да оствариш праву љубав.
w.witch:Eto sad ispade da se nasa ljubav nije razvila do kraja....
Znaci,kad prestane da mi smeta(mozda treba da mu se pridruzim da nam bude lepse)
onda tek nastupa period prave harmonije i ljubavi![]()
ultrared:ne, nikako, ti kada prdneš sigurno miriše na najlepše cveće, nemojte kombinovati![]()
pazi, nije da ne smeta, ali nekako se saživiš sa tim i prihvatiš to. meni je bila frka kad sam nas dvoje prvi put otišli na odmor zajedno kako ću u WC i hoće li on šta čuti![]()
paradizo:Pa takvu ljubav o kojoj ti govoris, imace i najveci SKEPTICI, ako ne vecu takvu sigurno...
Hellen:Ова твоја изјава је у контрадикцији са претходним....