Zasto se ne gradi Vojvodina?

Samo Fruskogorski koridor. Sta dalje?
Bio sam malopre motorom na Fruskoj, putevi ocaj... Pa u istocnoj Srbiji u zabiti su bolji nego ovde

Dokle?

Изграђена је брза пруга.

Не ради, додуше.

И реконструисана је железничка станица у Новом Саду.

Ни она не ради.

Тако да није тачно да се не гради.

Само не ради.

Mislio sam dokle tačno? Znamo da se sanja o Makedoniji, o kojim sve još teritorijama?
O kojim teritorijama sanjaju znacemo kada budu izlozili svoje ideje i mokre snove o teritorijalnim ustupcima da bi Srbija usla u EU. Ali oni su pokazali svoje pravo lice uvodjenjem embarga Srbiji na uvoz gasa i nafte.
Posto su isfrustrirani i iskompleksirani sto ih Rusija gazi kako hoce , i sto ne mogu da razgovaraju sa Rusima sa pozicije sile vec Rusija sa njima razgovara kao prava supersila, onda se prazne nad nama jer su gotovo nemocni. Barem znamo da nam EU i zapad zele zlo , to nema dileme vise, zato su i utihnuli nafofili . Nemaju vise argumente da se pravdaju pa izbegavaju maksimalno da se ovde pojavljuju.

Bio sam malopre motorom na Fruskoj, putevi ocaj... Pa u istocnoj Srbiji u zabiti su bolji nego ovde

Dokle?
Пруга за 200 на сат, осмех Војводине, планиран аутопут Београд - Вршац - Румунија, планирана брза пруга Београд - Шид,...

Докле?

Mislio sam dokle tačno? Znamo da se sanja o Makedoniji, o kojim sve još teritorijama?
fa61fbf0bd8bfdb29bdd9b584098098d.jpg

Dokle?
Sto ne svrati do Vrdnika ,gradi se par hotela , u Irigu rekonstruisana glavna ulica,svi manastiri tip top,sa novim pristupnim putevima Karlovci sredjeni,, Indjija vise fabriika nego radne snage,Cortanovci dobili uredjenu plazu,svako mesto ima sportsku halu. Pisem o Sremu a bio sam malo i po Banatu. Idi do Pancheva ako ti je do novogradnje,Kovin,Bela Crkva opet zivnuli. Zrenjanin jel si video Liing Long,kolika je to fabrika od miilijardu evra.

Sto ne svrati do Vrdnika ,gradi se par hotela , u Irigu rekonstruisana glavna ulica,svi manastiri tip top,sa novim pristupnim putevima Karlovci sredjeni,, Indjija vise fabriika nego radne snage,Cortanovci dobili uredjenu plazu,svako mesto ima sportsku halu. Pisem o Sremu a bio sam malo i po Banatu. Idi do Pancheva ako ti je do novogradnje,Kovin,Bela Crkva opet zivnuli. Zrenjanin jel si video Liing Long,kolika je to fabrika od miilijardu evra.
Znaci jedino kod mene karina...

Dobar SNS bokte zato ima 40%

Back