Па не бих се баш сложио са тобом. Лењин и Троцки су били много већи злочинци над руским народом од Стаљина. И Тита је био много већи злочинац од Стаљина. А будући да велики број Руса поштује Стаљина, онда они имају сигурно јак разлог за то. Што се Срба тиче, опет не знам какве је то ,,злочине" над Србима, преко Тите, Стаљин спровео? Зар није управо Стаљин тај који је укинуо Коминтерну (исту ону Коминтерну која је имала програм за разбијање Југославије и разбијање Србије)? Такође, опет ти кажем, Стаљинов велики сарадник је био један Србин- комита, четник и црнорукац који се борио против Арнаута, муслимана у балканским и у првом светском рату. То је Мустафа Голубић. Тај исти Мустафа Голубић је дошао у Југославију, по Стаљиновом наређењу, са циљем да убије Тита. Зато га је Тита и пријавио Гестапоу, а ови су пронашли Гокубића и убили га. Дакле, питање за тебе, зашто би Стаљин, ако је Тита био његов човек како ти кажеш, слао некога да убије тог истог Тита и стане на чело партизанског покрета?
И ја ти рекох- Србију су у руке Титу предали управо Енглези, исти они Енглези за које је Дража говорио да су најгори народ на свету. Колико знам, Дража то није говорио за Русе, па чак ни за Стаљина, већ управо за Енглезе. И немој погрешно да схватиш: ја овде не браним Стаљина, ја овде само износим историјске чињенице које јасно указују да су Србију у руке Титу предали управо Черчил и Енглези. Да Тито није био Стаљинов човек показало се већ 1948. године, када се Тито јасно сврстао на страну запада. Чињеница је да су Тита финансирали, помагали и одржавали га на власт управо западњаци. Они су испословали Титин долазак на власт и закували трагедију српског народа, Ђенерала Драже и четничког покрета. Руси су само јурили Немце, али зар си заборавио да су западни ,,савезници" зликовачки бомбардовали нашу земљу и то баш по циљевима које им је Тита показао. Уосталом, кад си већ код НДХ, да ли знаш да је усташки вођа, и оснивач НДХ Анте Павелић, поред тога што је био немачко-ватикански човек, такође био и енглески агент. Е кад год се запиташ какве везе са српском трагедијом имају Енглези, сети се те чињенице.
И зато ти кажем брате да не наседаш на те приче да су тобоже ,,Руси нама довели Тита на власт", то није историјска чињеница и служи само да би свађала и одвајала Србе од Руса. Поготово што тај исти СССР (сем у периоду Стаљинове владавине и Великог Отаџбинског рата) нема везе са Православном и Словенском Русијом, која је нама Србима била и остала најискренији савезник.