Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.914
нато је ратовао против Србије 99. и изгубио његову технолошку предност над Русијом и Кином,
Pa, da li ste realni?
Mislim, stvarno....
No comment...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нато је ратовао против Србије 99. и изгубио његову технолошку предност над Русијом и Кином,
Pa, da li ste realni?
Mislim, stvarno....
No comment...
па и јесте ратовали против баба и деда, све унуке су послали у Србију на студије... јбт успели сте да изгубите целу прекобројну дивизију против 6. личке
Na prekom sudu, nije
Sve je to meni poznato. I rat je mogao da izbije na mnogo drugih mesta i po mnogo drugih povoda.
To su istorijska razjašnjenja šireg konteksta.
Ali,
Sve je to, suštinski, Nebitno.
Jedino što je bitno, tj moralo biti bitno za kraljevsku vladu u vreme pisanja odgovora na ultimatum jeste činjenica:
- SRBIJA NIJE SPREMNA ZA RAT
A AU bi mirno čekala da bude spremna, oni u kao budale a mi pametni?!
Šta ti misliš da li su hercegovački Srbi bili spremni na jame i klanja od strane ustaša? Trebalo je da to izbjegnu na bilo kakav način je li? KOJI???!!!
Zasto Srbi jos uvek slave teroristu Gavrila PRINCIPA?
Iz PRINCIPA.
е зато сад научите поуку, тако су и Јевреји били неспремни 41.-45. а ајде сада неко да их пипне. тако и Срби требају да ураде.
Jevreju iza sebe imaju SAD a koga mi imamo? Vidiš da ima još uvijek likova koji misle da je Gavrilo uzrok rata i da su bosanski Srbi krivi zbog rata.
A AU bi mirno čekala da bude spremna, oni Su kao budale a mi pametni?!
Šta ti misliš da li su hercegovački Srbi bili spremni na jame i klanja od strane ustaša? Trebalo je da to izbjegnu na bilo kakav način je li? KOJI???!!!
Iz PRINCIPA.
Nije ali drugi Srbi jesu, postavio sam ti slike obješenih.
Njega su ubili u zatvoru, velika razlika od pogubljenja na prijekom sudu, duže umireš i patiš se.
Vidi, Gavrilo Princip je atentator koji je ubio prestolonaslednika države čiji je bio građanin.
Ta okupacija nije nelegalna, već je predviđena odredbama Berlinskog kongresa.On nije bio izabran niti postavljen voljom građana BiH već nelegalnom okupacijom, nemoj da se lažemo.
I gdje su dokazi da je Srbija organizovala i sprovela atentat? Vidjeli smo da je bilo i muslimana i Hrvata koji su učestvovali u svemu, kako je Srbija mogla to da spriječi?
па изгубили су ф117 стелт, делови одмах однети у русију и кину
после американци сами исекли преостале због разочарења
сад опет нешто покушавају да направе
Ta okupacija nije nelegalna, već je predviđena odredbama Berlinskog kongresa.
Takođe, pre Berlinskog kongresa i pre San Stefana, Rusija je sa Austrijom dogovorila da Austrija može zauzeti BiH, na konto toga što Rusi mogu uzeti Bugarsku.
Tako da...
Ja se izvinjavam, a s kim ti pričaš?
Budi ljubazan, upoznaj me s čovekom koji je iznosio ove tvrdnje?
Dobro, uvažavam činjenicu da za to nisu imali mandat zbora radnih ljudi Jugodrva...Ko je njih ovlastio da odlučuju o okupiranim teritorijama?
Mogao se odložiti.Napad na Srbiju je već bio pripremljen i ŠTA GOD URADILA SRBIJA ili bilo ko drugi nije to mogao promjeniti. Niti odložiti.
Napad na Srbiju je već bio pripremljen i ŠTA GOD URADILA SRBIJA ili bilo ko drugi nije to mogao promjeniti. Niti odložiti.

Dobro, uvažavam činjenicu da za to nisu imali mandat zbora radnih ljudi Jugodrva...
No, šta da se radi...
Mogao se odložiti.
Kao što se i pre toga već par puta odlagao
Znači ti misliš da ubojstvo prijestolonasljednika nije odigralo baš nikakvu ulogu?
Pa onda si glup, šta drugo reći...![]()
Gdje sam napisao da nije odigrao nikakvu ulogu idiote? On je bio samo povod a ako si kreten nisi ćorav pa ponovo pročitaj:
ŠTA GOD URADILA SRBIJA ili bilo ko drugi nije to mogao promjeniti. Niti odložiti.
Straw man, prijatelju.
- - - - - - - - - -
Ako ćemo pravo, mnogo je bolji trenutak za napad na Srbiju bila 1908. godina...
Kad ono, ne napadoše nas.
I Skadar je bio sjajan momenat. I opet nas ne napadoše.
Jer nisu imali čvrst povod.
Naravno da je mogla, uvijek se može, ali jbg, kurčevitost je tu u pitanju, pa eto ti kurčevitosti, pobili vam pola vojno sposobnog stanovništva...
I još se to slavi kao 'pobeda'...![]()
Ubiti prijestolonasljednika europske velesile je potez nemjerljiv po glupoći, ono, nije da niste poznati po glupim potezima tipa 'ubijmo poslanike drugog narod u narodnoj skupštini', ili 'povucimo se zimi preko neprijateljskih planina u ljetnim uniformama', ali ovo je bio potez po glupoći za klasu ispred ostalih, to bi bilo kao da danas ubiješ američkog predsjednika, ono, ne bi dobio valjda ni 'ultimatum', nego bi ti se dva - tri nosača aviona sparkirala pred obalu i udri, još je Austrougarska bila obzirna u političkom smislu, dala vam je izlaz, ali kurčeviti srpski političkari su odlučno rekli 'ne'...![]()
povlacenje preko albanije je svakako bio los potez
moglo se ici i preko grcke ali je reseno ovako , verovatno u 4 oka .
ko je terorista a ko borac za slobodu , resava istorija i pobednik.