- Poruka
- 6.496
b92 izdajnicka televizija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Један пример...послушај само како у инсајдеру са презиром говоре СПЦ.....мада контам да нећеш схвати или хтети да признаш да говоре са презиром о СПЦ јер си ти сигурно неки мађар, балија, усташа и ти мрзиш СПЦ више него они...Заправо они је не мрзе они су плаћени да мрзе и пљују све српско !![]()

Al su njega slikali i kad su pravili emisije o nelegalinim transvferima fudbalra ... Pricalio Ceci , a njega slikali za docek srpske nove godine , kad ona peva .
A znas kako bi zuti vristali , kad bi neko sad napravio emisiju o kradji to jest proneveri veka , koridoru 10 , i onda non stop da stoji slika djiindjica dole .

Pronevera veka na koridiru 10 za vreme vlade Zorana Đinđića?
Ne lupetaj bre...![]()
Meni poslednjih godina sve više liči na neku lokalnu televiziju.
Odavno više ne pratim njihov program
Ali jedno stoji, gledati domaći TV program = svojevoljno se izlagati kancerogenom medijskom sadržaju.
Kako diskreditovati sam sebe u diskusiji 101.
Ne lupetaj.
Pratiti znači aktivno ili svakodnevno gledati emisje, informativni program te ostalu ponudu.
Poslednji godina pak kad god se zadržim duže od 30 sekundi na tom kanalu obavezno steknem pomenuti utisak i odem dalje.
Ipak ima jedna dobra stvar u tom lovu na nepostojeće kontradiktornosti u mojim stavovima a to je da si morao da pročitaš mnogo poučnih životnih činjenica.![]()
Davati mišljenje o nečem kompleksnom kao što je programska šema jednog kanala sa 24časovnim programom na osnovu 30 sekundi posmatranja (30 sekundi dnevno? mesečno? na sat?) je, najblaže rečeno, neozbiljno.
Koridor 10 je poceo da se radi jos 2001 , zar ne . Kad god prodjem autoputem prema NS , ja vidim samo premestenu scenografiju .
Pitaj Gnojislava Koštunicu zašto je tako kako sam kažeš, jer je on bio na vlasti
ukupno oko sedam godina od 2000, dok je Zoran Đinđić bio premijer jedva
dve.
Sou .. Oces da kazes da Djindjic nije lopov ?
Mislim .... vidim po avataru da si djindjicevac, al takva pristrasnost je smesna . I ja krivim Kostunici to taj Djindjic nije zaglavio robiju odma , kad se prvi put sreo sa onim Markoviccem .
Eto nema Kostunice u Vlasti ... kolko vec ?
A koridor 10 je i dalje prica broj jedan ... mada.... i Elektroprivreda predendent na proneveru veka . I jedna i druga traju do dan danas .

Ja goorim , ne trabunjam . Djindjic je kraljn svih lopova . covek koga su diplmate redom zvale Mistre procenat .O čemu ti to trabunjaš?![]()
Ja goorim , ne trabunjam . Djindjic je kraljn svih lopova . covek koga su diplmate redom zvale Mistre procenat .
Znas li koliko su love dobili za obaranje Milosevica . A ta lova je trebala da bude pomoc Srbiji ... Svi su oni isti , al je Djiki uvek prdnjacio .
Vidis , i dan danas njigova zena zivi u otetoj kuci , i ako je vlasnik ziv .
O čemu ti to trabunjaš?![]()

Pronevera veka na koridiru 10 za vreme vlade Zorana Đinđića?
Ne lupetaj bre...![]()

Taj govori to u ime *********...To jest bio je ********* pa sad kad su kao što kaže njegovi ''sjašili'' više ih ne naziva drugovima,komunistima nego da se sakrije ''komunjarama''...I naravno stara glupava priča o zlim kapitalistima pre WWII.
Патриоте су за јаку, економски богату, расно чисту и Велику Србију, а издајници су сви који су против тога. Кратко и јасно!
Ma jeste, bili su divni. Najbolje je tu pljačkašku stoku opisao Arčibal Rajs, jedan od
najpoštenijh ljudi (stranaca) koji je ikada kročio u Srbiju. I takvu veličinu su tadašnje
vucibatine, secikese i nemoralni ljigavci proglasili za izdajnika, uprkos svemu što je
učinio za Srbe. A zašto? Pa zato što je rekao ISTINU. Istinu koja ta pljačkaška
stoka nije htela da čuje.
Prvo, to je bila državna vila koja je nacionalizovana 1945. godine.
Drugo, ta vila je dodeljena Ružici Đinđić, posle ubistva Zorana Đinđića.
Da nije možda izvršio atentat sam na sebe, kako bi njegovoj udovici bila dodeljena
vila na Dedinju?
Ali ne, licemerčine najgore vrste, (isti oni koji opravdavaju hiljade drugih pljački i
nepravdi) prišivaju ovo mrtvom Zoranu Đinđiću.
Odvratni ste za medalju...stvarno bi trebalo da izvozite malo licemreje u svet...brzo biste postali milioneri.
Ma šta milioneri-MILIJARDERI.
Ali ovaj gospodin vas je ipak opisao mnogo bolje od mene:
SRAM DA VAS BUDE BAGRO SRPSKA.Sjasile komunjare a sad se javljaju potomci burzuja,koji su naravno pljackali tadasnju sirotinju (prije 100 godina).Hoce bagra burzujska neradeci nista, nazad sve.Dobicete "malo morgen"kako rece vas omiljeni i nikad ne prezaljeni predsjednik..Kako se bagra burzujska ne sjeti da tako zestoko "opale" po "dozivotnom predsjedniku koji kupi Vila bar dvije-tri na Dedinju za 5000 DM" (Milosevic).Ali on je "branio Srbiju u Hagu i dao zivot za nju".Dok ovog Premijera Srbi ubise kao pseto (Djindjic).Dabogda propala Srbijo do dna zbog ovakvi kao ovaj Javorski.Nekad sam imao simpatija za neke slucajeve cijim precima je nezakonito konfiskovano.Ali ovakvoj bagri koja pita odkud 2 stana gospodji Djindjic (jel roditelji Z.Djindjica nisu smjeli zaradit stan,jel ona i njen covjek nisu mogli imat stan ili su morali zivjet sa "kevom i caletom").Sta ste vi doprinjeli tim kucama da imate pravo potrazivat sto su napljackali vasi cukun-djedovi.Ispitat kako su dosli do tih imanja pa onda vracati,i to onima koji su posteno placali svoje radnike,porez i od profita legalno stekli to sto su stekli.Mozda su neki stekli u kolaboraciji sa fasistima.Kao i ovi sadasnji slicni vama.