- Poruka
- 2.186
Pa, gde je?
na jednoj drugoj temi, ne mogu da je nađem, a ne da mi se da piše ponovo...
uglavnom:
-nisu iste situacije u BiH i Srbiji,
-mene boli racku za SSP,
-BiH je vještačka tvorevina...!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, gde je?
Pa zivis u toj tvorevini, a ne u Srbiji.
Velika razlika.
pa ni ti ne živiš u Srbiji...
[/QUOTE]Ja da se pitam zakljucao bi ovu temu i banovao postavljaca koji ima 4 posta i vec propagira odvajanje dela drzave.
Зашто се сви отцепљују од нас? Зато што не воле нас србе? Зато што беже од наших политичара? Нешто треће.
Евидентно је да су се све републике отцепиле од Србије. Зашто је Црна Гора морала да се отцепи од нас, зашто КиМ и да ли ће то исто урадити и Војводина?
Не беже ли сви они од наших назови политичара који се плаше промена, којима више одговара лов у мутном и овакво недефинисано стање државе? Многи закони су усвојени, али су далеко од практичне примене.
On da se pita, izbrukao bi sebe jer ne zna potencijal.
Ja bih...jel to toliko tesko za patrijote da zapamte?
excellentYea:''They all Float,down there''![]()
vis' ja se ni ne secam pileta osim mozda kroz maglu davno je to biloMa daj, "It' je jedan od najogavnijih filmova koje sam gledao kao klinac, jos se secam onog deformisanog pileta.
vis' ja se ni ne secam pileta osim mozda kroz maglu davno je to bilo![]()
davno, davno.......prije godinu dana...?!![]()
Kao neko ko zeli svim svojim srcem da pomogne finim ljudima koji ovde uredjuju dechiji program,mislim da je sasvim ochigledno da je tema totalno oshla van fokusa...i da je treba ili preseliti na film ili zatvoriti.![]()