Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj se Hero.Pa tu sam, još malo i sudija svira kraj. Hvala na komplimentu.![]()
Ko? To ,,neko, nešto, nekako, kažu, lažu....,,, Ko?Neko jee gore napisao da ga strasno nervira kad je neko " ni tamo ni vamo" ....pa to je definicija isključivosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volju da uče!A sta bi ti to pohvalio kod ovih ćacija?
Ili si za ili si protiv.
citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.
zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?
zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?
da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.
peta mojsijeva"15. Знам дјела твоја, да ниси ни студен ни врућ. О, да си студен или врућ!
16. Тако, пошто си млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих." (Откривење 3:15-16).
to bi isto bilo kao da vatreni navijač zvezde kritikuje zvezdu.Ok.Sve si u pravu za vlast.
Ali ista takva je i opozicija,zasto i nju ne kritikujes?
Ko je pominjao rat?tesko da je tako, jer srbija nije zvanicno bila u ratu.
a o interesima mozemo na nekoliko strana i nikako nam nisu isti.
I sta sad hoces od mene?I opet, ako se osecas kao delom srpskog naroda, da ti ponovim:
Gradjani Srbije su pod okupacijom mafijaske i ubilacke vlasti.
Ne postoji na Planeti Zemlji neko ko je gori od Vuciceve vlasti za gradjane Srbije trenutno.
Da je '41-a, klali bi nas kao ustase.
I to ti je to. To svako ko zivi u Srbiji a ko razume bilo sta o drustvu, zna.
Zna te tipove, zna za sta su sposobni.
Povrsno i pausalno lupetanje.u sfrj koliko znam svaka republika je bila samo za sebe..niti su slovenci i hrvati imali zajednicke interese..cak su se sudili jos onda oko one medje... crnogorci i srbi jos manje, jer su se prvi infiltrirali u srbiju odakle nisu hteli da maknu...
interesi jesu isti sekte na vlasti u srbiji i sekte u bosni, kazem u bosni posto je rs neotudjivi deo te federacije...koliko ja poznajem politiku.
a rs zeli da se ocepi od federacije i bude linhentsajn, a srbija nema od cega da se ocepi tako da nam interesi nisu isti.
Nema tu malih i velikih kad je isti narod u pitanju.kada neko mali zeli da se pripoji velikom, onda jedino taj mali ima interes, veliki uopste ne mora da taj interes malog uvazi, ma kako nekad taj interes delovao zanimljivo u prvi mah.
Da podrzis studente, gradjane Srbije, narod Srbije, svih vera, nacioanlnosti i boja; u borbi protiv ubica i batinasa iz mafijasko-diktatorske vlasti u Srbiji.I sta sad hoces od mene?![]()
Nije ti dobro poredjenje.zamislimo sada da 12.000 srba iz rumunije zeli da se ocepi od rumunije i pripoji srbiji sto je malo iluzorno jer rumunija je danas za nas nemacka. znaci blizi su nam geografski, usli u eu a mi hrlimo ka njoj, nikada nam nazao nista nisu ucinili, a pamcenje nas sluzi jako dugo cak od balkanskih ratova, sto se ne bi moglo reci za interese srba iz bosne.
evo ja dajem taj predlog, da srbi iz pogranicnih oblasti drzave rumunije izraze zelju da se prikljuce matici. konacno, bolje da nam se prikljuci neko bogatiji od nas, nego neko ko je u jos gorem polozaju od nas. svako pametan tako rezonuje. sa prvima nemas nikakav problem, inkorporirani u eu sistem, ovi drugi iz bosne hoce da ratuju sa celim svetom...ma idi begaj bre.
Upravo tako.Taj mentalitet nas je preskupo koštao u istoriji. A izgleda da će i sada. Dok se mnogi oko nas udružuju i stvaraju obruč oko srpskog naroda, mi se kao sumanuti i hipnotizirani krećemo na ivici gradjanskog rata, gluvi i slepi za sve što se zbiva oko nas, dok nas vekovni istorijski neprijatelji i krvnici tapšaju po ramenu... Ovolika količina histerije i ostrašćenosti teško da će izaći na dobro
A gdje si procitao da ne podrzavam?Da podrzis studente, gradjane Srbije, narod Srbije, svih vera, nacioanlnosti i boja; u borbi protiv ubica i batinasa iz mafijasko-diktatorske vlasti u Srbiji.
#nemojbitiudbas
Sumnjiva si mi nestoA gdje si procitao da ne podrzavam?
Prvo tema nije o kako ti kažeš diktatorima. Drugo treba imati razumevanja za ljude koji imaju suprotno mišljenje. I ne samo u politici. A toga ovde generalno fali.Da, da, u pravu si, treba da imamo vise razumevanja prema ovim diktatorima i mafijasima na vlasti.
Nije i njima lako.
Nemaju ti drugi svoje mišljenje, oni imaju samo svoj interes.Prvo tema nije o kako ti kažeš diktatorima. Drugo treba imati razumevanja za ljude koji imaju suprotno mišljenje. I ne samo u politici. A toga ovde generalno fali.
kakvo je tvoje misljenje?Prvo tema nije o kako ti kažeš diktatorima. Drugo treba imati razumevanja za ljude koji imaju suprotno mišljenje. I ne samo u politici. A toga ovde generalno fali.
E, sad ga...a to sto neke boli sitina pa sta da vam radim rodjaci...niti sm vam ja ustrojio sistem gde ne mozete sa komsijama pa tajk bes prebacujete na sumadiju koja je sa te strane vekovima dokazal da moze cak i sa turcima.
pa jel smo 500 godina bili pod njima?E, sad ga...
nista konkretno..A sta bi ti to pohvalio kod ovih ćacija?