Zasto se zene danas udaju?

pa zato sto, hvala bogovima, ima i muskaraca koji umeju da sami ukljuce leteci tanjir od masine za ves, susilicu, spreme nesto za jelo... cak se i usisivacem sluze.
neki od njih umeju i da citaju deci knjige i da ih vode u bioskop, na predstavu ponekad... igraju se sa njima, rade domaci.
uz to nisu akrepi a ni zaostali, pa nam se eto i svidjaju

oni koje si ti naveo jesu stvarno teret za bilo koga danas, ali ima i takvih zena pa se valjda na kraju slicno slicnom raduje

pa zato sto, hvala bogovima, ima i muskaraca koji umeju da sami ukljuce leteci tanjir od masine za ves, susilicu, spreme nesto za jelo... cak se i usisivacem sluze.
neki od njih umeju i da citaju deci knjige i da ih vode u bioskop, na predstavu ponekad... igraju se sa njima, rade domaci.
uz to nisu akrepi a ni zaostali, pa nam se eto i svidjaju

oni koje si ti naveo jesu stvarno teret za bilo koga danas, ali ima i takvih zena pa se valjda na kraju slicno slicnom raduje

Ako on bude sve to radio ,pa šta će onda ona da radi .:think:

pa ne uvek on ili ona, u tome i jeste poenta, nego nekad to uradi on a nekad ona. zajedno zive u toj kuci, zajedno jedu i zajedno prljaju - deca su isto zajednicka a ne samo njena obaveza.
a muskarac koji ne zna i nece, zasluzuje i zenu koja isto ne zna i nece i super, svima dobro.

Ovo je jedna ozbiljna tema.

kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!

Zasto da bude u barku?

Da uvek mora neko da joj namece stav ili da se ona bori za svoj stav?

Da je neko izdrzava?

Da nekome mora da pere prljave gace i carape?

Da radja i gaji decu, radi na poslu u zadovoljava muza ISTOVREMENO?

Osta joj je sve to?

Zar nije lepse da bude sama i slobodna ko ptica?

Da radi sta zeli i ide kuda joj volja?

Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?

Da li zene imaju CRTU MAZOHIZMA u sebi kada danas ulaze u brak???:think:

Zene se udaju iz milion razloga. Vecinom zato sto budu zaljubljene, zeljne ljubavi i paznje ali i zbog ono presudnog- priroda im je podarila majcinstvo i obavezu produzenja vrste koju stoicki podnose. Najcesce nalete na sebicne mamlaze koji ih zavedu slatkorecivoscu, fizickim izgledom ili intelktualno, koji opet, bez obzira na ovu trodelnu podelu, evoluiraju u istog "nezadovoljnog muza" - glad za sexom, mladjom, starijom, perverznijom, navodno lepsom, cak i bogatijom itd. Kada bi se vecina zena ponasala neodgovorno kao vecina muskaraca, kao npr ti Blajbi, svet bi izumro davno:)

Ovo je jedna ozbiljna tema.

kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!

Zasto da bude u barku?

Da uvek mora neko da joj namece stav ili da se ona bori za svoj stav?

Da je neko izdrzava?

Da nekome mora da pere prljave gace i carape?

Da radja i gaji decu, radi na poslu u zadovoljava muza ISTOVREMENO?

Osta joj je sve to?

Zar nije lepse da bude sama i slobodna ko ptica?

Da radi sta zeli i ide kuda joj volja?

Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?

Udaju se da bi se mogle yebavati ko ljudi.

Zene se udaju iz milion razloga. Vecinom zato sto budu zaljubljene, zeljne ljubavi i paznje ali i zbog ono presudnog- priroda im je podarila majcinstvo i obavezu produzenja vrste koju stoicki podnose. Najcesce nalete na sebicne mamlaze koji ih zavedu slatkorecivoscu, fizickim izgledom ili intelktualno, koji opet, bez obzira na ovu trodelnu podelu, evoluiraju u istog "nezadovoljnog muza" - glad za sexom, mladjom, starijom, perverznijom, navodno lepsom, cak i bogatijom itd. Kada bi se vecina zena ponasala neodgovorno kao vecina muskaraca, kao npr ti Blajbi, svet bi izumro davno:)

Pa to SVE mogu zene da rade i kada nisu UDATE: i da se zaljube, i da imaju paznju, i da imaju decu....Za to im uopste ne treba muz koji je samo BALAST....

I kao sto ti sam kazes : slatkoreciv, simpatican, lukav, drzak, neodgovoran ....jednom reci kao Blajbi.....:D

A zene bas takve i vole: one fine, dusevne, cestite, verne i slicne MLAKONJE ....bas i ne vole.

Moje zivotno iskustvo mi je stvorilo jednu istinu a to je da su ZENA BOLJE STO SI PREMA NJIMA GORI I OBRNUTO.

90% mojih drugarica nije udato, a većina ima decu sa tim svojim partnerima. Ovi što se venčavaju možda vole svadbe? Ili žele da cela porodica ima isto prezime. Možda je i zbog imovine? Meni moja 'svekrva' (nisam udata, živim sa njenim sinom više od decenije) recimo ništa ne bi dala kada bi on umro, nego bi se nacrtala na vratima da pokupi i ono malo g.ovana što je iza njega ostalo u našem stanu. Otkud znam, a nije ni bitno. Kome se ženi/udaje neka tako čini, al' da mi ne traži da na svadbu donesem keš, to stvarno mrzim.

90% mojih drugarica nije udato, a većina ima decu sa tim svojim partnerima. Ovi što se venčavaju možda vole svadbe? Ili žele da cela porodica ima isto prezime. Možda je i zbog imovine? Meni moja 'svekrva' (nisam udata, živim sa njenim sinom više od decenije) recimo ništa ne bi dala kada bi on umro, nego bi se nacrtala na vratima da pokupi i ono malo g.ovana što je iza njega ostalo u našem stanu. Otkud znam, a nije ni bitno. Kome se ženi/udaje neka tako čini, al' da mi ne traži da na svadbu donesem keš, to stvarno mrzim.

Vanbracna zajednica je sada valjda izjednacena sa bracnom.

Back