ZASTO SE TOLIKO NAPADA NA B92?

Da li su takozvane "patriote" ustvari teški licemeri?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Taj odnos je uzajaman...

Hožeš reći da te istraživačke emisije B92 nikada nisu dirale u tom trenutku aktuelnu vlast, uključujući i ovu sada vlast... Jel si gledao novi insajder? Jel Palma u vlasti, jel DS u vlasti? :think:
Da je to nekakvo režimsko glasilo, kao što je RTS bio 90tih, misliš da bi onima koji je kontrolišu ikada palo na pamet da otkrivaju manje od godinu dana pred izbore tako veliku korpuciju u kolubari, koja de facto može naštetiti samo DSSu i DSu. Ako uzmemo u obzir da je DSS ionako na izdisaju, ovakvo otkrivanje velike afere pomaže jedino trenutno najjačoj opozicionoj stranci u Srbiji, odnosno Nikoliću... Ne vidim, zaista, u čemu je tu Tadićev interes. Što se tiče takozvanih "isključivo anti-DSS istraživanja", i pticama na grani je više jasno koja je to lopovska organizacija, i svako ko želi da objektivno sagleda njihovu vladavinu, videće koliko su se nakrali i koliko materijala za takva istraživanja postoji...

Insajder - samo napred, najsvetlija tačka srpskog novinarstva, trenutno :super:

Мени смета комплетна (електронска) медијска сцена Србије, а Бе92, Пинк и Студио Бе предњаче у кичу, шунду и изразитој политичкој обојености и антисрпству.
Да не говоримо овде о политичкој острашћености и антисрпству Бе92. Која тв је прва кренула са имбецилним риалити шоу програмима? Управо Бе92 са Великим братом. Имали су и један крајње идиЈотски риалити шоу - Хитна помоћ. То је нешто због чега сам протествовала и код Заштитника грађана, јер су у тим емисијама била крајње нарушена права грађана - болесника, на приватност. Упадали су људима, најчешће сиромашним, који не знају да се буне за своја права, са екипама хитне помоћи, када су људи у тешкој ситуацији и нису ни свесни да тв екипа нема шта да тражи у њиховом стану....

Зато ја и не гледам домаће телевизије, осим филмова, већ се окрећем Travel-u, VH1, History....

Da, Hitna pomoć je bila nešto potpno nenormalno a najvljivali su je kao medijsku revoluciju.

B92 ima ozbiljan koncepcijski problem jer ona jeste suštinski amaterski medij. Meni poslednjih godina sve više liči na neku lokalnu televiziju.

Studio B je takođe fenomen za sebe. Kako se tamo lupa to je čudo, mada ako se ima u vidu ko im je glodur i direktor to nije ništa za čuditi se.

Pinku može da konkuriše još samo onaj KCN. to su meni već bizzzar televizije.

Ali jedno stoji, gledati domaći TV program = svojevoljno se izlagati kancerogenom medijskom sadržaju.

Poslednja izmena:
Hožeš reći da te istraživačke emisije B92 nikada nisu dirale u tom trenutku aktuelnu vlast, uključujući i ovu sada vlast... Jel si gledao novi insajder? Jel Palma u vlasti, jel DS u vlasti? :think:
Da je to nekakvo režimsko glasilo, kao što je RTS bio 90tih, misliš da bi onima koji je kontrolišu ikada palo na pamet da otkrivaju manje od godinu dana pred izbore tako veliku korpuciju u kolubari, koja de facto može naštetiti samo DSSu i DSu. Ako uzmemo u obzir da je DSS ionako na izdisaju, ovakvo otkrivanje velike afere pomaže jedino trenutno najjačoj opozicionoj stranci u Srbiji, odnosno Nikoliću... Ne vidim, zaista, u čemu je tu Tadićev interes. Što se tiče takozvanih "isključivo anti-DSS istraživanja", i pticama na grani je više jasno koja je to lopovska organizacija, i svako ko želi da objektivno sagleda njihovu vladavinu, videće koliko su se nakrali i koliko materijala za takva istraživanja postoji...

Ne budimo naivni.

B92 je pre nekoliko godina bio pro-reformski medijum, pa su ih čobani napadali zbog toga.

Ali pre nekog vremena, B92 je napravio potpuni zaokret, i sada ne radi ništa osim što osipa drvlje po vladi.

Međutim - glupaci koji su ih kritikovali pre 7 godina, su sada nedovoljno pametni da skapiraju da je B92 na njihovoj strani.
Pa ih po inerciji i dalje nazivaju "lažljivi U92" itd.

Time podrivaju sopstveni glupački aktivizam ↓
jer prvo postave temu: "Srbija nikad bednija. Izvor: B92.net"
a onda sledeća tema: "Sve na B92.net je laž!! Ne verujte bandi!!!"

Okej onda..... Pošto B92 kaže da je situacija loša, ja im ne verujem. Oni su ustaše.

Мени смета комплетна (електронска) медијска сцена Србије, а Бе92, Пинк и Студио Бе предњаче у кичу, шунду и изразитој политичкој обојености и антисрпству.
Да не говоримо овде о политичкој острашћености и антисрпству Бе92. Која тв је прва кренула са имбецилним риалити шоу програмима? Управо Бе92 са Великим братом. Имали су и један крајње идиЈотски и неумесан риалити шоу - Хитна помоћ. То је нешто због чега сам протествовала и код Заштитника грађана, јер су у тим емисијама била крајње нарушена права грађана - болесника, на приватност. Упадали су људима, најчешће сиромашним, који не знају да се буне за своја права, са екипама хитне помоћи, када су људи у тешкој ситуацији и нису ни свесни да тв екипа нема шта да тражи у њиховом стану....

Зато ја и не гледам домаће телевизије, осим филмова, већ се окрећем Travel-u, VH1, History....
Za Pink i B92 se slazem da su kic i sund kao i ostale televizije sa nac frekvencijom , al Studio B bas i nije , tamo nema rijaliti programa , nema imbecilnih emisija sa silikonskim pevaljkama , nema turskih serija , nisam cuo da su pustali neku seljacku muziku , ne daju imbecilne Sotrine serije ,svadbe , Leu Kis , Grand , Milomira Marica ... tako da suuglavnom suvo zlato za ostale televizije .

Za Pink i B92 se slazem da su kic i sund kao i ostale televizije sa nac frekvencijom , al Studio B bas i nije , tamo nema rijaliti programa , nema imbecilnih emisija sa silikonskim pevaljkama , nema turskih serija , nisam cuo da su pustali neku seljacku muziku , ne daju imbecilne Sotrine serije ,svadbe , Leu Kis , Grand , Milomira Marica ... tako da suuglavnom suvo zlato za ostale televizije .

Студио Бе би требало да је медиј намењен свим Београђанима и као такав је на буџету града, међутим он је толико политички обојен, да се из авиона види чији је заправо и за кога навија. Значи за њега важи овај део о изразитој политичкој обојености и антисрпству.
Затим карајње су приватни и лични; када су изгубили један спор (парница трајала 7 година), око ауторских права, у ударним вестима томе су посветили првих 15 минута, уз помињање имена аутора од којих су изгубили спор....Мислим то је дилетантизам и шта то значи, користиш медиј - јавно гласило, да малтене испрозиваш људе од којих си изгубио спор!!!

Da, Hitna pomoć je bila nešto potpno nenormalno a najvljivali su je kao medijsku revoluciju.

B92 ima ozbiljan koncepcijski problem jer ona jeste suštinski amaterski medij. Meni poslednjih godina sve više liči na neku lokalnu televiziju.

Studio B je takođe fenomen za sebe. Kako se tamo lupa to je čudo, mada ako se ima u vidu ko im je glodur i direktor to nije ništa za čuditi se.

Pinku može da konkuriše još samo onaj KCN. to su meni već bizzzar televizije.

Ali jedno stoji, gledati domaći TV program = svojevoljno se izlagati kancerogenom medijskom sadržaju.

Та Хитна помоћ је била невиђено дилетантска емисија, у којој су доктори сматрали да треба као нешто да глуме и да појашњавају пацијентима, како не треба више да пуше.... :lol:

Видим по овима који редовно прате домаће канале, како су загубљени, збуњени и насекирани....

Nemoj vise da duvas lepak predji na nesto kvalitetnije vidis da ti je samo DSS u glavi.:rotf::rotf::rotf:

Студио Бе би требало да је медиј намењен свим Београђанима и као такав је на буџету града, међутим он је толико политички обојен, да се из авиона види чији је заправо и за кога навија. Значи за њега важи овај део о изразитој политичкој обојености и антисрпству.
Затим карајње су приватни и лични; када су изгубили један спор (парница трајала 7 година), око ауторских права, у ударним вестима томе су посветили првих 15 минута, уз помињање имена аутора од којих су изгубили спор....Мислим то је дилетантизам и шта то значи, користиш медиј - јавно гласило, да малтене испрозиваш људе од којих си изгубио спор!!!
:ok::ok::ok:

B92 je pre nekoliko godina bio pro-reformski medijum, pa su ih čobani napadali zbog toga.

Ali pre nekog vremena, B92 je napravio potpuni zaokret, i sada ne radi ništa osim što osipa drvlje po vladi.

Međutim - glupaci koji su ih kritikovali pre 7 godina, su sada nedovoljno pametni da skapiraju da je B92 na njihovoj strani.
Pa ih po inerciji i dalje nazivaju "lažljivi U92" itd.

Time podrivaju sopstveni glupački aktivizam ↓
jer prvo postave temu: "Srbija nikad bednija. Izvor: B92.net"
a onda sledeća tema: "Sve na B92.net je laž!! Ne verujte bandi!!!"

Okej onda..... Pošto B92 kaže da je situacija loša, ja im ne verujem. Oni su ustaše.

Nisam znao da ima Srba ustaša.:eek::hahaha::rotf:

Сасвим си у праву.

Али, сем свега тога, такође је чињеница, коју не виде само они који не желе да виде, да Б92 ипак јесте у служби одређене политике, оне врло добро познате, која неретко прелази ту толико потребну меру и границу између добронамерне и злонамерне критике.

У ствари, Б92 просто одише тиме, и мени је чудно да ти, као интелигентан то не примећујеш.

Tribun je samo delimicno u pravu, a ostalo se slazem s tobom.:)

Da li su takozvane "patriote" ustvari teški licemeri?

Odgovor na ovo pitanje je lak - ne, takodje nisu ni sve emisije na B92 lose.
Ja ne podrzavam Insajder, jer je to emisija napravljena tako da se ljudi zabave raznim teorijama zavere, kradja..i slicno.
I da u svemu tome ima istine - prava emisija je kada vam omoguce da cujete jednu stranu, a zatim drugu stranu medalje , to jest repliku, a vama ostave da zakljucite ko vam zvuci iskrenije.
To je kao kada bi ljudi stalno slusali kako ti pljujes mene, a meni ne omoguce da odgovorim, pa cak i da me pozovu posle godinu dana u emisiju, ako drzim do sebe ja cu reci:"Sad ste se setili da me zovnete?Posle toliko silnih pljuvacina o meni?Ne, hvala, dovidjenja".
Nadam se da znate na sta i na koga mislim.
Insajder je takticki napravljen.

Sto se tice nasih patriota, oni nisu licemeri, bar vecina to nije.Oni su samo ljudi cija chula ispravno funkcionisu i koji jos uvek mogu da namirisu nepravdu.
Ne kazem da u tome nema preterivanja, ima, ali ima puno i iskrenosti i ljubavi prema svojoj zemlji i svom narodu.

e, sad tribune, pre nego sto me pljunes, pazljivo me procitaj...mislim da ti (i jos neki ovde na krsti) odlazis u drugu krajnost ponekad i nazivas to iskrenim patriotizmom.

Back