Pojma nemas!U Bosni se tek itekako znalo ko je odakle i kog porijekla.
Nije uopste bilo velikih mijesanja.
Cak su se tacno znale i gradske cetvrti u kojim dominiraju jedni ili drugi.O selima da ne pricamo.
Izuzetak su bili veci gradovi.
Tako da ne zivis u zabludi,u Bosni se oduvijek tacno znalo ko je ko...cak i za vrijeme Tite.
U doba kad sam ja isla u osnovnu i srednju skolu...samo jedan ucenik od nas trideset i nesto je bio iz mjesovitog braka.
Na nivou cijele skole je takodje bio mali procenat takve djece.
Tako da ne mislis da to sto si ti iz Srbije i u cistoj nacionalnnoj sredini da nesto posebno znaci po pitanju znanja o porijeklu.
Bratstvo i jedinstvo je bilo samo na papiru...a sustinski i tada,kao i sada je svako isao uglavnom svom jatu.
jel ti stvarno mislis da mene zanima sta radite preko drine?
Bosna bi bila pokrajina u Srbiji da nije Švaba (Austrougara) koji su upali u nju 1878. U doglednom periosun je vrlo moguće da se pola Bosne pripoji Srbiji, msm na srpsku polovinu Bosne.
teska prica....beli svet iliti dunjaluk nece dozvoliti...hvala. drugo, posto mi u srbiji nismo srbi nema potrebe da se spajaju dva razlicita naroda, zar ne?
Mi smo Srbi. Vi Srbijanci cete biti srbizirani. Svaki otpor je uzaludan!
srbuj od jutra do sutra preko drine.
Glupost!
Ovaj forum uopste ne pokazuje pravo lice.
Ovde sve vrvi od podmetanja,laznih predstavljanja,provokacija sa ciljem razbijanja srpskog korpusa
I i ti na to nasjedas sa ovom retorikom.
Posle ce ti biti djavo kriv kad Srba nestane.
Nece biti nikakvih...kamoli ovakvih ili onakvih.
pokazuje...jer ovde pod navodnom anonimnoscu kazete ono sto stvarno mislite.
Najjača haplogroupa u Srbiji je I2a. Iste ima najviše u BiH, pogotovo u Hercegovini. Znači da su Hercegovci genetički najčistiji Srbi, bez obzira kako se krste.
ja imam I1. :neutralan:
I ostace.Zasto ne bi ostala?
vidis kako smo se lepo slozile, neka ostane tamo.