Zašto ste se udale

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen:
Ја не знам зашто ти уопште полазиш од чињенице да СВИ морају да варају....

(А не слажем се ни са тиме да ко воли тај не вара. Варање може да се деси из много различитих разлога, и није најгора ствар која може да се деси у једној вези.)

Helen za varanje ce se uvek naci razlog, varanje je normalno i prirodno, ko nije varao taj nije normalan ili normalna, pocela si da mi izvlacis neke pojedinosti iz konteksta, vidim da ce to poceti da smara nase forumase, pa da ih ne davimo mnogo... pozdrav

paradizo:
Retko kojoj seki se zavrsava ime na slovo O

Клио? Ехо? Анико? :lol:

Извињавам се, прво сам мислила да си женско, па онда тек видела глагол у мушком роду, па се збунила...

Суштина нашег спора је у различитом искуству. Мислим да грешиш у свом уопштавању о постојању и трајању љубави у браку...али нема потребе да те убеђујем. Ти имаш своје мишљење, и то је ОК, али је то ипак само ТВОЈЕ мишљење, а не општи став!

Поздрав од ненормалне.:wink:

Hellen:
Клио? Ехо? Анико? :lol:

Извињавам се, прво сам мислила да си женско, па онда тек видела глагол у мушком роду, па се збунила...

Суштина нашег спора је у различитом искуству. Мислим да грешиш у свом уопштавању о постојању и трајању љубави у браку...али нема потребе да те убеђујем. Ти имаш своје мишљење, и то је ОК, али је то ипак само ТВОЈЕ мишљење, а не општи став!

Поздрав од ненормалне.:wink:

Necu da uopstavam, ali u mom gradu bilo koju zenu da odredim i da analiziram, nacu joj neku ljubavnu seansu (posto ti je rec prevara teska) i one zive u skladnom braku, i za mene je to normalno, znaci nemoj da mislis da ja to osudjujem, ali ne mogu ni da prihvatim da se za poduzi brak moze reci da je to prava ljubav, a na primer neka zena iz tog braka se na poslu tarakce sa direktorom i zivi u skladnom braku kojeg ti nazivas ljubav, znaci necu da uopstavam, ali moramo da priznamo da musko i zensko zivo bice ne moze poci na onaj svet a da ne proba makar 2-3 partnera, a to u pravoj ljubavi nije dopusteno, to je neki moj rezon, e sada ako po tebi moze da postoji ljubav, i ako se dvoje varaju, to je vec nesto drugo. Dakle prevaru si mi ti izvukla iz nekog mog konteksta koju sam ja uzeo kao za primer, ja nikad ne generalizujem ali volim da pojednostavim, jer to iskustvo ako hocemo priznati imamo svi mi, za mene ljubav ne moze biti vjecna, a za tebe moze, tu je nasa razlika, i bas je fino sto se razlikujemo, jer da nije tako nebi smo izgubili toliko vremena u polemisanju na temi koja je veoma diskutabilna.

blpd_girl:
uh, to je odvratno. ja sam imala nekog dečka koji je umeo da tako iz nevezanog prdi preda mnom i kada sam ja protestovala, on se još čudio. kao, pa to je najnormalnija stvar! :shock: užasan lik, naježim se samo kad ga se setim. brrrrr

kad prdi, ne ume da stane? :lol:
jao bwe ovo je stvaaarno ......:mrgreen:

:? Surovi su. I onda se pitaju što smo same.

Back