Zašto ste na forumu?

Pa više neću biti ovde. :p Navukla sam se zbog činjenice da ovde pišu svakavi ljudi, pa mogu da vidim kako sve ljudi razmišljaju. Bilo mi je zabavno da sa sukobljavam ili šalim sa nekima. :hvala: Ali sve više ljudi postaje nepodnošljivo. Onaj mali broj ljudi koji mi odgovara je suviše mali i retko se susrećemo.
Te eto male promene naslova, ali mislim da sam uspela da pokažem kako početni poriv može da bude okidač za odlazak. :cao:
:kpozdrav:

Pa više neću biti ovde. :p Navukla sam se zbog činjenice da ovde pišu svakavi ljudi, pa mogu da vidim kako sve ljudi razmišljaju. Bilo mi je zabavno da sa sukobljavam ili šalim sa nekima. :hvala: Ali sve više ljudi postaje nepodnošljivo. Onaj mali broj ljudi koji mi odgovara je suviše mali i retko se susrećemo.
Te eto male promene naslova, ali mislim da sam uspela da pokažem kako početni poriv može da bude okidač za odlazak. :cao:
:kpozdrav:
NE IDI !!! :besna:

Hmmmm,mislim da nije. Osim što me živo zanioma ona patofna? Jel roza boje sa šljokicama ili je na sloniće????:hahaha::hahaha::hahaha:

...ti si prilično ispred mene,...odgovor na tvoje pitanje, omogućio bi meni, da se, metodom indukcije, približim samoj suštini, da ne kažem, biti, te patofne, ...koja mi ne da, ni noću, ni danju, da zaspim,...a sve mi govori, da to mora biti, neka, meni bliska stvar...

Back