Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.083
Bilo bi još lEpše kad bi ti bio u stanju nešto istinito napisat.Kako je lepo kad i degeni botovi znaju o kome se radi kada kažes "žvalonja, hulja, degenerik...".![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi još lEpše kad bi ti bio u stanju nešto istinito napisat.Kako je lepo kad i degeni botovi znaju o kome se radi kada kažes "žvalonja, hulja, degenerik...".![]()
Zajebi sad mene, nego kako je biti đubre koje kliče osvefočenom lažovu i izdajniku?Bilo bi još lEpše kad bi ti bio u stanju nešto istinito napisat.
I ovo si slago.Probaj s istinom.Zajebi sad mene, nego kako je biti đubre koje kliče osvefočenom lažovu i izdajniku?
Ima i onih koji lažu već godinu dana da je gotov.
Znači gotov je? Ti si preuzeo vlast?ma jok, baš je živahan![]()
![]()
nego kad će rezultati referenduma, zna li se šta,
evo sutra već 7 dana
Znači gotov je? Ti si preuzeo vlast?
Srećo, na YT postoji dokumentovano bezbroj video dokaza laganja tvog žvala.vog idola. To je lako poverljiva i dostupna činjenica. Da je on najgori šljam to svi znamo. Ali koliki tek ti treba da budeš šljam da kličeš takvom šljamu?I ovo si slago.Probaj s istinom.
Ček malo,jel onda gotov ili nije?nisam, pa uništio nas je u celom svetu
nego ne reče mi za taj referendum a živo me zanima
Ček malo,jel onda gotov ili nije?
Čekaj ti si našo na YouTube da sam ja klico Vučiću?Srećo, na YT postoji dokumentovano bezbroj video dokaza laganja tvog žvala.vog idola. To je lako poverljiva i dostupna činjenica. Da je on najgori šljam to svi znamo. Ali koliki tek ti treba da budeš šljam da kličeš takvom šljamu?
Evo za početak. Da li je rađena rekonstrukcija nadstrešnice?
Da li ga braniš?Čekaj ti si našo na YouTube da sam ja klico Vučiću?
Zašto voliš lagat?
Nije i neće bit.jel bio referendum ili nije
Je li gotov ili nije? Ko je na vlasti?Da li ga braniš?
Mafija.Je li gotov ili nije? Ko je na vlasti?
Nije i neće bit.
Jel Vučić gotov?
Ima ime i prezime taj? Da nije Vučić?Mafija.
Je li on još na vlasti ili nije?Vučić je završio karijeru,
normalno produžiće mrcvarenje još neko vreme ali ishod je izvestan i zakucan
DodikIma ime i prezime taj? Da nije Vučić?
Dodik nije u Srbiji.Opet lažeš.
Ja pričam o Srpskoj.Dodik nije u Srbiji.Opet lažeš.
Dokle crni gavro,dokle?
Tema je o Srbiji tj.Vučiću koncentriši se.Ja pričam o Srpskoj.
Ima i onih koji lažu već godinu dana da je gotov.
Istina je u oku promatrača.Zasto Srbi kao hriscani veruju coveku koji je dokazani lazov?