Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
Šapić: Novogodišnji vaučeri će ove godine iznositi 10.000 dinara po detetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Bio sam malopre motorom na Fruskoj, putevi ocaj... Pa u istocnoj Srbiji u zabiti su bolji nego ovde
Dokle?
Gde se tacno nista ne gradi?Samo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Bio sam malopre motorom na Fruskoj, putevi ocaj... Pa u istocnoj Srbiji u zabiti su bolji nego ovde
Dokle?
U expo zabeliGde se tacno nista ne gradi?
Treba malo da se provozaš ostatkom Srbije, Vojvodina je još super.

Šta ste još sanjali u Sofiji?Јер она је обећана Мађарима од стране АВ?

zbog drkavog expaSamo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Dokle?
Svasta..Šta ste još sanjali u Sofiji?![]()
Mislio sam dokle tačno? Znamo da se sanja o Makedoniji, o kojim sve još teritorijama?Svasta..
O kojim teritorijama sanjaju znacemo kada budu izlozili svoje ideje i mokre snove o teritorijalnim ustupcima da bi Srbija usla u EU. Ali oni su pokazali svoje pravo lice uvodjenjem embarga Srbiji na uvoz gasa i nafte.Mislio sam dokle tačno? Znamo da se sanja o Makedoniji, o kojim sve još teritorijama?
Пруга за 200 на сат, осмех Војводине, планиран аутопут Београд - Вршац - Румунија, планирана брза пруга Београд - Шид,...Samo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Dokle?
Mislio sam dokle tačno? Znamo da se sanja o Makedoniji, o kojim sve još teritorijama?
Sta osvajamo krstas? Pristinu?Пруга за 200 на сат, осмех Војводине, планиран аутопут Београд - Вршац - Румунија, планирана брза пруга Београд - Шид,...
Докле?
Ослобађамо.Sta osvajamo krstas? Pristinu?
Koga?Ослобађамо.
Одма.Dogodine?
Sto ne svrati do Vrdnika ,gradi se par hotela , u Irigu rekonstruisana glavna ulica,svi manastiri tip top,sa novim pristupnim putevima Karlovci sredjeni,, Indjija vise fabriika nego radne snage,Cortanovci dobili uredjenu plazu,svako mesto ima sportsku halu. Pisem o Sremu a bio sam malo i po Banatu. Idi do Pancheva ako ti je do novogradnje,Kovin,Bela Crkva opet zivnuli. Zrenjanin jel si video Liing Long,kolika je to fabrika od miilijardu evra.Samo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Dokle?

Znaci jedino kod mene karina...Sto ne svrati do Vrdnika ,gradi se par hotela , u Irigu rekonstruisana glavna ulica,svi manastiri tip top,sa novim pristupnim putevima Karlovci sredjeni,, Indjija vise fabriika nego radne snage,Cortanovci dobili uredjenu plazu,svako mesto ima sportsku halu. Pisem o Sremu a bio sam malo i po Banatu. Idi do Pancheva ako ti je do novogradnje,Kovin,Bela Crkva opet zivnuli. Zrenjanin jel si video Liing Long,kolika je to fabrika od miilijardu evra.
Dobili su Linglong a kad ce pijacu vodu?
Da imaju 40% nebi onolko krali i varali na izborima.Znaci jedino kod mene karina...
Dobar SNS bokte zato ima 40%
Provericu ovu vest.Zrenjanin dobio zdravu pijaću vodu: Rešen dugogodišnji ...
Pogledajte prilog 1804150
Blic
https://www.blic.rs › vesti
9. 10. 2025. — Zrenjanin od danas nema problem sa pijaćom vodom, izjavio je gradonačelnik Simo Salapura. Višedecenijski problem je i zvanično rešen.