ZASTO SE TOLIKO NAPADA NA B92?

Da li su takozvane "patriote" ustvari teški licemeri?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Један пример...послушај само како у инсајдеру са презиром говоре СПЦ.....мада контам да нећеш схвати или хтети да признаш да говоре са презиром о СПЦ јер си ти сигурно неки мађар, балија, усташа и ти мрзиш СПЦ више него они...Заправо они је не мрзе они су плаћени да мрзе и пљују све српско ! :D

Ma nisu valjda opet pljuvali po svetom i nepogrešivom srBstvu, mamicu im
ustašoidnu!?:evil:

Al su njega slikali i kad su pravili emisije o nelegalinim transvferima fudbalra ... Pricalio Ceci , a njega slikali za docek srpske nove godine , kad ona peva .

A znas kako bi zuti vristali , kad bi neko sad napravio emisiju o kradji to jest proneveri veka , koridoru 10 , i onda non stop da stoji slika djiindjica dole .

Pronevera veka na koridiru 10 za vreme vlade Zorana Đinđića?

Ne lupetaj bre...:kafa:

Jasno mi je bilo kad sam vidio onu emiiju o navijacima. Svi smo to manje vise znali, ali niko o tome nije javno govorio, a onolike reakcije su samo dokaz da istina zna da zaboli.

E debelo im zamjeram sto su dali onoliki medijski prostor malom Rastku Pocesti, bivsem forumasu Krstarice, koji je zaludjen nekim stvarima zanemarujuci cinjenicu da je on jos dijete, koliko god on bio inteligentan ili zreo, on je klinac od 12-13 godina. B92 ga je izlozila opasnosti, a naravno oni koji su mu prijetili preko facebook-a su dokazali da su dno dna, da nista ljudsko u njima nema.

Kako diskreditovati sam sebe u diskusiji 101.

Ne lupetaj.

Pratiti znači aktivno ili svakodnevno gledati emisje, informativni program te ostalu ponudu.

Poslednji godina pak kad god se zadržim duže od 30 sekundi na tom kanalu obavezno steknem pomenuti utisak i odem dalje.

Ipak ima jedna dobra stvar u tom lovu na nepostojeće kontradiktornosti u mojim stavovima a to je da si morao da pročitaš mnogo poučnih životnih činjenica. ;)

Ne lupetaj.

Pratiti znači aktivno ili svakodnevno gledati emisje, informativni program te ostalu ponudu.

Poslednji godina pak kad god se zadržim duže od 30 sekundi na tom kanalu obavezno steknem pomenuti utisak i odem dalje.

Ipak ima jedna dobra stvar u tom lovu na nepostojeće kontradiktornosti u mojim stavovima a to je da si morao da pročitaš mnogo poučnih životnih činjenica. ;)

Davati mišljenje o nečem kompleksnom kao što je programska šema jednog kanala sa 24časovnim programom na osnovu 30 sekundi posmatranja (30 sekundi dnevno? mesečno? na sat?) je, najblaže rečeno, neozbiljno.

Daleko od toga da lovim, ali postove nekih forumaša smatram vrednijim za čitanje, pa samim tim i obratim više pažnje, što opet dovede do toga da mi više zasmeta kada u njima nađem (opet tvrdim vrlo postojeću i očiglednu) kontradiktornost.

Mada, gledano po rečniku ovog Vašeg odgovora, očigledno nekim forumašima dajem preveliki rejting na konto valjane retorike, a uprkos slaboj introspektivi. Hvala na skretanju pažnje na ovu "poučnu životnu činjenicu".

Davati mišljenje o nečem kompleksnom kao što je programska šema jednog kanala sa 24časovnim programom na osnovu 30 sekundi posmatranja (30 sekundi dnevno? mesečno? na sat?) je, najblaže rečeno, neozbiljno.

Za ono što je B92 danas i 30 sekundi moje pažnje nedeljno je više no dovoljno da shvatim u šta se pretvorio.

Doduše nekim usporenijim tipovima verovatno treba višegodišnja detaljna analiza programske šeme i tako to...;)

Pitaj Gnojislava Koštunicu zašto je tako kako sam kažeš, jer je on bio na vlasti
ukupno oko sedam godina od 2000, dok je Zoran Đinđić bio premijer jedva
dve.

Sou .. Oces da kazes da Djindjic nije lopov ?
Mislim .... vidim po avataru da si djindjicevac, al takva pristrasnost je smesna . I ja krivim Kostunici to taj Djindjic nije zaglavio robiju odma , kad se prvi put sreo sa onim Markoviccem .
Eto nema Kostunice u Vlasti ... kolko vec ?
A koridor 10 je i dalje prica broj jedan ... mada.... i Elektroprivreda predendent na proneveru veka . I jedna i druga traju do dan danas .

Sou .. Oces da kazes da Djindjic nije lopov ?
Mislim .... vidim po avataru da si djindjicevac, al takva pristrasnost je smesna . I ja krivim Kostunici to taj Djindjic nije zaglavio robiju odma , kad se prvi put sreo sa onim Markoviccem .
Eto nema Kostunice u Vlasti ... kolko vec ?
A koridor 10 je i dalje prica broj jedan ... mada.... i Elektroprivreda predendent na proneveru veka . I jedna i druga traju do dan danas .

O čemu ti to trabunjaš?:lol:

O čemu ti to trabunjaš?:lol:
Ja goorim , ne trabunjam . Djindjic je kraljn svih lopova . covek koga su diplmate redom zvale Mistre procenat .
Znas li koliko su love dobili za obaranje Milosevica . A ta lova je trebala da bude pomoc Srbiji ... Svi su oni isti , al je Djiki uvek prdnjacio .
Vidis , i dan danas njigova zena zivi u otetoj kuci , i ako je vlasnik ziv .

Ja goorim , ne trabunjam . Djindjic je kraljn svih lopova . covek koga su diplmate redom zvale Mistre procenat .
Znas li koliko su love dobili za obaranje Milosevica . A ta lova je trebala da bude pomoc Srbiji ... Svi su oni isti , al je Djiki uvek prdnjacio .
Vidis , i dan danas njigova zena zivi u otetoj kuci , i ako je vlasnik ziv .

Da stvarno...kako je nije sramota!

Kad su se Milosevici uselili u vilu na Dedinju, narod je to pravilno protumacio kao pljacku i na kraju su i izbaceni. Ali, i novinari su o tome mnogo pisali. A o Djindjicevoj kuci niko ne pise. Meni je to sve isto.Legijina udovica ili Djindjiceva.Sve je to opljackano-ovako ili onako.

Prvo, to je bila državna vila koja je nacionalizovana 1945. godine.

Drugo, ta vila je dodeljena Ružici Đinđić, posle ubistva Zorana Đinđića.

Da nije možda izvršio atentat sam na sebe, kako bi njegovoj udovici bila dodeljena
vila na Dedinju?

Ali ne, licemerčine najgore vrste, (isti oni koji opravdavaju hiljade drugih pljački i
nepravdi) prišivaju ovo mrtvom Zoranu Đinđiću.

Odvratni ste za medalju...stvarno bi trebalo da izvozite malo licemreje u svet...brzo biste postali milioneri.

Ma šta milioneri-MILIJARDERI. :bljak:

Ali ovaj gospodin vas je ipak opisao mnogo bolje od mene:

SRAM DA VAS BUDE BAGRO SRPSKA.Sjasile komunjare a sad se javljaju potomci burzuja,koji su naravno pljackali tadasnju sirotinju (prije 100 godina).Hoce bagra burzujska neradeci nista, nazad sve.Dobicete "malo morgen"kako rece vas omiljeni i nikad ne prezaljeni predsjednik..Kako se bagra burzujska ne sjeti da tako zestoko "opale" po "dozivotnom predsjedniku koji kupi Vila bar dvije-tri na Dedinju za 5000 DM" (Milosevic).Ali on je "branio Srbiju u Hagu i dao zivot za nju".Dok ovog Premijera Srbi ubise kao pseto (Djindjic).Dabogda propala Srbijo do dna zbog ovakvi kao ovaj Javorski.Nekad sam imao simpatija za neke slucajeve cijim precima je nezakonito konfiskovano.Ali ovakvoj bagri koja pita odkud 2 stana gospodji Djindjic (jel roditelji Z.Djindjica nisu smjeli zaradit stan,jel ona i njen covjek nisu mogli imat stan ili su morali zivjet sa "kevom i caletom").Sta ste vi doprinjeli tim kucama da imate pravo potrazivat sto su napljackali vasi cukun-djedovi.Ispitat kako su dosli do tih imanja pa onda vracati,i to onima koji su posteno placali svoje radnike,porez i od profita legalno stekli to sto su stekli.Mozda su neki stekli u kolaboraciji sa fasistima.Kao i ovi sadasnji slicni vama.

Taj govori to u ime *********...To jest bio je ********* pa sad kad su kao što kaže njegovi ''sjašili'' više ih ne naziva drugovima,komunistima nego da se sakrije ''komunjarama''...I naravno stara glupava priča o zlim kapitalistima pre WWII.

Taj govori to u ime *********...To jest bio je ********* pa sad kad su kao što kaže njegovi ''sjašili'' više ih ne naziva drugovima,komunistima nego da se sakrije ''komunjarama''...I naravno stara glupava priča o zlim kapitalistima pre WWII.

Ma jeste, bili su divni. Najbolje je tu pljačkašku stoku opisao Arčibal Rajs, jedan od
najpoštenijh ljudi (stranaca) koji je ikada kročio u Srbiju. I takvu veličinu su tadašnje
vucibatine, secikese i nemoralni ljigavci proglasili za izdajnika, uprkos svemu što je
učinio za Srbe. A zašto? Pa zato što je rekao ISTINU. Istinu koja ta pljačkaška
stoka nije htela da čuje.

Патриоте су за јаку, економски богату, расно чисту и Велику Србију, а издајници су сви који су против тога. Кратко и јасно!

ako si im rekao,a na takve reci bi se i sam Hitler iznenadio,mi nikako bre da nadjemo sredinu,zato nam i jeste ovako bedno,treba da cuvamo svoj nacionalni ponos ali nikako da podistavamo druge nacije..licno ne volim b92 ali insajder je totalno ok,i naravno utisak nedelje..i nemam nista protiv znanja i imanja,ovi nam unistise poljoprivredu,pa je jos samo takva emisija moze da da nadu jednom poljoprivredniku!

Poslednja izmena:
Ma jeste, bili su divni. Najbolje je tu pljačkašku stoku opisao Arčibal Rajs, jedan od
najpoštenijh ljudi (stranaca) koji je ikada kročio u Srbiju. I takvu veličinu su tadašnje
vucibatine, secikese i nemoralni ljigavci proglasili za izdajnika, uprkos svemu što je
učinio za Srbe. A zašto? Pa zato što je rekao ISTINU. Istinu koja ta pljačkaška
stoka nije htela da čuje.

Čuj Stočaru,

Pošto vidim da si uredno eskivirao da se obavestiš o menadžeru Praške banke za Srbiju u čijoj kući su živeli za Џ neki znameniti Srbi i Srpkinje poput Mirka Marjanovića i Ružice Đinđić dozvoli da iznesem neke opservacije o marvenom pitanju na kome toliko insistiraš.

Kada su Boukalovi naslednici počeli da se interesuju za kuću&okućnicu svog đeda na Dedinju koju su zaposeli razni postkomunistički šampioni, zapala mi je za oko jedna naizgled sporedna informacija odnosno da je prethodni uzurpator te kuće bio niko drugi do Mirko Marjanović, čovek za koga sam oduvek verovao da je došao na čelo srpske Vlade samo zato što je Slobi ličio na Antu Markovića (pa ga je ovaj iskoristio kao marketinški surogat). Svaka sličnost se na tome i završavala ali setio sam se još jedne epizode iz 90ih a to je ne slučajno u zaborav oterano suđenje između poslovnih partnera Mirka Marjanovića i Zorana Đinđića koji su se pokarabasali oko nekog izvoza u Rusiju. U romansiranoj biografiji ZĐ se to suđenje konvertovalo u pritisak režima na opozicionog lidera a poznavaoci prilika kazuju da je tu palo teško zavrtanje Progresa za neku lovu koju je Đinđić nestao.

Elem, teško mi je da poverujem da nema nekog DOSovskog osećaja za pravdu u činjenici da je RĐ naseljena upravo na otimanjem stečeni posed Mirka Marjanovića.

I tako da kad se već baviš stočarstvom, sagledaj malo širi aspekt te poljoprivredne discipline.

Nemo` si nepismeni seljak.

Ah, da, dodao bi još nešto.

Treba biti glup k`o Stjepan pa proglašavati nešto što se dešava 2006-7 PLJAČKOM VEKA.

Vek je tek počeo, prave pljačke tek predstoje. Evidentno je da autoru ovog bombastičnog naslova kalendar baš ne ide od ruke.

A ako je pak zbunjeni novinar istraživačke vokacije referirao na kontinuitet sa XX vekom onda je PLJAČKA VEKA svakako ulazak komunista u Бeograd i ostale gradove&sela Srbije.

Al` za devedes`dvojku istorija počinje onde gde sponzorima to odgovara.

Prvo, to je bila državna vila koja je nacionalizovana 1945. godine.

Drugo, ta vila je dodeljena Ružici Đinđić, posle ubistva Zorana Đinđića.

Da nije možda izvršio atentat sam na sebe, kako bi njegovoj udovici bila dodeljena
vila na Dedinju?

Ali ne, licemerčine najgore vrste, (isti oni koji opravdavaju hiljade drugih pljački i
nepravdi) prišivaju ovo mrtvom Zoranu Đinđiću.

Odvratni ste za medalju...stvarno bi trebalo da izvozite malo licemreje u svet...brzo biste postali milioneri.

Ma šta milioneri-MILIJARDERI. :bljak:

Ali ovaj gospodin vas je ipak opisao mnogo bolje od mene:

SRAM DA VAS BUDE BAGRO SRPSKA.Sjasile komunjare a sad se javljaju potomci burzuja,koji su naravno pljackali tadasnju sirotinju (prije 100 godina).Hoce bagra burzujska neradeci nista, nazad sve.Dobicete "malo morgen"kako rece vas omiljeni i nikad ne prezaljeni predsjednik..Kako se bagra burzujska ne sjeti da tako zestoko "opale" po "dozivotnom predsjedniku koji kupi Vila bar dvije-tri na Dedinju za 5000 DM" (Milosevic).Ali on je "branio Srbiju u Hagu i dao zivot za nju".Dok ovog Premijera Srbi ubise kao pseto (Djindjic).Dabogda propala Srbijo do dna zbog ovakvi kao ovaj Javorski.Nekad sam imao simpatija za neke slucajeve cijim precima je nezakonito konfiskovano.Ali ovakvoj bagri koja pita odkud 2 stana gospodji Djindjic (jel roditelji Z.Djindjica nisu smjeli zaradit stan,jel ona i njen covjek nisu mogli imat stan ili su morali zivjet sa "kevom i caletom").Sta ste vi doprinjeli tim kucama da imate pravo potrazivat sto su napljackali vasi cukun-djedovi.Ispitat kako su dosli do tih imanja pa onda vracati,i to onima koji su posteno placali svoje radnike,porez i od profita legalno stekli to sto su stekli.Mozda su neki stekli u kolaboraciji sa fasistima.Kao i ovi sadasnji slicni vama.

Pazi dobro !!!!!!
Ti govoris o srpskoj burzuaziji od pre 100 godina . Dal znas nesrecnice da je to bila srpska elita . Prava , prirodna elita iz Srpskog naroda , kaja je pobijena i satrta od Tita koji je , kao pravi hrvat nemilosrdno istrebio .

Back