Steta sto ne mozes, neko mora poginuti u drugom delu filma. Bolje nemoj biti ti.
Ok, danas, veceras, okruzen kretenima, naravno, koji to i ne kapiraju, naravno kucam, uzivam u klima uredjaju, pokusavam da sredim misli, da se nasmejem, naravno to mi ne uspeva.
Ponekada zelim da zagrlim ceo svet, da mu sapnem na uvo 'shhh, sve je u redu, lep si, ja te jako volim', upijem sve zlo u njemu u sebe i zalecim.
Naravno to je trip, ja nemam toliko sirok zagrljaj, moja energetska ogranicenja ne dozvoljavaju toliku potrosnju resursa.
Na kraju dana alex_cool je samo covek koji mora jesti, spavati, srati, svadjati se sa drugima, mrzeti, biti ovistan od mnogo faktora, uzivati u malim dobrima i gledati reprizu 'zvezdanih staza'.
Koliko ne volim tog alex_cool-a...
zar ja ne trebam biti bolji, zar ja ne trebam videti malo dalje, zar ja ne trebam postaviti primer, ili slediti neki?
Zar ja ne mogu voditi napred, zar ja ne mogu stati i cuvati, zar ja nemam snage da izdrzim pokvarenost ovog zivota?
Ma mogu ja sve to, ne plasi se moj forumashu... samo mi daj koji trenutak da se priberem (pada iznuren na zemlju kada ne gledash)