ZASTO SE TOLIKO NAPADA NA B92?

Da li su takozvane "patriote" ustvari teški licemeri?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mješaš patriotizam i nacionalizam Tribune...

Zna Tribun tačno o čemu govori.:)

Domaće "patriote" (ovi što najglasnije kukuriču o tobože nekom patriotizmu i sami
sebe tako nazivaju) nemaju nikakve veze sa istinskim patriotizmom. U tome i jeste
suština.

Lako ih je prepoznati. Dovoljno je da napišeš nešto pametno i tačno, a domaći
PATRIOTUS PRIMITIVUS će se odmah otkriti time što će te nazvati šiptarom i
izdajnkom.:mrgreen:

Pa to je gotovo jedina emisija te vrste na nacionalnoj frekvenciji, da je sreće da bude više takvih emisija, koje na konkretan način pomažu život seljaka i grade neku drugačiju sliku o poljoprivredi, kao stubu ovog društva,a ne razne babe koje se češljaju i rodjaci sa sela :roll:

To je jedna od najgorih svari koju je devedeset dvojka ikada uradila, do tada su bili ozbiljna televizija, a sada se sve više i oni utapaju u more šunda i gluposti...

Kakvog crnog spora, to je dogma, bre, praktično aksiom političkog delovanja klerofašista :rtfm:
-------------------------------------------------------------
Što se tiče same teme, ja sam 20 puta na ovom forumu potezao da je B92, između ostalog, televizija koja je prva u Srbiji pokrenula priču o žutoj kući i dve godine pre Martija, na šta mi patriJote, naravno nikada nisu odgovorilie... Kako oni tumače taj nesmotreni potez Soroševe propagande, na gebelski način :think:

Опет се овде помиње клерофашизам. То је нека идеолошка увреда која не значи ништа. То му дође нешто као "религиозни фашиста" или шта већ.
Веома малоумна етикета.

Колико ја примећујем Б92 је телевизија која се користи као оружије у обрачуну са политичким неистомишљеницима.Те емисије на које се позивају они који Б92 покушавају да прикажу у другачијем светлу још један су доказ колико је држава Србија слаба односно докле су је довели они који је воде а лажно се представљају као демократе.На страну то што се емисије типа Инсајдер углавном баве доказивањем спрега између криминала и опозиционих политичких партија већ и након њеног емитовања и покретања истраге која је инспирисана ТВ емисијом главни актери остају ван домашаја руке правде.Какву правну сигурност могу да очекују грађани државе у којој тужилаштво покреће истрагу након емисије приказане на ТВ-у ?
Наравно све је то смишљено тако да се приказивањем прво формира јавно мњење које би сасвим оправдано осудило актере емисије.Након тога креће истрага а Б92 је главна покретачка снага и њој припадају све залуге без којих истражни органи који су плаћени да спроводе правду не би ни мрднули.
Што се тиче полупримитивних ријалити програма колико се сећам управо је та телевизија у Србију увела емисије тог типа.То семе које су посејали почело је да клија и у другим телевизијским кућама које ови што се куну у Б92 лицемерно критикују.Смета им Фарма,Парови и шта ти ја знам шта све а не смета им то што је Б92 покретач свега тога.

Опет се овде помиње клерофашизам. То је нека идеолошка увреда која не значи ништа. То му дође нешто као "религиозни фашиста" или шта већ.
Веома малоумна етикета.

NIje to nikakva uvreda već ideologija, koju upražnjavaju pojedine persone i na ovom forumu.

Klerofašizam bez ikakve sumnje postoji u Srbiji.

Poslednja izmena:
Веома малоумна етикета.

Ti si školski primer klerofašiste, a naravno da je uvreda i treba da bude za svakog normalnog čoveka... :D

Nisam ni sumnjao da su patriJote opet, nekako iz vida ispustile žutu kuću :eek:

Tacno je da b92 predstavlja kao opoziciona televizija... Ali, ovo moze svako da primeti da b92 gleda da diskredituje Kostunicu, a pritom na drugoj strani stoji LDP koji je kao bezgresan... Ovo je mnogo grubo receno, ali znate o cemu pricam... Ni sam ni za jedne ni za druge, a zestoko sam protiv ovog polariteta koji obelezava svake vesti, a posebno sve emisije pocevisi od Insajdera i Bebe Popovica.

Odlicno zapazanje vazno je samo diskreditovati Kostunicu to je osnovni zadatak tvB92 izdajnicke televizije koju sigurno finansira zapad ili neko od nasih dupeuvlakaca zapadu.

Не кажем да су идеални, али који је бољи избор?

Једнога дана можда ја сам постанем опција на политичкој сцени. :)

Pa ko je ikada idealan u Srbiji?Ali nece oni vlasti videti,odredjeni ljudi su se za to pobrinuli.
Ma ne treba nam niko vise,samo da se ovaj narod opameti.Pametno ti to.Od politicarske plate ces kao car ziveti.:mrgreen:

Колико ја примећујем Б92 је телевизија која се користи као оружије у обрачуну са политичким неистомишљеницима.Те емисије на које се позивају они који Б92 покушавају да прикажу у другачијем светлу још један су доказ колико је држава Србија слаба односно докле су је довели они који је воде а лажно се представљају као демократе.На страну то што се емисије типа Инсајдер углавном баве доказивањем спрега између криминала и опозиционих политичких партија већ и након њеног емитовања и покретања истраге која је инспирисана ТВ емисијом главни актери остају ван домашаја руке правде.Какву правну сигурност могу да очекују грађани државе у којој тужилаштво покреће истрагу након емисије приказане на ТВ-у ?
Наравно све је то смишљено тако да се приказивањем прво формира јавно мњење које би сасвим оправдано осудило актере емисије.Након тога креће истрага а Б92 је главна покретачка снага и њој припадају све залуге без којих истражни органи који су плаћени да спроводе правду не би ни мрднули.
Што се тиче полупримитивних ријалити програма колико се сећам управо је та телевизија у Србију увела емисије тог типа. То семе које су посејали почело је да клија и у другим телевизијским кућама које ови што се куну у Б92 лицемерно критикују.Смета им Фарма,Парови и шта ти ја знам шта све а не смета им то што је Б92 покретач свега тога.

Seme primitivizma i kiča je posejano još devedesetih godina prošlog veka.

Tada televizija B92 nije ni postojala.

Back