- Poruka
- 129.340
nisi bio odavno tamo. prelaz odlicno funkcionise.Po dvoje pređe unakrsno kakav je to uspeh?!??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi bio odavno tamo. prelaz odlicno funkcionise.Po dvoje pređe unakrsno kakav je to uspeh?!??
dobro i ?"Secam se koliko su pljuvali onaj dijagonani pesacki prelaz kod doma omladine koji se kroz praksu od vec par godina pokazao kao odlicno resenje"
"Sad pljuju kruzni tok kod usca"
"Zasto imamo potrebu da pljujemo i ono sta je dobro samo zato sto je ro uradio neko ko nam se ne dopada?"
Ja licno nisam tamo video nikoga da pljuje?dobro i ?
sta niej jasno?
to je cinjenica.
Ja razumem podelu po politickim opcijama ali da nekad dobre stvari ljudi pljuju samo zato sto ih je napravio neko sa cijom politikom se ne slazu samo govori koliko su gloopi i ostrasceni.
Secam se koliko su pljuvali onaj dijagonani pesacki prelaz kod doma omladine koji se kroz praksu od vec par godina pokazao kao odlicno resenje.
Sad pljuju kruzni tok kod usca.
Pokazuju slike u spicu i kao..vidi zapusenje..naravno da je zapusenje u spicu jer se zato taj deo dana i zove spic iz tog razloga..ista ako ne i veca guzva je bila i sa semaforima samo sto je tad guzva kretala nekad jos i od dve..tri raskrsnice ranije.
Ali zato kad nije spic tu se prolazi daleko daleko brze..jos i kad naprave kruzni tok ispred samog usca mesta gde se nekad vecito stajalo na semaforima sad postaju prohodna i bez zadrzavnja.
Zasto imamo potrebu da pljujemo i ono sta je dobro samo zato sto je ro uradio neko ko nam se ne dopada?
Stalno sam tamo jer sam na 10 minuta doduše sad malo više otkad je okupiran park.nisi bio odavno tamo. prelaz odlicno funkcionise.
da li postoji mesto u centru od koga nisi na 10 minuta?>Stalno sam tamo jer sam na 10 minuta doduše sad malo više otkad je okupiran park.
Pešački je nebulozan na takvim frekfentnim raskrsnicama su podzemni prolazi jedino rešenje kao i na slaviji.
nema winka da ga postavim kako funkcionisu semafori na autokomandinisi bio odavno tamo. prelaz odlicno funkcionise.
Тренутна власт је баш уз те енглеске фашисте које помињеш. Ево их баш сад снабдевају Украјину са муницијом, да би ратовали са нашом браћом Русима. Све по наредби Запада.Pljuvanje svake vlasti u Srbiji je posao bednih Srba da bi engleski fašisti mogli da vladaju....
to je druga stvar.nema winka da ga postavim kako funkcionisu semafori na autokomandi
i nijedan nikad ne radi jer vec posle prvog dana su skontali da su bacili pare u bunar necijih zelja.
na pocetku kad se otvorio na N1 su dovodili "strucnjake" koji su ga osporavali i tvrdili kako je los.
meni je zao sto ih nema vise..on se pokazao kao odlicno resenje.