limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.028
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomakinja. Moglo se naslutiti iz toliko mrznje prema Srbima. Bugarkinja i jos muslimanka.to je verovatno nesto misticno i nedokucivo...hibridna sumadinka. ja sam samo bugarka muslimanske veroispovesti.![]()
моја презимена су црно на бело наведена у неким српским средњевековним документимаne znam ni ja ko je taj 4umash. ali, za razliku od pojedinih ne prebrojavam krvna zrnca tjah nisam prebrojavala, dok meni nisu poceli da prebrojavaju. sad mogu na konto toga da se zajebavam, ne zanima me. znam ko sam. na neki nacin mi je i drago sto citam to sve, daje mi bolji uvid u situaciju.
Nisam pitala ko je uveo pojam nego zasto pomazes stvaranju iste,kulturni?Ја сам увео термин НДХ2 пре 15 год због чега су ме бановали овде нон стоп.
Проф.др. слободан Антонић је тај појам преузео од мене
Ајде, сад чине...
Имао је његов кип у кући коме се клањао. Данас криви Тита да је због њега пропала Југа и братствојединство!Obracas se na pogresnu adresu.
Pisi drugu Titu.
Стварно? То ми прво пало на ум а зналци кажу да се на тај начин може добити на лутрији.Како погоди да има нека тајна веза са Харе Кришна?![]()
Nisam pitala ko je uveo pojam nego zasto pomazes stvaranju iste,kulturni?
NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.Ја сам увео термин НДХ2 пре 15 год због чега су ме бановали овде нон стоп.
Ајде, сад чибе...
Njegovo sam obrisala, kao što si videla. Ovo nisam da bi imala šta da podržiš. Šta sad nije u redu?Kaznjavas li ovo mistikovo obracanhe meni ili to nije vrijedjanje?
NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.
NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.
Rado bi videli i Maćvu i veći deo Raške oblasti tj. Sanđaka.
така когнитивна величинаPa tuži ga što te je pokrao...
Ево саћу,
Ајде паљба...![]()
По чему је вређање? Очигледно је о коме говори презентовани упис и моје је питање сасвим легитимно.Znaš zašto ne kažnjavam ovo vređanje? Jer govori više o tebi nego o meni.
Ovo ozbiljno???
MaČva? SanDŽak?Rado bi videli i Maćvu i veći deo Raške oblasti tj. Sanđaka.
O,bas si zlatna..Njegovo sam obrisala, kao što si videla. Ovo nisam da bi imala šta da podržiš. Šta sad nije u redu?
Nisam čuo od nijednog ujaka u životu da Šumadija treba biti dio Hrvatske, niti da je nekad bila dio iste. Ali zato svojataju BiH, Boku Kotorsku, Srijem, a ponekad i Bačku ili dio nje.Немаш појма.
Umišljeni a površni opisi nekoga nisu moj nivo. Tvoje analize mene su mi smešno-tužne al na sve se čovek navikne kada je na mrežiПо чему је вређање? Очигледно је о коме говори презентовани упис и моје је питање сасвим легитимно.
Знаш да се ја залажем за небрисање уписа, јер исто то тврдим. Ако треба бан али уписе не дирајте.
MaČva? SanDŽak?